Nasterea la Medlife - 2
Raspunsuri - Pagina 4
Anandrei spune:
oooof! Nu pot sa verific dc e bun linkul pt ca mesajele mele inca nu apar!!!!!!!
Ana-Maria cu David
Anandrei spune:
La medlife tin bebelusii infasati sau pot sa il imbrac de la inceput in hainutele aduse de-acasa? Cum e politica?
Ana-Maria cu David
Anandrei spune:
S-a interesat cineva despre sistemul de asigurari de la medlife? Mi-am adus aminte ca au si asa ceva
Ana-Maria cu David
luny spune:
Anandrei, ce simpatica ai fost!!
Incerc sa iti raspund pe ici pe colo: ref la sot in sala de nasteri, si eu am vrut, dar m-am cam razgandit...nu as vrea totusi sa ma vada asa, chinudu-ma, sange, nasol...ar putea ramane trumatizat. Si spun asta pt ca sora mea este sociolog si a dat peste niste studii care spun ca taticii care au asistat la nasteri ramana cu 'oarece sechele', care pot afecta si relatia cu mamica, si ii pot ramane in cap scenele alea si scapa de ele destul de greu, mai ales daca nu a spus un 'DA' hotarat din prima si a fost convins ulterior...al meu nu cred ca ar suporta sa ma vada in dureri si sa stie ca nu ma poate ajuta. Mi- esuper bine sa stea cu mine in timpul travaliului, pana intru in sala de operatii. Si eu tot normal vreau sa nasc, dar mai e mult pana atunci, ne povestesti tu prima cum a fost.
Si eu tot la Popa Mirela vreau, asa ca ma intereseaza orice opinie despreea, mai ales daca nasti normal.
Despre hainute, eu stiu ca le dau ei si pt bebe si pijamaua mamicii si sunt chiar ok, nu ii tin infasati!
Mai ai putin, ai emotii??!
Luny, in 21+
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Intr-adevar, vineri am platit consultatia la Mirela Popa , 75 ron si analiza de secretie ci culturi din col, fiecare cate 40 de ron.
Sper ca pretul nasterii sa fii ramas totusi la fel, dar nu stiu nimic sigur.
CLAU 24 + cu Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
inuta12 spune:
Anandrei..ce de hainute i-ai luat iepurasului..super dragute..
Eu inca nu am fost la Medlife,dar ma bucur sa citesc in continuare numai de bine despre aceasta clinica.
Va pupic
am 26 saptamani
inuta12 spune:
Clau..poate aflam intre timp cat mai costa nasterea. Sper sa nu depaseasca cu mult tariful initial
am 27 saptamani
vali_delide spune:
Anandrei, bine ai venit si sarcina usoara in continuare! Esti haioasa cum povestesti, imi place silul tau...sa-mi spui, te rog, dpn-ul, ca sa te trec pe listuta!
La spital nu ai nevoie de hainute pt. bebe, cele cu care ii imbraca ei sunt curate si frumoase, nu trebuie sa duci nimic...si nici pt. tine.
Eu azi am control la ora 16, sper sa nu uit sa intreb de tarifele pt. nastere...si de vaccinul antigripal, voi stiti ceva, avem voie sa-l facem? Pt. ca vine sezonul acum si mi-e teama sa nu fac vreo gripa inainte sau dupa ce vine bebelina.
Va pupic pe toate, sper sa pot intra sa va dau vesti diseara!
Valentina 35+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
AMR 23 de zile
zeririlouiza spune:
Buna fetelor, va doresc o saptamana frumoasa
In ceea ce priveste sotul in sala de nastere cam greu ca eu fac cezariana si sa-r putea ca doctorii sa-l ingrijeasca pe el ca o sa lesine sigur.. dar o sa-l pun stalp la usa sa o fotografieze pe bubulina de la inceput sa avem amintiri
Louiza 30s + Yasmin
mai avem putin
AMR 10 SAPTAMANI
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara