Nasterea la Medlife - 2

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Vali, ar trebui sa fi terminat controlul, cum e? Cum te simti??

Luny, in 24+ cu Matei Valentin (sper sa nu ma razgandesc iar:))

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Anka..da poate este un pic trista..Sigur din cauza decesului din familie..dar o sa isi revina ea..Asa este viata..cu rele si bune..Ea este asa o persoana vesela si ff draguta.
Eu am facut cezariana cu ea. A fost totul super ok..Am o taietura ff frumoasa... adica micuta si finutza:)
Daca vrei alte detalii nu ezita sa ma intrebi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Lala la cine erai inainte de Mirela? Era o doctorita tot de la Municipal?(ca acolo lucra doctorita Popa inainte..)
Si la cine trimite Mendez pentru echografie?

Pupici la burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Littlebig spune:

Multumesc Vali pentru raspuns.
Iti doresc multa sanatate si tie si bebelului si sa nasti usor.
Te asteptam cu vesti si impresii ca, in curand, te urmam si noi.
Maine va dau si voua de stire la cine m-a trimis dl. doctor la ecografie.

Asteptand barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Buna dimineata dragele mele !

Serviti o ?

Astazi am schimbat semnatura, am incheiat 36 de saptamani si am intrat in saptamana 37 !!! Doamne ajuta sa ajungem la termen !

Trebuie sa stau cumintica pentru ca am inteles ca bebe e destul de jos si mi s-a lasat putin burtik.....

Anka In saptamana 37 !!! Andrei

poze burtik

Mergi la inceput

Multumesc Iubu77 de incurajari

Ma bucur sa aud ca a fost OK cezariana. Cum a fost dupa? Ti-ai revenit greu? Cam in cat timp s-a vindecat?
Am o tona de intrebari dar nu vreau sa te bombardez, deocamdata

quote:
Originally posted by iubu77

Anka..da poate este un pic trista..Sigur din cauza decesului din familie..dar o sa isi revina ea..Asa este viata..cu rele si bune..Ea este asa o persoana vesela si ff draguta.
Eu am facut cezariana cu ea. A fost totul super ok..Am o taietura ff frumoasa... adica micuta si finutza:)
Daca vrei alte detalii nu ezita sa ma intrebi.

poze burtik

Mergi la inceput

Lala,

ma bucur ca ti-a placut. Si noi tot joi ar trebui sa mergem cu rezultatele la analize. Baniesc ca ai reusit sa-ti faci programare, nu?

Tu cum vrei sa nasti?

poze burtik

Mergi la inceput

Iubu77,

mi-am mai adus aminte de o intrebare: ai facut cezariana la rece, adica programata, sau cand s-au declansat contractiile?

Eu mi-as dori sa astept pana vrea sa vina bb pentru ca ar fi mai bine pentru el si pentru lactatie, dar e destul de riscant pt ca DPN la mine e 25-26 dec si doctorita nu e. Mi-a sugerat sa o programam pe 20-21 dec cand o sa am deja 39+....
Uff, ce sa fac ?!?

poze burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by anka.san

Lala,

ma bucur ca ti-a placut. Si noi tot joi ar trebui sa mergem cu rezultatele la analize. Baniesc ca ai reusit sa-ti faci programare, nu?

Tu cum vrei sa nasti?

poze burtik

Nu, nu am reusit tot printre programate ma duc . O sa incerc sa fiu acolo la ora 14.00.
Am reusit doar sa imi fac programare la eco pe 12.12 .
Nu m-am hotarat inca cum nasc. Astept sa vad cat de marisor e bebe la eco.

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

'Neata!

Credeati ca scapati de mine? Iote ca nu vreau, na! Mai stau o saptamana, ca lu' fi-mea se pare ca ii cam place de nenea dr., de cate ori o duc la el si o mangaie, se potoleste si vrea sa mai stea! Cred ca daca nu ar trebui sa fac cezariana,as naste la 43 de sapt.,daca e dupa piticanie!
Oricum, va multumesc mult pentru incurajari si sustinere...aseara nu am intrat pt. ca am ajuns tarziu si rupta de foame, sete si alte alea!

Anka, sar'na de cafea!

Totulii, iti facem galerie si aici,si asteptam vesti de la tine! Doamne-ajuta!

Lala, te trec si pe tine pe listuta! Si ma bucur ca te-ai hotarat sa ramai la Medlife.

Valentina 37+ Andreea Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

AMR 10 zile

Mergi la inceput