***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (22)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna!
La multi ani, sarbatoritilor!
Ninutza e frumusica si scumpica Miruna!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!

Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Moko, multumim de aprecieri! Acum ma infoi eu ca o curcaneasa.
Michigan, si eu ma tot gandesc ca ar trebui sa se inteleaga intre ei, pe limba bebeleasca.
In privinta organismelor modificate genetic se poate declansa o polemica intreaga si chiar nu vreau sa ma bag in asa ceva.Depinde ce anume e modificat si cum.Exista acum si o oarecare isterie internationala pe tema asta. Ca de obicei, cand sunt subiecte 'fierbinti' se exagereaza de ambele parti. Sotul meu e biotehnolog, am discutat subiectul indelung si am ajuns impreuna la concluzia ca ii dam in continuare lapte Nan (el fiind chiar in tema).Am vrut sa va spun decizia noastra.

Florina si Sofia (09.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Monytza - foarte frumoasa albastrica

ali24- cumparaturi placute, platim, platim, numai sa ne dai.Eu nu stiu ce raspuns sa-ti dau despre faptul ca ai
intrerupt papitza, dupa parerea mea nu are ce sa fie rau, dar poti sa ii inlocuiesti cu borcanele in perioada asta.

Graviduta, e f frumos combinezonul.

Michigan -multumesc frumos,l-am vazut pe Octavian,frumos si grasunel.

AlexAlice - f dulce fetita ai.

Ella- nu reusesc sa vad filmuletul cu Boby , trebuie sa apas pe ceva?

Motanel - multumim frumos. Acum nu mai are elasticul la manuta pentru ca il scoate si il baga in gurita si mie frica
sa il mai pun. Saculetul este de la C&A, nu e luat din rom, dar am vazut dragute si la carrefour(cand o sa veniti in iasi)

Ce tare esti Pepsi cu depresia!

Multumim frumos Vali5 , ce copil vesel ai
Mary lou - ce bine ca lui Patrck ii plac plimbarile, voi parca ati facut un drum si pana la iasi, nu?

Kid - si al meu e cu gura deschisa in pasaport, si nenea de la pasapoarte nu a vrut sa ii faca alta, a zis ca e ok.

Ninutza - fara caciulita sta in casa.

Mica -am votat "dulceata".

Elteka - mie imi place cum povestesti tu cu lux de amanunte si sunt super peripetiile de care spui, clar o sa ai ce sa ii
povestesti cand o sa fie mare dar si nepotilor.

Moberi - multumim frumos,o sa vin cu pozele

Eu sunt la capitolul trecut, nu am reusit sa ajung la zi.

La multi ani!
Sonia, Rares de Carstea,Cezar Andrei de MicaM ,Anais de Corap, Teodora de Sadicutza, Teodora Elena de Motannel

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

moko cam greu sa il invingem, mai ales ca de aseara si pana acum s-a votat de 900 de ori. Da am numarul lui de telefon daca il vrea cineva .

carmen_so am sunat si eu la ei si mi-au spus ca e tur de pat. Si la Inglesina si scaunul ZUma e 650 ron.

chiqui si eu tot nan ii dau si asa o sa si ramanem. Pai au tot zis pe la tv diverse. Majoritatea hainutelor sunt de la sora mea, care a propos vine vineri in tara pentru o saptamana ...

LA MULTI ANI Teodora Elena, Anais, Teodora, Rares

Voi la cat culati bebii seara?? Eu am inceput sa o bag pe Maya la baita pe la 21.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Paflo, multumesc! Am trimis aseara mail-ul, il citesti tu cand ai timp! Referitor la NAN si eu ii voi da in continuare.

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Buna dimineata pe plantatieeeeeeeeeeee!

Vad ca v-ati facut de cap cat am lipsit eu, ati terminat un capitol jumate!

Hai sa va povestesc si eu despre gombotzul meu.
Cred ca va amintiti ca ma tot plangeam ca ISA mananca putin, cam 100-120 la o masa. Ei bine saptamana trecuta a avut cateva zile cand chiar am atins limita de jos, cand a ajuns sa manance cam 30-80 la o masa.Dr a zis ca trebuie neaparat sa-i fac analizele sa vedem daca nu-i anemica. Aveam trimiterea cu analizele de o luna la mine dar nu m-am indurat sa-mi duc gombotzina la intepat. Dar cum spuneati ca la bebelusi le ia sangele din calcai si ca nu-i doare, ne-am hotarat sa mergem.Sambata am luat-o si ne-am dus la laborator. Groaznica experienta.Nici vorba de calcai, aici se ia sangele din vena ca la adulti. Nu vreau sa va povestesc ce au chinuit-o saraca ca nu-i gaseau nicicum vena, asa ca au intepatat-o in ambele manute si inca de mai multe ori si cum striga de durere.In fine pana la urma au reusit si apoi Isa a uitat repede de durere si a redevenit bebelusul meu vesel. Iar analizele au iesit minunate adica nici vorba de anemie... Asta a fost cu analizele Isei. Pepsima mai intrebai de cresterea in greutate:1 luna= 900gr, 2 luna= 800 gr, 3 luna=700 gr, 4 luna=400 gr. In ultima saptamana a pus 60 gr. Acum la 4 luni jumate are 5.900 gr. Oricum macar bine ca nu are nimic medical, inseamna ca asta e felul ei, are mofturi, de fapt acum de 2 zile a mancat destul de bine.Sa vedem cat o tine.
Noi am inceput deja diversificarea, de o saptamana mananca cereale in masa de seara si ii plac tare mult ca de data asta termina tot biberonul. In schimb sucul de fructe, mere+morcov nu prea mai vrea...
Cam asta e capitolul mancare si analize
Trecem la capitolul socializare si aici stam foarte bine, in sensul ca adora sa aiba cat mai multa lume in jurul ei, sta la toata lumea in brate, zambeste la toate persoanele care o baga in seama.Noi am luat-o cu noi peste tot unde am fost, la supermarketuri, la restaurante, in vizite la prieteni, la serviciu si a fost tare incantata. In gasca noastra de prieteni suntem singurii care au copil asa ca e super rasfatata de toata lumea. Am fost sambata la un botez la niste cunostiinte si cum era un botez care incepea sera la 9 si tinea toata noaptea, a venit o prietena de-a mea sa doarma cu ea. N-a avut nici o treaba, chiar de la ea a mancat tot biberonul fara probleme dar in schimb s-a trezit la ora 3 si nu a mai vrut sa doarma pana la 6. E ciudat pt ca ea de la 2 luni nu se mai trezeste deloc noaptea asa ca banuiesc ca a simtit ea ca nu-i mami care doarme cu ea Dar nu a plans deloc, dincontra prietena mea mi-a povestit ca era tare vesela si zambea, asa ca i-a dat sa manance si apoi s-au jucat impreuna pana la 6.
Isa se culca pe la 21.30 dupa ce tati ii face baita si dupa bibe de cereale si se trezeste pe la 7.30, mamanca si mai doarme o tura pana pe la 11. Apoi in timpul zilei mai doarme dupa-amiaza vreo jumate de ora. In rest ii place tare mult sa studieze jucariile, mai ales de cand le poate prinde bine in mana le invarte in toate partile. \Ii place sa-i citesc povesti in franceza, nu ca ar intelege ea ceva dar asa macar se obinuieste ca sunetele limbii.
Aaaaa si ultima noutate e ca ieri ISA a facut prima rostogolire de pe spate pe burta si de atunci tot exerseaza.
In schimb nu mai vrea sa rade in hohote, v-am trimis acum 2 saptamani filmuletul cu ea cand radea si de atunci nu mai reusim nicicum s-o facem sa rade in hohote. Asa ca ne multumim cu zambetele ce ni le distribuie continu.
Gata cam asta ar fi raportul despre capsunica Isabella!

Dicirstea si dr mi-a dat sa-i dau Sanasol la Isa luna trecuta dar la noi nu a avut nici un rezultat vizibil.

Elteka tare ma bucur ai revenit printre noi pe plantatie. M-am cam ingrozit cand am auzit de 8 luni iarna.Brrrr! Eu sunt super friguroasa, asa ca deja astept cu nerabdare vara. Si Isa are tot timpul palmele dar mai ales talpile umede. Tu pt asta ii dau la Elias vitamina D? (asta o fi vigantolul nostru?)Vigantol nu i-am mai dat la Isa de la 2 luni pt ca fontanela ei era aproape inchisa.

Andrada te-am visat azi noapte, nu-mi mai amintesc in ce circumstante dar erai cu Antonio. Sper ca sunteti bine.

La multe lunisoare pt:

Teodora Elena de Motannel,
Rares de Carstea,
Anais de Corap,
Cezar Andrei de MicaM,
Teodora de Sadicutza

Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Carmen_so, Graviduta si mati face la fel, de aceea eu pot sa citesc/scriu numai dimineata, ca de pe la 1 pana pe la 21.30 sunt "rezervata"
Dupa piureul de fructe ii dau lapte atunci cand vrea , si de fiecare data a vrut. La inceput doar 2-3 gurite, iar acum a ajuns si la 100 ml si peste.

Carmen, intreab-o te rog la ce alergolog a fost si cum a fost, ca mie mi s-a urat de mult de ei.As vrea unul cu o privire de ansamblu, nu doar pe particica lui.

Aparatoarea de pat am luat-o e de la IKea, ca e jumatate de inaltime si mai vede pe langa el activitate, asa ca de ceva timp se si ridica de cap si ridica si piciorutele, face echere, ca sa vada mai bine. Partea proasta cu ea e ca se leaga cu snururi care nu sunt la aceeasi distanta cum are patutul barele si sunt snururi "nefolosite" pe care nu stiu cum le descopera si lasa balta toate jucarelele sa le roada pe alea
Pepsi esti o draguta, dar eu la franceza nu am evoluat de la lingurision, am facut teste pe piele. Partea proasta e ca nu am gasit un dr. capabil sa interpreteze toate rezultatele. Ptr ca facusem si alergie la cortizon si nimeni nu vedea A trebuit sa ma duc la alt spital iar aia m-au tratat numai ptr alergia la cortizon. Ar fi frumos sa scap de ea, cred ca imi e mai bine cand nu o bag in seama. Si vreau si eu reteta de supa, nu ma omor sa gatesc , dar vreau n-am auzit de asa ceva si vreau sa vad cum e.

Paflo eu am citit in Libertatea de asta, poti sa crezi!!?? Dar cand intrebam dr la care mergeam ii radeau in nas, ca sa nu ma bag eu si sa nu ma iau dupa articole, ca nu exista alergie la asa ceva. Si am fost la Iamandescu. Si nici madam Cezara Bucur, cand am intrebat-o daca asta ar putea fi un motiv ptr care sa nu raman insarcinata si sa imi apara petele si se minuna de ce prostii pot spune eu. Iar dr. Georgescu, tot de la Giulesti, mi-a si zis zeflemitor, ca acolo vin oameni cu probleme serioase, nu ca mine ( pt ca atunci cand am ajuns la ea aveam ceva mic de tot, ca un cos). Ca si cum as fi fost vreo baba ipohondra care n-avea ce face acasa si pierdea timpul in sali de astepare.
Daca mai ai informatii....multumesc mult.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

ceau, fetele.
Se vede ca totul merge mult mai bine de vreme ce scrieti capitolele imediat la viteza pe care o aveati la odisee. Eu nu prea reusesc sa ma mai impart cu atatea treburi si atatea plecari.
Am fost in week-end la Cluj, foarte frumos dar am descoperit ca printesa mea imi simte lipsa deja. Cum o lasam putin singurica statea maxim un sfert de ora si incepea scandalul.Vroia la mama .Si asa de frumos ma striga, mai ales cand ii e pofta de laptic. E scumpa foc.

AM vazut ca sunteti din ce in ce mai mari si cu dintisori. Ei bine noi mai asteptam. Nu prea dau semne deoacamdata, sau o fi asa cum zice Pepsi, ( cresc peste noapte).
Am, si eu o intrebare. La cat e de frig afara ( eu stau la munte si sunt maxim 5 grade) cat e normal sa o tin pe iubita mea sa nu o prinda vreo raceala???? Mai vroiam sa va mai spun cate ceva dar, gata ca nu mai vrea in patut .Pupici multi si sper sa revin la zi cu prezenta.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

carrie si noi am patit la fel, intai a luat f bine piureul dupa care a inceput sa strambe din nas si sa stranga din gingii, alui meu nici supa nu-i mai placea, asa ca am scos si supa si piureul , nu stiu daca asa se procedeaza dar la noi a mers
dupa o sapt cand i-am dat iar supa a devorat-o pur si simplu, la fel si piureul, si nu-i mai pun atat de multe elemente in supica, maxim 5 cand pun ceva nou scot din cele vechi,m-am gandit ca poate nu-i place atata amestecatura
poate merge si la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Chiqui, vezi ca ti-am raspuns pe email.
Dicirstea, nu uit ce am promis, numai sa am un pic de timp liber (probabil ca in weekend cand e si Puiu acasa).
Cand citesc ce bine va dorm puii si noaptea si peste zi a apuca invidia!Sofia papa in continuare noaptea, se mai trezeste si ptr 'suzetat', iar peste zi somnicuri scurte de 30-40 minute. In zilele superbune 'scapa' si cate un somn de ora-maxim 2.
Vas, si in Cluj e frig acum (erau 5 grade acum o ora). Eu o scot cate o ora-doua, imbracata bine, dar inca nu cu salopeta (la iarna ce facem daca deja trecem la salopeta?).Azi am instalat la carucior si kitul de iarna (Pepsi, se pare ca aveam si noi o husa asemanatoare cu ce spuneai tu, dar uitasem complet de ea).

Florina si Sofia (09.05.2007)

Mergi la inceput