Nasterea la Medlife - 2
Raspunsuri - Pagina 15
ram0nica spune:
Scuze, am postat un mesaj mai devreme si am uitat sa ma "prezint" pt listuta: UM - 20.03.07 ; DNP - 25.12.07.
Ramona: sapt. 36+ cu Vlad-Andrei
manu-gama spune:
Am o intrebare pentru Clau si Iubu. Mirela Popa obisnuieste sa faca la fiecare consultatie control pe masa?
Manu 30 saptamani
vali_delide spune:
Buna ziua, fetelor!
In primul rand urez bun-venit fetelor noi: Anka.san, Littlebig, bebeu si Lala D (oare am uitat pe cineva?)
Am facut ceva modificari la listuta, dar nu am toate datele lui bebeu...te rog sa le scrii cand ai timp, sa te trec si pe tine.
Lala, tu ramai la Medlife? te-ai hotarat? Daca da, scrie-mi aici, la odisee sau pe pm, si te trec pe lista imediat.
Despre noi nu am f. multe noutati, stam mult in pat, bebelina misca mult si danseaza la greu...numaram zilele si orele ramase si ne plictisim...asa m-am saturat de stat in casa si in pat!!!
Diseara mergem la control, sa vedem ce ne zice dr., mai ales ca deja am eliminat dopul.
In cazul in care se intampla sa nasc mai devreme, eu voi da mesaj fetelor de la odisee si o sa le rog sa scrie si aici...iar una dintre voi (de ex. Clau, Luiza sau cine vrea), in cazul in care eu nu intru, deschideti capitol nou.
Clau, o sa-ti dau pm cu nr. meu de tel. sa-l ai pt. orice eventualitate si, daca vrei, da-mi sms cu nr. tau, ca sa tinem legatura!
Va pupic pe toate, fara exceptie!Si sper sa ne auzim curand!
Valentina 37+ Andreea Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
AMR 10 zile
vali_delide spune:
Bine'nteles ca o uitasem pe ram0nica...scuze, v-am zis io ca neuronul meu gravid e pe duca!
Anka, nu-ti face griji si nu te descuraja...toti medicii sunt si oameni, ca si noi, si au zile proaste sau probleme.Mirela Popa a avut o problema in familie sapt.trecuta si probabil de aceea e mai distanta si mai trista, dar esti pe maini bune, crede-ma!
Daca am omis pe cineva, va rog sa ma iertati, dati-mi pm si o sa incerc sa remediez,ok?
Manu-gama, din ce stiu, la fiecare consultatie se face control pe masa,asa mi-a zis dr. meu, ca sa poata sa-si dea seama daca exista modificari la nivelul colului.
Mai vine cineva diseara la spital?Eu ma duc pe la 6!
Va pupic pe toate!
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
AMR 10 zile
Littlebig spune:
Cele care sunteti pacientele doctorului Luis Mendez, pe voi unde v-a trimis sa va faceti ecografiile?
Mie, dupa cum am spus mai sus, a vrut sa-mi dea numarul de telefon de "undeva" si nu a mai reusit pt ca si-a pierdut telefoanele sau i-au fost furate, iar acum nu mai are numerele din agenda . Mi-a zis sa-l sun iar maine ca o sa faca rost de el, dar pana atunci ma gandeam ca stiti voi unde o sa ma trimita.
Pupici pe burtici!
AMR 5 saptamani
Asteptand barza!
anka.san spune:
Draga Vali,
Esti o scumpa. Multi pentru incurajari.
Si iti doresc sa treaca timpul cat mai usor pana la data programata.
Sa ne mai dai vesti despre vizita de azi de la dr.
Anca
quote:
Originally posted by vali_delide
Anka, nu-ti face griji si nu te descuraja...toti medicii sunt si oameni, ca si noi, si au zile proaste sau probleme.Mirela Popa a avut o problema in familie sapt.trecuta si probabil de aceea e mai distanta si mai trista, dar esti pe maini bune, crede-ma!
AMR 10 zile
Anka In saptamana 36 !!! Andrei
poze burtik
bebeu spune:
Buna,
Spune-mi te rog daca mai trebuiesc si alte date in afara de:
bebeucu dpn 13.07.2007 Dr.Luis Mendez
Merci,
vali_delide spune:
anka multumesc mult!
AMR 10 zile
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by Littlebig
Cele care sunteti pacientele doctorului Luis Mendez, pe voi unde v-a trimis sa va faceti ecografiile?
Mie, dupa cum am spus mai sus, a vrut sa-mi dea numarul de telefon de "undeva" si nu a mai reusit pt ca si-a pierdut telefoanele sau i-au fost furate, iar acum nu mai are numerele din agenda . Mi-a zis sa-l sun iar maine ca o sa faca rost de el, dar pana atunci ma gandeam ca stiti voi unde o sa ma trimita.
Pupici pe burtici!
AMR 5 saptamani
Asteptand barza!
Eu nu stiu unde ar putea sa te trimita, probabil tot la un dr. de acolo,habar n-am.Eu mi-am facut eco la Iosup si i le-am dus, nu e musai sa te trimita el undeva!Bafta multa!
AMR 10 zile
totulii spune:
dragele mele, eu sunt in maaaareeee dilema.
dimineata la 6 m-au apucat contractiile la fiecare 10 minute, am stat cuminte si am facut un dus si pe la 8 am sunat-o pe dr-ita sa o anunt.
am hotarat sa mai asteptam pentru ca intre timp au mai incetat cu toate ca am inceput sa sangerez, asa ca astept adevaratele contractii ca nu as vrea sa stau prin spital singurica.deci se pare ca bica vrea sa se nasca.
vali bine ca ai aparut incepusem sa ma ingrijorez, de aseara ma tot tin sa iti trimit mesaj sa vad daca esti ok.
sa ai grija de bebelina sa creasca mare ca apoi sa ii faca puiul meu o vizita.
anka nu fi ingrijorata de doamna doctor si cu mine a fost la fel la primele intrevederi, putin cate putin am inceput sa o cunosc iar ea s-a schimbat.e tare draguta si mi-a oferit posibilitatea sa o sun la ce ora vreau in cazul in care am vreo problema. asa am si facut si a fost extrem de draguta.
o sa vezi ca relatia se va schimba.
va pupic pe toate si aveti grija de bebiti
40, doamne ajuta-ne!!!!