Nasterea la Medlife - 2
Raspunsuri - Pagina 7
totulii spune:
dragele mele, am fost aseara la control si...surpriza... am platit la consultatie 100!!!!
vali a platit acum 2 zile 90 iar eu aseara 100, astia schimba preturile de la o zi la alta.
in schimb preturile pentru nastere raman aceleasi si au spus ca nu exista riscul sa le schimbe pana la sfarsitul anului.
asa cum a spus si iubu77 intra tot: schimburi pt tine si bebe, anestezia,mancare,tu personal vii doar cu analizele, actele si o trusa cu chestii personale.
AU MAI RAMAS 3 SAPTAMANI
Anandrei spune:
totulii, la ce dr esti? la mendez cumva? Dar chiar si asa, pt monitorizare de sarcina ar fi trebuit sa fie 75! Ma rog.
Si mai am o intrebare, daca nu sunt indiscreta, la ce se refera trusa cu chestii personale? Adica deodorant, periuta si pasta de dinti, chilotei, chestii d-astea?
Ana-Maria 31+ cu David Andrei
AMR 9 SAPTAMANI!
hainele lui Iepurica http://good-times.webshots.com/album/561345697PdZhXN?vhost=good-times
poze cu mine gravidutz http://good-times.webshots.com/album/561416928AggxGo?vhost=good-times
poze cununie si nunta http://good-times.webshots.com/album/561419169ULrLZD?vhost=good-times
vali_delide spune:
Salutare!
Intru rapid sa va salut, va multumesc mult de urari si pt. ca sunteti alaturi de mine.
Fetele noi, nu va suparati ca nbu va trec pe listuta acum, o sa o fac imediat cum ma simt mai bine si pot sta mai mult pe scaun.
Vedeti ca eu la Mendez platesc controlul 400, iar consultatia e 750, preturile sunt cele afisate pe site, v-am zis, am intrebat special si au zis ca orice modificare se trece acolo, dar la nasteri nu se modifica nimic.
Iar in banii de nastere intra tratament, operatie/nastere normala, anestezie, calmante, haine, pampers pt. bebe, chiloti, papuci, halate, camasi de noapte, tampoane si tot ce trebuie pt. mamici. In plus, fata de cei 2720 RON costul nasterii, indiferent cum este, se mai plateste cazare + masa: 160 sau 320 ron/zi, in functie de rezerva, daca e cu un pat sau cu 2.
Tarifele la consultatii/control difera de la un medic la altul, ca peste tot:de ex., la Prof.Pelinescu e normal sa coste mai mult,nu?
Sper ca v-am ajutat cumva in sensul asta, va las, trec o fuga pe la fetele mele de la odisee si iar in pat!
Va pup pe toate!
Valentina 35+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
AMR 23 de zile
zeririlouiza spune:
Mulumim Vali si fugi la patut sa fii cuminte
Louiza 30s + Yasmin
mai avem putin
AMR 10 SAPTAMANI
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
luny spune:
Am fost ieri la echo 4D la Radulescu si nu sunt ff multumita!
nu mi-a intors monitorul sa imi vad copilul deloc!!!
Nu-mi venea sa cred, tot speram...sotul, mama si soacra mea au vazut pe monitor care ce au inteles, a facut abstractie de lumea de acolo, parca era singur, nici pe mine nu m-a bagat in seama! Arogant rau tipul, dar una peste alta, cred ca stia ce face si sper sa nu fi facut ecografia la misto, parea priceput, dar nu ne-a explicat nimic nu zicea nimic...la sfarsit l-am intrebat eu daca este totul bine si a bajguit acolo ca da, e in grafic, a crescut cf varstei..pe drum am vazut ca la 'observatii' a scris 'risc crescut de HTAIS si IUGR'!!
Mi-a spus ca ecografia e un act medical pt el, nu e distractie ca la cinema, cand l-am intrebat ce contine CD-ul, dak am si un filmuletz cu puiul meu, mai ales ca nu-l vazusem!!
Am fost la dr mea cu rezultatul si acel termen HTAIS nu l-a mai intalnit, si eu am ramas in copac, ingrijorata si nedumerita...
In rest, am vazut maternitatea, neonatologia, sala de travaliu si nasteri, si mi s-a parut suuuuper!!
Asistentele amabile, raspundeau la orice intrebare, mi-au placut!!
Dar urmatoarea echo, iar nu stiu unde sa o fac!
Voi ati intalnit termenul asta HTAIS, aveti idee ce e?? sunt stresata rau de chestia asta...
Luny, in 21+ cu Matei Valentin (sper sa nu ma razgandesc iar:))
Life is to precious to worry about stupid Shit!
psj spune:
HTAIS inseamna HiperTensiune Arteriala Izo-
lata Sistolica. Ma mir ca nu stia doct. ta, nu putea sa-l sune pe ecografist? La cine mergi?
totulii spune:
anandrei eu sunt la mirela popa.
iar trusa cu chestii personale se refera la periuta de dinti, pasta de dinti, perie par, creme personale, deodorant, fara chilotei.
o zi buna tuturor si asteptam vesti de la cele care au mai nascut la aceasta clinica
AU MAI RAMAS 3 SAPTAMANI
luny spune:
PSJ, te rog mult, ce inseamna asta, se refera la mine sau la bebe???
Merg la Anghel Georgiana, momentan...
Luny, in 23+ cu Matei Valentin (sper sa nu ma razgandesc iar:))
psj spune:
scuze, am intrebat pe cineva care se pricepe. in sarcina inseamna altceva decat stiam eu... hipertensiune arterial#259; indus#259; de sarcin#259;.
cred ca la tine se refera.
ai tensiune? ai IR-urile crescute? sincer, nu vrea sa-mi dau cu presupusul aiurea.
ce ma enerveaza doctorii astia care arunca diagnostice sau pareri fara sa explice...
luny spune:
Nu am IR-utile anormale... inainte de asta, scrie 'de urmarit TA'...aseara aveam tensiunea 12 cu 9, eram ff obosita trezita de dimineata, mers la job, apoi la eco si apoi la control..asta o fi fost!
Luny, in 23+ cu Matei Valentin (sper sa nu ma razgandesc iar:))