Nasterea la Medlife - 2
Raspunsuri - Pagina 20
luny spune:
Lala, cum adica dr Popa 'nu accepta provocarea sarcinii'??? adica daca ea nu e cand nasti tu, ar trebui sa te duci la alt medic?? Ai vorbit cu ea si asa a spus?
Luny, in 24+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:))
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Littlebig spune:
quote:
Originally posted by vali_delide
Ah, si pt. ca vad ca sunt multe fete care doar citesc aici si nu scriu: pt. pacientele dr. Mendez, acesta va fi plecat intre 16 dec. si 07 ian.
Mie mi-a zis ca pe 2 ian e la munca. Eu am termenul pe 3 ian.
....si nici nu ar avea cum sa ma provoace mai devreme ca ar fi prea devreme. Se pare ca sunt sortita sa nasc fara el
Apropos, m-a trimis la ecografie la dr. Micaela (nu e greseala de tipar) Radulescu.
35 sapt.
Asteptand barza!
inuta12 spune:
Multumesc mult Vali.
burtici bebelusul meu are 1450 g la 30 s si 1 zi..e ok? mi se pare ca e prea silfid. ce ziceti?
am 30 saptamani
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by luny
Lala, cum adica dr Popa 'nu accepta provocarea sarcinii'??? adica daca ea nu e cand nasti tu, ar trebui sa te duci la alt medic?? Ai vorbit cu ea si asa a spus?
Luny, in 24+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:))
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Eu primul baiat l-am nascut provocat si i-am spus lucrul acesta dr Popa .Raspunsul ei transant a fost " eu nu provoc nasterii si nici nu sunt de acord cu acest lucru, sa vina bebe cand doreste el sau programam o cezariana in saptamana 39, minim 38 deca bebe este foarte maricel "
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic! AMR maxim 5 saptamani!
clab spune:
Stie cineva ce doctori fac garzi la medlife? Am vazut pe site-ul lor la programul medicilor ca doar popa si mendez au program in fiecare zi, restul....
36w
anka.san spune:
Buna dimineata !
Banuiesc ca fac garzi toti medicii ginecologi.
Cand am fost eu sa vizitez spitalul era de garda Dr. Alexandru Epure.
Programul de pe site este pentru consultatii in clinica.
Anka In saptamana 37 !!! Andrei
poze burtik
vali_delide spune:
Buna dimineata!
La multi ani Andrei si Andreea! Tuturor celor ce se sarbatoresc azi le doresc o viata minunata si multa sanatate!
Valentina 37+ Andreea Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
AMR 8 zile
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by Littlebigquote:
Originally posted by vali_delide
Ah, si pt. ca vad ca sunt multe fete care doar citesc aici si nu scriu: pt. pacientele dr. Mendez, acesta va fi plecat intre 16 dec. si 07 ian.
Mie mi-a zis ca pe 2 ian e la munca. Eu am termenul pe 3 ian.
....si nici nu ar avea cum sa ma provoace mai devreme ca ar fi prea devreme. Se pare ca sunt sortita sa nasc fara el
Apropos, m-a trimis la ecografie la dr. Micaela (asa i-a spus el ) Radulescu.
35 sapt.
Asteptand barza!
Pe 2 se intoarce in tara, pe 7 vine la munca...si daca ti-a zis asa, inseamna ca va veni sa nasti cu el, nu te va lasa la altcineva...va veni special, daca il suni...pupici si stai linistita, ti-am mai spus ca esti pe maini bune!
Valentina 37+ Andreea Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
AMR 8 zile
anka.san spune:
Inuta,
Nu-ti fa probleme. Bebelusi cresc in ritmul lor, nu e bine sa te stresezi cu asta.
Uite un link sa vezi media - la 30 saptamani sunt 1319 grame, deci e ok.
http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart
Anka In saptamana 37 !!! Andrei
poze burtik
iubu77 spune:
Anka...
Pai io mi-am revenit ff repede.. A doua zi a fost cea mai nasoala..ca nu mi-a fost prea bine de la anestezia totala.. Dar dupa am fost super ok..Dupa 1 saptamana eram la plimbare prin parc...Totul a decurs mai bine decat ma asteptam..
Eu pana in saptamana 38 am zis ca nasc normal.. asa stabilisem si cu doamna doctor etc.. Insa au fost niste probleme in ultima saptamana si atunci s-a decis cezariana..Dupa ce am decis impreuna am fost programata.
Sincer acum ma bucur ca am facut cezariana..sau nici nu stiu...
Pana la urma asa a fost sa fie..Daca mai ai intrebari nu ezita:))