Nasterea la Medlife - 2

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Lala,
tie ti-a completat vreo fisa ca sa te inregistreze ca pacienta dansei in caz de....?

Acum ma gandeam ca poate ar fi fost cazul. Mie mi-a dat doar numarul de tel.

Anka In saptamana 37 !!! Andrei

poze burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by anka.san

Lala,
tie ti-a completat vreo fisa ca sa te inregistreze ca pacienta dansei in caz de....?

Acum ma gandeam ca poate ar fi fost cazul. Mie mi-a dat doar numarul de tel.

poze burtik

Am intrebat si eu chestia asta la receptie : cica in momentul in care platesti consultul de sarcina esti automat inregistrat la dr respectiv .
am primit si eu nr de telefon.

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 5 saptamani!

Mergi la inceput

Fetelor care stiti mai multe despre cezariana, cam cat trebuie sa te monitorizeze dr ginecolog dupa operatie?

Adica, daca eu as programa cezariana pe 21 si drita pleaca seara din oras e ok? sau ar trebui cu o zi inainte ca sa fie disponibila pana ies de la reanimare?

poze burtik

Mergi la inceput

Mercic Lala, si mie mi-a cerut buletinul cand am platit. Acum inteleg de ce...

poze burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Anka, nu stiu exact cat trebuie sa te monitorizeze dr. ginecolog,dar cred ca daca totul merge cum trebuie la operatie si in primele ore dupa, nu ai de ce sa-ti mai faci griji.Oricum ei nu pot sa stea 24 de ore cu noi la reanimare sau in spital.
Hai, stai linistita, ca-ti faci prea multe ganduri, o sa fie bine!

Valentina 37+ Andreea Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

AMR 8 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

anka nu stiu cat se monitorizeaza exact, am inteles ca te tin o zi la reanimare, apoi te duc in camera, dar chiar daca doctorul tau nu este sau pleaca sunt ceilalti care preiau pacientul ca si cum ar fi al lor fara probleme

Louiza 32s + Yasmin
mai avem putin

AMR 08 SAPTAMANI

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Multumesc mult de raspuns Vali si Louiza ...

Ce sa fac stau prea mult acasa si-mi fac ganduri , dar eu de felul meu sunt optimista....

poze burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Buna fetelor.
ma bucur ca s-a marit listuta. asta inseamna ca inca avem incredere in sistemul Medlife. sper sa nu se schimbe decat in bine ceva pe acolo, sau sa ramana asa
o intrebare pentru pacientele dr Mendez: a nascut cineva cu dansul natural? ca eu asa as vrea. si ma intereseaza atitudinea lui la nastere, daca asista de la inceput, cum coase taietura (are mana usoara? ), cum face controlul (doare sau nu) si in principiu despre el. cum procedez cand merg la consultatie? merg cu dosarul? il rog eu sa-mi faca control pe masa sau imi face de la sine dorinta? . ii cer eu numarul de telefon sau mi=l da el, sau nu-l da deloc?
ma scuzati ca pun atatea intrebari, dar eu inca nu am ajuns acolo si as vrea sa merg cat de cat pregatita.

vali esti pe ultima suta de metrii...ai grija de tine si de bebic

am 30 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Inuta, o iau pe rand:
-te duci cu toate analizele facute de la inceput, inclusiv ecografiile;
-controlul pe masa ti-l face pt. ca trebuie sa vada si el despre ce e vorba
-nr. de tel. ti-l da el, o sa te roage sa nu-l suni noaptea, daca e vreo urgenta sa vii la cam. de garda si daca e nevoie, il suna fetele si vine la orice ore;
Mai multe despre el nu stiu ce sa-ti zic, nu stiu cum e la nastere naturala, decat din auzite, se pare ca e la fel de calm si de cumsecade. Stiu sigur ca asista, pt. ca in ziua in care eu am facut programarea pt. operatie, avea o nastere naturala.Nu sta langa tine non-stop, vine, verifica daca e totul ok si cand esti aproape de momentul cel mare,el e acolo...
In rest eu zic ca trebuie sa mergi cu multa incredere, e un dr. f. bun, are mana usoara si mie imi inspira f.multa incredere si m-a linistit de fiecare data cand am mers acolo.
Oricum, vezi ca am scris si mai sus,e plecat intre 16 dec. si 7 ian.,iar pt. prima consultatie e bine sa-ti faci programare din timp...si daca nu gasesti loc,mergi fara programare si intri...oricum se sta mai putin decat la Tutu...
Te pup si bafta in luarea unei decizii, sa fie cum e mai bine pt. tine si bebe.

Valentina 37+ Andreea Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

AMR 8 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Hello! Am mai aparut si eu p-aici! Va tin pumnii Vali si totulii!!!! Stau cu sufletul la gura in asteptarea unor vesti! Pupi si nastere usoara!
Salut pe toata lumea! Promit sa scriu mai des!

Ana-Maria 33+ cu David si tati Andrei

AMR 7 SAPTAMANI!

Hainele lui Iepurica
Poze cu mine gravidutz
Poze cununie si nunta

Mergi la inceput