Nasterea la Medlife - 2

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Luny, cred ca nu-i nici-o problema, poti sa faci analizele unde vrei tu. Mie mi-a convenit ca mi le-a facut chiar doctorita in timpul controlului, fara sa mai merg pe la alte cabinete. Dar sigur poti sa faci unde e mai bine pentru tine.

Cand am zis ca am stabilit intalnirile urmatoare ma refeream la data urmatoarei ecografii pe care sa o fac tot la Chitescu si apoi alta data la care sa merg la consultatie la doctorita mea. Si la analizele pe care trebuie sa le fac in trimestrul 3 si in ce perioada. O gramada de date...

CLAU 23 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addelaidde spune:

Ooo, va multumesc pentru raspunsuri!
Pana la urma am ajuns vineri la Medlife (dupa ce am sunat la receptie spital shi de-acolo mi-au zis ca dr.Caliopia Parfene consulta shi fara programari shi este zilnic de la 08.00 la 16.00 acolo).Toate bune shi frumoase, am cunoscut-o pe d-na dr.(va spusesem ca vreau dr. femeie, nu neaparat pe Mirela Popa), mi-a placut m-a consultat, mi-a mai dat de facut nishte analize shi... m-a programat la cezariana pe 22.11 la ora 10.00 (am cerut rezerva cu 2 paturi).A...toata consultatzia a costat 650mii, iar pt. analize am mai "negociat"-in sensul ca am mai taiat din ele pentru ca le facusem de curand la med.de fam.
Asha ca ma linishtisem, eram fericita.Intre timp insa, m-am uitat pe retzeta de la dr.Parfene (pe care mi-a dat 2 fiole dexametazona-una la 12 ore-astea pt maturarea plamanilor bebelinei-dar din alte surse am intzeles ca asta s-ar recomanda pana in 34 sapt, nu 37 cat am eu, in sfarshit!) shi am vazut parafa cu "medic rezident" shi fara cod de parafa.Eu oricum o sa ma mai duc pe-acolo pt alt consult, eco, etc...dar shtie careva sa-mi spuna pana atunci daca dr Parfene e specialist sau rezident?, daca la cezariana e altcineva "mana intai" sau detalii?
Va multumesc shi va mai tzin la curent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Buna fetelor! Si eu voi naste la Medlife, DPN 11.01.2008, dr mea este Popa Mirela care e o dragutza, ea mi-a urmarit sarcina de la inceput. Apropo, o sa va povestesc cum m-am hotarat eu la medlife, dar intr-un post viitor ca sunt moderata si vreau sa scap de moderare. O sa am un baietel pe care o sa-l cheme David Andrei. Avem deci 31 de saptamani +!
Pupici si salutari tuturor viitoarelor mamici!

Ana-Maria cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Cum m-am hotarat sa nasc la Medlife, de Anandrei

Fusesem la medlife pt endocrinologie cand am crezut ca am un chist la san, dar asta e alta poveste. Ideea e ca mi-a placut atmosfera, curatenia si faptul ca toata lumea era superdragutza. Ca sa nu mai zic si ca preturile mi se pareau ok. Adik mi se parea un echivalent taxa cu cat i-as fi plusat la stat dr-ei si asistentei la stat.
So, am ramas gravidutz. Si mi-am facut programare la un eco sa vad dc e bebe sau doar am eu vreo dereglare. Si asa am nimerit-o pe dr Popa si mi-a placut de ea si am ramas pacienta ei. Trebuie sa mentionez ca eu din start am vrut la medlife deoarece mi-e superscarba de faptul ca trebuie sa te milogesti si umilesti pe banii tai la stat si nu te baga nimeni in seama. Si n-au nici aparatura, si e si mizerie, etc. Cred ca stiti despre ce vorbesc.
Ps: partea a 2-a in postul urmator!

Ana-Maria cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

"Cum era sa ma razgandesc sa nasc la medlife"

Cand am inceput sa impratii vestea ca sunt gravidutz si voi naste la medlife, majoritatea strambau din nas ca vreau sa nasc la particular. Ca e scump, ca, indirect, sunt fitzoasa si tot asa. Incepusem si eu sa ma gandesc ca poate ar trebui sa ma reorientez. Imi sarise si mama in cap si soacra-mea ca e prea scump, ca pana la urma conteaza dr, nu spitalul si tot felul de chestii care ma calcau pe nervi. Si asa, ca fraiera, incepusem sa ma gandesc sa-mi gasesc un dr la Giulesti. Pana s-a intamplat "problema": in luna a 3-a am facut o colica renala. M-a apucat noaptea si mi-a fost groaznic de rau. Maternitatea nu era deschisa inca la medlife si eu nu stiam ca are si serviciu de noapte/urgenta. Si m-am dus la Giulesti, deh, maternitate cu renume! Fetelor, nu vreau sa povestesc in amanunt cum a fost, decat dc insistati, dar ideea e ca s-au purtat execrabil cu mine, de la asistenta care m-a trecut in registru pana la dr. Si au fost si incompetenti: ca ei n-au ecograf noaptea si nici in week-end; n-a stiut nici ce am si au vrut sa ma interneze, asa, aiurea; si cand am intrebat dc il afecteaza pe bebe in vreun fel criza asta a mea, dr a dat din umeri ca nu stie. Si-atunci mi s-a pus piticul si am plecat tunand si fulgerand si am jurat ca poate sa zica oricine ca sunt fitoasa si pretentioasa ca vreau sa nasc la medlife, sa nu mai aud de spitale de stat never!!!!!!! Plus ca am zis ca o sa ne facem si eu si sotul si lui bebe asigurare de viata/sanatate ca in cazul de imbolnavire sa ne putem trata direct la particular. Cred ca v-am obosit, dar voiam sa va zic povestea mea.

Ana-Maria cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

In concluzie, vreau sa nasc la medlife din 3 motive: vreau ca pe banii mei sa fiu tratata frumos, au aparatura performanta si e curatenie.

Ana-Maria cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Voiam sa intreb dc naste sau a nascut vreuna dintre voi natural la medlife? Am auzit doar povesti despre cezariana si eu as vrea sa nasc natural. Cu sau fara epidurala, ink nu m-am hotarat

Ana-Maria cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Inca ceva! Eu am intrebat-o pe dna dr daca tati poate sa asiste la nastere si a zis ca sigur ca da. Voiam sa stiu daca voi ati discutat cu partenerii vostri despre acest lucru si ce parere au. Sotul meu nu vrea sa asiste! Dar cred ca doar ma pacaleste (si sper ca doar ma pacaleste). La voi cum stau lucrurile?

Ana-Maria cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

nu mai stiu daca s-a "notat", dar mentionez ca intr-adevar s-au schimbat tarifele la medlife: eu am platit vineri, pe 9 nov 75 de lei, in loc de 64 cum plateam pana acum. Oare si taxa de nastere s-o fi marit?

Ana-Maria cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Ma gandeam sa pun si eu un link cu hainutzele lui bebe la semnatura, ca am vazut ca se poarta, dar io stiu daca m-oi pricepe...

Ana-Maria cu David

Mergi la inceput