Nasterea la Medlife - 2
Raspunsuri - Pagina 16
zeririlouiza spune:
Valentina imi pare bine ca sunteti ok tu si dansatoarea sdin burtica, sa ai nastere usoara bebe sanatos si mancacios si cuminte si asteptam vesti de la tine cat mai curand, si lasa tu plictisestete acum ca vine bebe si numai ai timp sa te plictisesti
Louiza 32s + Yasmin
mai avem putin
AMR 08 SAPTAMANI
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
zeririlouiza spune:
totulii, scuze acum am vazut si la tine, nastere usoara si bebica sanatos sa-i faca curte bebelinei lui Valentina of mame corupatoare de bebei ce suntem
Louiza 32s + Yasmin
mai avem putin
AMR 08 SAPTAMANI
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
anka.san spune:
Multumesc mult TOTULII
Am mai prins curaj .
Si mie mi-a dat nr de tel desi ar trebui sa nasc inainte de Craciun.
Dar la control Andrei era cam jos si drita mi-a zis sa stau cumintica sa ajungem pana pe 20.12 - adica 39 saptamani incheiate....
Mi se pare ca mai e atat de putin
Tie iti doresc nastere usoara, mai usoara decat in telenovele iar bb sa fie sanatos si papacios
Sa ne dai de veste aici sau la odisee
Anka In saptamana 36 !!! Andrei
poze burtik
vali_delide spune:
Totulii
Nastere usoara!!!!
Luiza
Valentina 37+ Andreea Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
AMR 10 zile
clauclau spune:
Fetelor, sunteti asa de aproape!!! O sa va vedeti bebeii asa de curand! Sa aveti nasteri super usoare si sa ramaneti cu amintiri foarte frumoase legate de aceasta nastere. Deja sunt emotionata pentru voi.
Vali, acum iti trimit si eu nr de tel, sa ma tii la curent si eu o sa dau de veste fetelor cand o sa fie fericitul eveniment.
Sunt alaturi de voi fetelor cu sufletul!
CLAU 26 + cu Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by clauclau
Fetelor, sunteti asa de aproape!!! O sa va vedeti bebeii asa de curand! Sa aveti nasteri super usoare si sa ramaneti cu amintiri foarte frumoase legate de aceasta nastere. Deja sunt emotionata pentru voi.
Vali, acum iti trimit si eu nr de tel, sa ma tii la curent si eu o sa dau de veste fetelor cand o sa fie fericitul eveniment.
Sunt alaturi de voi fetelor cu sufletul!
CLAU 26 + cu Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
Sar'na mult de tot!
Bey, io mai stau p'aici...ce-ar fi sa ma opreasca dr. la spital si sa fiu colega cu Totulii!!!
Valentina 37+ Andreea Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
AMR 10 zile
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by anka.san
Dragele mele,
Am fost la consultatie la Mirela Popa.
Mi s-a parut foarte meticuloasa, a verificat toate analizele, mi-a dat ce sa mai fac, dar .... putin cam distanta si rezervata.
Din descrierile voastre ma asteptam poate la altceva. Dar nimeni nu poate fi in forma maxima tot timpul . Sau poate era trista, cum spui tu, iubu77.
Ce sa zic sunt putin cam nesigura, e destul de greu sa-ti schimbi dr ginecolog pe ultima suta de metri. Nu prea mai ai timp sa creezi o relatie cu noul dr.
Poate cineva sa-mi dea detalii despre operatia de cezariana cu ea?
Anka In saptamana 36 !!! Andrei
poze burtik
Am fost si eu , cred ca doar ce ne-am ratat una pe alta .
Anca, cred ca era doar un pic obosita, cu mine de exemplu a vorbit destul de mult, a ramas sa ne vedem joia urmatoare.
Am primit o lista lunga de analize, o programare la eco pe 12 dec si dupa astea stabileste cum si cand nastem.
La mine e " nasol" ca o si cunoaste pe dr mea, sunt colege si prietene. I-am spus ca din punctul meu de vedere nu as fi renuntat la dr dar spitalul nu imi mai place.Sper ca a inteles.
Oricum m-am decis sa nasc la Medlife cu ea, mai ramane sa imi fac curaj si sa imi anunt doctora.
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic! AMR maxim 6 saptamani!
zeririlouiza spune:
Fetelor am inteles c au wirles (daca asa se scrie) si cine are laptop si timp pe acolo poate profita eu am zis ca-l iau sa incerc. Si aseara cand i-am zis sotului ma luat cu auzi mai burta (ca asa mai imi spune pe langa gabarit depasit tir si mama lu fisa) tu te duci sa nasti sau te duci la hotel sa stai pe net cu fetele
Louiza 32s + Yasmin
mai avem putin
AMR 08 SAPTAMANI
Jackie spune:
Mama, fetelor, ma simt chiar invidioasa ca sunteti pe punctul de a naste.
Nastere usoara si bebelusi sanatosi pentru amindoua,Vali si Totulii! Asteptam vesti minunate de la voi si multe amanunte!
luny spune:
Vali si Totulii, mai aveti putin, va tin pumnii, abia astept sa aud vesti bune de la voi!!!!
Bun venit burticilor noi, majoritatea vad ca sunt destul de 'mari' si or sa nasca si ele in curand!!
Pupici pt toate burticile si bebeii dansatori!!
Luny, in 24+ cu Matei Valentin (sper sa nu ma razgandesc iar:))
Life is to precious to worry about stupid Shit!