***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (22)
Raspunsuri - Pagina 5
mary_lou spune:
Buna la toata lumea!
Lbelciug,
multumim,si Bogdanel este un scumpel
Motannel,
asa fac si eu,il car cu mine peste tot pe Paty doar ca de cand a venit frigul mi-a zis pediatra sa evit aglomeratiile si atunci merg la cumparaturi dimineata sau in cursul saptamanii
Mihamora
da,am fost la Iasi pe 6 oct,am fost nasi,Paty s-a comportat f bine tot drumul si seara a stat cu o matusa de-a mea la hotel(concordia)si nunta a fost peste drum.Pana dimineata nici nu am trecut sa vedem ce face pt ca stiam ca sta cu oricine,numai sa-l bage-n seama si sa se joace cu el.Pacat ca a fost o vreme urata si a plouat mult dar mie imi place Iasul f mult,am facut prima facultate acolo,il revad cu placere de fiecare data
Moberi
si Matei este un frumusel si un scump.
Vali,
ce fel de cereale ai luat tu ca sa i le dai cu fructe?
Fetelor,am si eu o problema care ma nelinisteste,dupa controlul de 6 sapt mi-a descoperit dr un fibrom f urat,nu-l aveam inainte de sarcina dar din cauza tratam hormonal mi-a aparut,am avut ciclu din iulie pana in sept zi de zi,acum mi-a mai trecut dar cand imi vine nu pot iesi din casa pt ca orice as pune imi ajunge la genunchi pe cuvant,am facut tratament hormonal 2 luni si cam degeaba,ati avut vreuna dintre voi asa probleme,se trateaza cumva?
poze cu Patrick si noi
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=3904829" target="_blank">filmulet Patrick
Mary,mami de Patrick Andrei(14.06.2007)
Carmen_So spune:
Dicirstea, mi-a zis ca il cheama Rares Simu, consulta in sediul din Enescu si mi-a spus ca i-a placut de el. M-a zapacit de cap, cred ca ma duc si eu cu Mara pentru imunizarea organismului, ca mi-e sa nu vina de la gradi cu toate virusurile. A zis ca a facut si ceva homeopatie si ca pe ea a studiat-o bine de tot.
Paflo, Chiqui, multumesc de incurajari cu Nan. Merg si eu in continuare cu el.
Petit ange, tot cam asa a luat in greutate si Ana mea, da' vorba doctoritei, bine ca n-a stat pe loc. Asta e, n-o s-o fac luptatoare de sumo, o sa ma reorientez...
Vas, noi stam afara pana ne uita dumnezeu. Si cu bona, si cu mine. Asa am facut si cu Mara, si n-a racit niciodata. Mie mi se pare mai probabil sa raceasca daca transpira, de exemplu si sta descoperita. Chiar ii spun bonei sa n-o infofoleasca, ca mai bine doarme la mai putine grade decat la caldura mare. Am scos-o afara si cand era racita, doar cand a plouat saptamana trecuta n-am scos-o. Pe Mara o scoteam si pe ploaie, puneam copertina la carucior si pelerina pe mine si asa stateam.
Nici noi n-avem dinti, nici maraieli, Ana are un program foarte bun si daca-l respecti n-ai treaba cu ea. Noaptea se trezeste o data, pe la 1-2, baga 160 si adoarme la loc, pe la 6 jumate - 7 mai baga 160 si daca nu face sora-sa galagie prea mare adoarme la loc, pe la 11 iar mai baga 160 si ies pe afara, apoi nu mai stiu exact cat doarme cu bona. Uneori, cu mine acasa mai baga un somn si intre 5 si 7, cu bona nu prea. Se mai giugiuleste cu sora-sa pana la baie, apoi baia la 8 si adoarme cam la o juma de ora de la baie.
Carmen, Mara (12.08.04) si Ana (21.06.2007)
poze cu Mara
Ninutza spune:
Alina, ce simpatic e DAVID cu batic
http://mirunamaria.blogspot.com/
Miruna Maria, 5 iunie 2007
chiquitita spune:
Paflo ti-am raspuns pe mail. Stai linistita ca si Livia se scoala de 2 ori pe noapte, uneori si mai mult (sper sa nu se mai repete!)
Mami de Livia (08.06.2007)
michigan spune:
si noi suntem la categoria de lilieci cu una sau 2 treziri pe noapte depinde de ora la care ne culcam , de foamea care ne vine peste noapte, si cate o data mai depinde si de cheful lui pur si simplu, daca vrea sau nu sa o streseze pe mami, tati nici n-are treaba, nu ne aude niciodata(deh, daca e tzitzi la mine, asa s-ar mai fi trezit si el)
gabiu spune:
la multi ani uram si noi:
Teodora Elena de Motannel,
Rares de Carstea,
Anais de Corap,
Cezar Andrei de MicaM,
Teodora de Sadicutza
mica, puiul meu adoarme max la 7 seara
vas eu il scot o ora, ora jumate
michigan si eu ar trebui sa procedez la fel cu mancarea, chiar de azi incep sa-i fac o pauza si reiau mai ales ca se pare ca ne-am ales cu alergie si nu stiu la ce.Eu banuiesc ca e la lapte praf dar nu stiu sigur pt ca nu a fost ceva spontan ci s-a manifestat treptat, aparandu-i niste pete rosii sub barbie, pete care initial am crezut ca-s de la faptul ca se freaca pliurile lui dar in timp s-au marit. Altceva nu i-am dat decat mar, morcov para si supa de radacinoase ( pe care le-am introdus la gramada-dar parca n-am auzit de alegie la pastarnac sau patrunjel).
Asa ca acum suntem pe san si pana-i trec petele experimentam mai usor. Stiti cu ce pot sa-i dau ca sa-i treaca mai repede petele rosii?
Va pup
gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007
michigan spune:
gabiu imi pare rau pt petele voastre rosii, noua ne-a dat pediatrul un lapte ce corp Advantan milk, pt iritatiile de pe obrajori obtinute cu ocazia bagarii manutelor pana la cot in gura, foarte eficient a fost, acum nu stiu daca s-ar putea aplica si pt iritatiile voastre, poate spun prostii asa ca mai las si alte fete care poate se pricep mai bine...
si eu am citit pe undeva ca se pot baga toate radacinoasele o data, dar am zis s-o luam usurel sa vedem sigur ce-i merge si ce-i place
la noi au aparut cateva pete pe obraz si pe tampla cand am introdus un strop de portocala, la care oricum s-a strambat parca era zeama de lamaie nu alta, asa ca am renuntat imediat la ea, dar ne-au trecut ziua urmatoare
Pepsi spune:
paflo, ma culc pe la 12 noapteala 9.30 piticii mei dorm si apoi va scriu, si citeodata scriu putin si ziua cind dorm ei, sau putin dimineata! ti se pare asa din cauza ca este decalaj orar intre mine si tine de 7 ore, adica acuma la mine e dimineata(imi beau cafeaua) si la voi e +7 ore, adica dupa=masa. daca ma vedeai la dominic.....cum eram, nici nu apucam sa fac dus!dar mai sa intru pe forum. si in general imi place sa fac multe chestii, daca as fi copil m-ar trata astia de superactivitate. pai cu gatitul e o mare pasiune a mea, era tare greu cind era dominic alergic ca-mi epuizasem retetele, dar acuma.....rasfat familia si azi am zi gatesc, papanasi si niste conopida la cuptor. ieri, am facut spanac cu oua, am spalat(adica am pus la masina de spalat/uscat) am calcat, m-am jucat cu dominic si m-am si plimbat cu astia mici, si seara am fost la vecini sa ne mai socializam da io nu lucrez, sint acasa toata ziua, si am noroc de un copil atit de cuminte, david, adoarme imediat, il mingii putin pe caput si atit, doarme ziua si cite 3-4 ore.....asta e revansa ptr dominic
graviduta, asa fac si eu cu doua linkuri in paralel.m-am adaptat de nevoie, ca vrem sa ne deschidem un birou cu sotul, dar uram domeniul asta, acuma....imi place din cauza ca lucrez mult cu clientul, si se pot certifica ISO si birourile de notariim potriva laptelui de la nestle ca si celelalte produse ale lor eu aveam impotriva ca sint cu rosu pe situl greenpeace in ceea ce priveste ogm-urile(organisme genetic modificate), dar eu i=am dat lui dominic laptele de soia de la nestle timp de citeva luni, ca era singurul care ii placea la gust, si nu aveam de ales decit 2 feluri sint aici ptr bebei, unul nu=i placea, raminea cel de la nestle, ceea ce=mi intareste convingerea ca baga chestii(arome, zahar, etc) ca bebei sa le prefere(a fost un scandal in franta pe tema asta) uite si situl www.greenpeace.org/raw/content/france/press/reports/guide-ogm-greenpeace-2006-2.pdf" target="_blank"> OGM (pagina 2) sint joi sfintii aia, da io am zis din timp ca sa nu uit
vali, pai ala tot voteaza, ca nu tre sa te inregistrezi sau ceva, ci in fiecare zi poti vota!
poohy, sper sa reusim sa dam de andrada, ca-mi fac griji! cu laptele vezi ce i-am scris lui graviduta mai sus. merele cartland ti le recomand
va las ca s-a trezit david
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by chiquitita
Pentru cine ma intreba de NAN-NESTLE, de la Pepsi am inteles ca ar avea organisme modificate genetic. Intrebarea mea e insa nu or avea si celelalte marci ca nu as a vrea sa naucesc fata tocmai acu' ca i-a mers bine cu el!?
Mami de Livia (08.06.2007)
Va rog sa-mi scuzati ignoranta, dar ce i se poate intampla? Eu am avut o singura problema cu Nan, ca, la un moment dat, m-am gandit ca baga ceva in el sa doarma copiii , ca prea doarme Mara. Dar nu am verificat si nici nu cred ca am cum ca doar n-or scrie pe cutie "Romergan" sau echivalent.
Diversificarea
Madi spune:
Buna mamici de capsunici!
Am intrat sa mai scriu si eu cate ceva, pentru ca de-abia mai tin pasul cu voi. Abia reusesc sa citesc ce scrieti.
Am vazut poze si filmulete de capsunei si capsunici! Cu totii sunt niste frumosi si scumpi.
Teodora Elena de Motannel
Anais de Corap
Teodora de Sadicutza
Rares de Carstea
Ana mea nu mai sta o clipa, zici ca ii dau lapte cu "speed" S-a prins ca daca plange se intampla ceva si, ca urmare, are momente cand face un scandal!!! Cred ca isi scoate parleala pentru cele 5 luni de pana acum cand a fost foarte cuminte. Am zis ca o sa o strig Viermicelli Santajel
Vad ca pe aici avem Capsunele si Capsunei tare vorbitori. Ana vorbeste inca doar pe limba ei: cearta jucariile, isi canta sa adoarma. O singura exceptie a fost intr-o zi, cand o schimbam, si ii explicam ca a facut k-k. Si ea a spus "cac".
A propos de asta, Ella, tare dulce Bobyta al tau cu "haide-ul" lui!!
Nici cu diversificarea nu am avansat foarte mult. Adica tot la mar, cereale cu mar si piure de legume suntem. De-abia saptamana asta am vazut ca a inceput sa manance mai bine. Am zis ca o mai las o saptamana si incerc sa ii introduc si eu si putin pui, sa vedem daca o sa ii placa. Singura mea problema este ca nici cand e vorba de mancare nu prea sta linistita. Primele 2 lingurite le inghite foarte frumos, dupa care incepe sa cerceteze ce e prin jur, sa se impinga in fata, sa incerce sa se ridice, asa ca va imaginati cum e sa ii bagi lingurinta unui bebelus care sta cu gurita in jos Capsunelele voastre stau linistite la masa?
Mary_lou eu am un fibrom, pe care mi l-am descoperit pe sarcina. A crescut foarte mult in sarcina, prin saptamana 32, parca, cand a fost masurat ultima data, ajunse la 10 cm. Acum, la 6 luni de la nastere, am fost la ecografie si scazuse la 2.5-3 cm. Mie doctorii mi-au spus ca nu se recomanda sa se faca nimic atata timp cat el nu se manifesta clinic: adica nu doare, nu creste f mult, nu da sangerari. E adevarat ca si mie mi s-a marit perioada menstrei, adica ma tine cam 6 zile, fata de 4-5 inainte, dar nu sangerez atat de abundent. Oricum, inteleg ca la tine a fost mult mai rau. Doctorul ce a spus? Din cate stiu eu, metoda cea mai putin invaziva este emobolizarea.
Elteka tu ce ai mai facut cu fibromul?
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
POZE
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”