Nasterea la Medlife - 2
Raspunsuri - Pagina 5
Anandrei spune:
Buna fetelor, multumesc de primirea calduroasa! Am scris multe mesaje ca sa scap de moderare si am reusit!!!!!!!! Deci nu va mai stresez cu 10 raspunsuri numai ale mele!
Luny , eu as vrea tare mult sa asiste Andrei, aka sotul meu, la nastere. Noi suntem f uniti si mi-ar face bine sa-l am alaturi, ca prin tot ce am facut am trecut impreuna si mi se pare normal sa fie prezent cand o sa se nasca Iepurica, ca doar e realizarea noastra, a amandurora! Plus ca intotdeauna am vazut prin filme la americani ca tatal era mereu prezent si vreau si eu! Si ma oftic ca aici, la medlife, unde se poate, el nu vrea. Dar el nu vrea nu pentru ca ar fi scarbos(mai sunt si din astia) sau i s-ar face rau, ci pentru ca ii e mila. A nascut nasa noastra de cununie acum 3 saptamani si a auzit-o cum s-a chinuit si a zis ca el nu sta langa mine daca si eu o sa ma chinuiesc asa ! Dar eu sper totusi sa isi ia inima in dinti si sa fie langa mine. E un subiect care ramane in aer, din pacate...
inuta12, Iepurica are haine multe fiindca mama are magazin cu haine pt bebelusi si copii. Si iti dai seama ca de cate ori primeste marfa pt bebelusi ii pune deoparte si nepotelului ! SUntem niste rasfatati!
Vali_delide, deci pe bebelusi ii imbraca cu hainutze, nu ii infasa, nu? Nu stiu de ce, dar nu mai suport deloc ideea asta cu infasatul, nici macar 3 zile in spital...
Deci eu sunt gravidutza cea mai inaintata? Nu mai naste nimeni inaintea mea? Atunci ramane sa va povestesc cum o sa fie!
PS: eu am un debit verbal extraordinar si dupa cum se vede, si in scris sunt la fel. SPer ca nu deranjez. Asa sunt eu mai vorbareata ! Multi pupici!
Ana-Maria cu David
Anandrei spune:
Iar raspund eu! Nu sunt cea mai inaintata ca varsta, am vazut ca Vali_delide are 35+! Mult succes! DPN-ul meu e 11.01.2008. Si avem eco la Chiteasca vineri, de-abia astept sa-mi vad comoara! Sa vad cat e de gras !
luny spune:
Anandrei, sa stii ca si la sotul meu tot mila predomina, nu altceva, el e lucreaza in Spitalul Floreasca la Urgenta si vede muulte acolo, asa ca...dar e altceva cand e vorba de mine..
Joi am si eu morfo fetala la Radulescu, am emotii. Tot atunci o sa vad si maternitatea. Va povestesc!
Luny, in 21+ cu Matei Valentin (sper sa nu ma razgandesc iar:))
Life is to precious to worry about stupid Shit!
zeririlouiza spune:
Ana Maria super hainutele lui iepurica sa le poarte sanatos
Louiza 30s + Yasmin
mai avem putin
AMR 10 SAPTAMANI
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
Anandrei spune:
La multi ani Luiza!!!!
Ana-Maria 31+ cu David Andrei
AMR 9 SAPTAMANI!
hainele lui Iepurica http://good-times.webshots.com/album/561345697PdZhXN
manu-gama spune:
fetelor, voi la cate saptamani ati facut ecografia morfologica de trimestrul III? eu am facut-o pe cea de screening malformativ de trimestrul II in saptamana 21 si ma gandeam sa merg in saptamana 32.
M-am programat si eu la Mirela Popa pt 26 noiembrie (atunci am gasit loc).
Manu 27 saptamani
zeririlouiza spune:
Mersic mult Ana Maria, tu ziceai ca te duci la dr. Parfene, eu nu m-am uitat pana acum pe parafa
Louiza 30s + Yasmin
mai avem putin
AMR 10 SAPTAMANI
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
luny spune:
si eu am citit pe net ca Parfene e rezident..
Luny, in 21+ cu Matei Valentin (sper sa nu ma razgandesc iar:))
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Anandrei spune:
quote:
Originally posted by zeririlouiza
Mersic mult Ana Maria, tu ziceai ca te duci la dr. Parfene, eu nu m-am uitat pana acum pe parafa
Louiza 30s + Yasmin
mai avem putin
AMR 10 SAPTAMANI
Nu eu sunt cea care zicea de dr Parfene, eu sunt la Mirela Popa.
Ana-Maria 31+ cu David Andrei
AMR 9 SAPTAMANI!
hainele lui Iepurica http://good-times.webshots.com/album/561345697PdZhXN
iubu77 spune:
Anaandrei mi-au placut comentariile tale..Mie imi pare tare rau ca atunci cand am nascut eu nu era deschis acest spital privat..iar la Euroclinic mi s-a parut sincer ff scump..
Eu am patit cand eram gravida cam pe la 3 luni sa am o hemoragie puternica si cum era 9 seara(popa mirela lucra pe atunci si la Municipal)mi-a sis sa merg la Municipal.. Am ajuns.. coada mare... in fine ma urca pe o masa unde era o hartie plina de sange si pe care am refuat sa ma urc.. si la echo imi spun ca nu am nimika.. ca cine stie de ce sangerez... Sun la Mirela si ma cheam de urgenta la echo la Chiteasca.. Toata noaptea a fost CUMPLIT!!!!! am sangerat incontinuu am plans de durere ca am sa pierd copilul.. Dimineata la ora 7 ma prezint la Chiteasca care m-a luat prima chiar daca nu aveam programare.. si mi-a descoperit un hematom care imi dezlipea placenta..Zic what?? ca am fost aseara la spital si m-au trimis acasa ca nu am nimika... Deci si io nu stiu ce sa zic..Or fi medici buni si la stat dar la aparatura nu se compara.. la conditii la nimik..De aceea eu am ramas un fan al Medlife..
Apoi am discutat cu Mirela.. am fost internata 6 saptamani iar dupa am hotarat sa stau cat ma cat mai linistita pt ca bebe sa stea cuminte in burtica..Si totul s-a terminat cu bine..iar acum imi doresc al doilea bebe..
Apropos de tarife la policlinica..Ele s-au majorat de la 1 octmbrie..ca atunci era la mirela un consult in jur de 600 si acum e 750...