Nasterea la Medlife - 2

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Buna dimineata burtici

Am o intrebarica pentru cine merge la Mirela Popa (am vazut ca sunteti cateva :))). O sa merg la prima consultatie si nu stiu daca obisnuieste sa faca control pe masa de fiecare data.
Vreau sa fiu pregatita

Pana acum, in toata perioada sarcinii n-am facut, dr preferand ecografia.

Multumesc si o zi frumoasa!

Anka In saptamana 36 !!! Andrei

poze burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Anka, in primul rand bine ai venit si nastere super usoara caci vad ca mai ai putin!!!!

Referitor la intrebare, da, doctorita o sa-ti faca si control pe masa, dar nu e chiar asa de rau, scapi numaidecat! Cred ca o sa-ti placa Mirela Popa, este blanda, dar si foarte meticuloasa in acelasi timp, nu-i scapa nimic. Sa mergi cu tot dosarul de analize la tine, tot ce ai facut pe parcursul sarcinii. Sigur o sa vrea sa-l vada.

Mult succes si astept impresii despre prima vizita!

CLAU 26 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Multumesc mult, Clau !

Sper ca dupa vizita asta sa ma decid sa nasc la Medlife.
Spitalul deja l-am vizitat si sunt incantata

poze burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeu spune:

Buna,

Este prima oara cand intru pe forum.Sunt gravida in prima luna si as avea si eu nevoie de cateva sfaturi.Ma puteti ajuta cu cateva sfaturi,pentru ca imi este putin teama.Eu am fost zilele acestea la primul control la Medlife la Dr.Luis Mendez si a fost ok.Este foarte calm si iti explica tot ceea ce ai de facut,ce trebuie sa iei si de ce sau pentru ce.

P.S.Felicitari tuturor mamicilor si le doresc multa sanatate atat lor cat si bebeilor-sa creasca sanatosi,frumosi si destepti:)

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Littlebig spune:

Ziulica buna, tuturor mamicilor cat si viitoarelor mamici.
Ma inscriu si eu in rubrica celor care vor naste la MedLife.
Aseara am fost pentru prima oara la consultatie la dr. Luis Mendez, fara programare si surpriza: m-a primit fara probleme!
Eu o aveam pe doamna doctor Diana Secara de la Municipal pana saptamana trecuta, cand urmandu-mi instinctul, am hotarat sa renunt la spitalele de stat. Mi-am facut programare la Luis Mendez pt 6 decembrie, dar fiindca eram tare ingrijorata daca ma mai primeste (eu acum am 35 sapt), am reusit sa-l prind intre consultatii aseara. Sotul meu a vorbit la programari si i-au spus sa vina exact la ora 19.00 ca ar avea o pauza. Nu vroiam consultatie, ci doar sa stim daca ne primeste sau nu. Ca sa nu mai pierdem timpul inca o sapt. si sa cautam pe altcineva daca el nu poate.
Insa, ajunsi la dansul in cabinet, mi-a verificat toate analizele, ecografiile, m-a consultat "hopa sus" pe masa, mi-a spus ca am colul inchis si ca e totul ok. S-a purtat ireprosabil, ne-a raspuns la toate intrebarile si nu s-a grabit deloc. O singura parere de rau am avut: cand a trebuit sa ne dea numarul de telefon unde vroia sa ne trimita sa facem ecografie, a constatat ca si-a pierdut telefoanele prin spital pe undeva se pare sau ....... nu stia exact

Asteptand barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Littlebig spune:

Am uitat sa dau cateva informatii despre noi.
Deci, avem 35 sapt. si asteptam un baietel care in momentul de fata ne gandim sa-l numim Simon Sebastian. Eu am vrut baiat, familia sotului si el (cu toate ca zicea "orice numai sanatos sa fie") au vrut fata. Inainte de a afla, gasisem foarte multe nume de baieti care mi-ar fi placut, dar nici unul de fata. Asa ca, eu am fost foarte incantata de veste.
UM 29.03.2007
DPN 03.01.2008 dupa ce zic ecografiile facute pana acum calculata la exact 40 sapt. de la UM
sau DPN 08.01.2008 dupa cum zice doctorul Mendez ca isi calculeaza si anume: (UM + 10 zile)- 3 luni.

Voua cum vi s-a calculat DPN-ul??

Asteptand barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeu spune:

Hy,

As avea si eu mai multe intrebari ca de ex.:cum decurge nasterea cu DR.Luis Mendez?Care sunt tarifele,conditile etc.

Acum trebuie sa plec,dar o sa revin

Multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Buna
O sa iti faca control pe masa..In primul rand daca este prima consultatie vrea sa vada cum sta treaba.. Iar dupa ea oricum are obiceiul sa faca control vaginal.. sa vada colul etc..
Asa ca nu vei scapa..Oricum la mana se simte cel mai bine daca se inmoaie sau ceva..
O sa iti placa Mirela..Este asa o draguta..un medic bun si o persoana atat de calda..Io efectiv o iubesc..Merg la ea cu atata drag..chiar si acum la 1 an de la nastere..Abia astept bebe 2.. Ultima data era cam tristutza..a avut ceva deces in familie..dar totusi atat de atenta si care ofera asa un suport moral gravidelor..
Sa ne pov cum ti se pare..
Succes

Mergi la inceput

Dragele mele,

Am fost la consultatie la Mirela Popa.
Mi s-a parut foarte meticuloasa, a verificat toate analizele, mi-a dat ce sa mai fac, dar .... putin cam distanta si rezervata.
Din descrierile voastre ma asteptam poate la altceva. Dar nimeni nu poate fi in forma maxima tot timpul . Sau poate era trista, cum spui tu, iubu77.

Ce sa zic sunt putin cam nesigura, e destul de greu sa-ti schimbi dr ginecolog pe ultima suta de metri. Nu prea mai ai timp sa creezi o relatie cu noul dr.

Poate cineva sa-mi dea detalii despre operatia de cezariana cu ea?

poze burtik

Mergi la inceput

Cred ca am putina nevoie de incurajarile voastre...

Sper sa fie bine...

In fine, pentru listuta voastra (daca ma primiti) va dau si datele mele: UM 21.03.2007, DPN 26.12.2007

poze burtik

Mergi la inceput