Nasterea la Medlife - 2
Raspunsuri - Pagina 18
clab spune:
Buna,
Sunt o viitoare mamica in 36 sapt si citesc in fiecare zi mesajele dar nu am mai scris pana acum .
Eu sunt impartita intre elias, unde am mers de la inceputul sarcinii si medlife. Si eu tot la dr Mirela Popa, e de treaba, imi place de ea, dar...sapt trecuta mi-a spuns ca va fi plecata din Buc. intre 21 dec dupa amiaza si 23 dec.
anka , tu stii de 25-26 dec vad, eu am dnp tot 25 dec. Cum o fii pana la urma, e plecata si 21-23 si 25-26 sau si-a schimbat data plecarii? Anka, tie ce ti-a zis exact?
Ma cam sperie aspectul asta, daca e sa fie atunci, voi naste cu dr de garda probabil care cine stie cine va fi..., deja schimb dr de la elias (de care sunt multumita) alegand medlife si acum si vestea asta
anka.san spune:
Clab, tu cum vrei sa nasti?
Noi am discutat de cezariana si dorinta mea era sa nasc prin ceza atunci cand se declanseaza nasterea naturala. Ceea ce e mai complicat.
Drita mi-a spus ca putem programa pe 20- 21 dec, pentru ca dupa pleaca din Bucuresti (din chestia asta eu am inteles ca pleaca pe 22).
Pe 24 e de garda si apoi pleaca din nou pentru Craciun.
Oricum a ramas sa mai vorbim saptamana viitoare cand mai merg la control si ii duc rezultatele la analize.
Anka In saptamana 37 !!! Andrei
poze burtik
anka.san spune:
Vali ,
Ma bucur tare ca esti bine si bebelina vrea sa mai stea la caldurica.
Ii va face tare bine.
Eu incerc sa-l conving pe Andrei sa nu ne faca vreo surpriza
Anka In saptamana 37 !!! Andrei
poze burtik
clab spune:
Da, am vrut sa scriu si am uitat, vreau sa nasc natural, cezariana doar daca e vreo pb si trebuie. Deci practic, inteleg ca nu va fi nici intre 21-23 (mie asa mi-a specificat 21 dupa amiaza) nici de craciun, adica, cand e cel mai probabil sa nasc. Eu inca mai am speranta ca poate nu nasc chiar la 40 sapt fix si poate poate nasc si eu in sapt 39 (17-20 dec)
Stie cineva daca dr Ciuca Stefania mai face garzi la medlife, nu am citit niste lucruri prea bune despre ea si data fiind lipsa mirelei popa, ma tem ca voi naste cu dr de garda si tare nu as vrea sa fie ciuca?
luny spune:
Nu stiu nimic de dr Ciuca!! Nu am citit nimic despre ea, nu stiu sa fi nascut careva cu ea...
Luny, in 24+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:))
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Vali, deci piticuta mai sta putin la caldurica, foarte bine! Ma bucur pentru voi.
Azi vreau sa merg la doctorita de familie sa vad cand pot intra in prenatal. As vrea cam in jur de 20 decembrie sa termin cu serviciul, sper sa se poata. O sa am atunci cam 30 de saptamani.
Voi cand ati intrat in prenatal?
CLAU 26 + cu Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
vali_delide spune:
Clau, eu am intrat de la 1nov. in prenatal, deci pe la aproape 34 de sapt., dar asa am vrut eu, sa am mai mult dupa,pt. ca-mi convine mai mult postnatalul decat CIC-ul, ca bani.In afara de asta, eu nu am probleme cu programul sau cu sefii, asa ca am stat la greu acasa, ca sefu' meu e sotul
Clab,in primul rand bine ai venit! Eu nu stiu nimic de Ciuca, nici nu e pe site.Problema e ca si dr. meu e plecat atunci,deci nici el nu va fi de garda.Insa, avand in vedere ca tu vei avea 40 de sapt., de ce nu vorbesti cu Dr. Popa sa-ti provoace nasterea mai devreme cu 2-3 zile, in cazul in care nu se declanseaza de la sine? Adica eu nu cred ca ar avea ceva impotriva ca pacientele sale sa se simta in siguranta, stiind ca ea e acolo si ca nu le lasa pe mana oricui! Cred ca merita sa risti o discutie cu ea pe tema asta!
Anka, si la tine e valabil acelasi lucru!
Ah, si pt. ca vad ca sunt multe fete care doar citesc aici si nu scriu: pt. pacientele dr. Mendez, acesta va fi plecat intre 16 dec. si 07 ian.
Fetelor, va trec mai tarziu pe listuta, acum nu prea sunt in forma...
Valentina 37+ Andreea Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
AMR 10 zile
zeririlouiza spune:
Neata
Vali cumintica bebelina mai vrea la caldurica asta e bine, acum tu sa stai cumintica si sa astepti
clauclau, cam la 30 de saptamani se intra in prenatal, acum cum vrei si tu.
LalaD, ma bucur ca mai sunt fete de la ianuarie februarie care nasc la medlife, asta daca te hotaresti si tu bineinteles
Louiza 32s + Yasmin
mai avem putin
AMR 08 SAPTAMANI
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
Lala_D spune:
zeririlouiza m-am hotarat deja , indecizia este doar in ce priveste modalitatea nasterii
vali dr Popa nu accepta provocarea nasterii, din pacate ...ori cezariana ori nastere naturala atunci cand doreste bebe sa vina.
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic! AMR maxim 5 saptamani!