***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (22)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
carrie spune:
am avut realizare mare, am pasat legumele in supa de a fost pasta lunga si desi fara placere a papat 70 ml si apoi 170 ml lapte de m-am speriat cat a mancat.
Poohy tare scumpa e Manu!
Mica am admirat ingerasul tau manager iti vine s-o papi
Paflo si voi inca papati cu spor noaptea?eu ma chnuiam s ascot masa de noapte, apoi au urmat 3 nopti teroriste cu trezit din ora in ora si acum e lux ca papa pe la 2…
Iar in ceea ce priveste somnurile Sofiutele noastre sunt identice
Legat de Nan, sunt total dezinformata din pacate, imi dati niste linkuri cu stiri calde …?pliz.cum zicea Gravidutza care pot fi consecintele negative ale consumului pe termen lung?e de speriat in ziua de azi nimik din ce bagi in gura nu mai e sigur ca e ok.
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by Madi
Capsunelele voastre stau linistite la masa?
Da de unde... si Mara se foieste de ma dispera cateodata, adica mai mult la mesele de peste zi. Si am incercat toate pozitiile posibile: in scoica, in poala mea, cu spatele spre mine, in patut stand pe spate... Cateodata incepem intr-o pozitie si terminam in alta. Da din picioare, se-ntoarce, mai ales spre televizor daca suntem in sufragerie, se arcuieste, maraie de nervi... Eu insistam la inceput, ii bagam biberonul in gura. Acum o las sa-si faca numarul si, dupa ce se linisteste o mai las vreun sfert de ora cand banuiesc eu ca i s-a facut foame mai mult si ii dau. Si sta cuminte. Daca nu mai vrea deloc, nu o fortez. Dar nici nu-i dau mai devreme de mancare decat ora ei obisnuita, chiar daca incepe sa maraie de foame. O mai pacalesc cu o jucarie, ma joc cu ea, o pun in scoica si asa
Diversificarea
Madi spune:
Am pus si eu POZE NOI
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
carrie spune:
si daca vreti sa-mi vedeti Alba ca Zapada la Bal Mascat, be my guest:).e vorba de Theodora, fetitza mea mai mare!
http://community.webshots.com/album/561354007kjwKKm
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
ckristina spune:
pepsi, am si eu nevoie de sfatul tau. am descoperit in dosarul meu medical ca la aproape 4 luni am fost internata cu diaree acuta,stari de somnolenta si deshidratare din cauza consumului de lapte de vaca(mama a ramas fara lapte si mamaie mi a dat lapte de la vacutza ei). eu as fi vrut sa i dau branzica facuta de mine biancai. crezi ca poate reactiona ca si mine?e tot o alergie????
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
miniuta spune:
buna, dupa o zi nu tocmai buna.
o sa incep cu partea mai putin placuta. am vazut ca s-a discutat despre felul in care se raspunde (sau nu) la mesaje. eu una scriu foarte rar, o fi si comoditatea la mijloc (nici in timpul gravideniei nu m-am omorat cu scrisul) si si faptul ca de multe ori nu stiu raspunsul la problemele ridicate. si cand raspund, nu raspund nominal ca multe dintre voi, pentru ca dureaza mult sa elaborezi ditamai mesajul si nu reusesc prea des. am incercat de cateva ori, dar nu imi prea iese. daca stiu si pot insa, raspund.
apreciez insa enorm faptul ca multe dintre voi scrieti mult si astfel invat si eu de la voi. si apreciez ca daca am intrebari primesc si raspunsul.
eu una nu ma simt facand parte din nici o bisericuta, si pentru ca scriu asa de des, nici nu pot avea pretentii prea multe. nu?
acum revenind la capsunelele noastre. a mea m-a disperat ieri, azi-noapte si azi. si prevad o noapte stralucita. cauza cred ca e diversificarea. mananca orice ii dau (cu conditia sa fie odihnit cand incep sa ii dau sa manance la lingurita) dar apoi are dureri de burta, se baloneaza, ragaie, are gaze....e crunt. si asta dureaza dupa masa toata ziua si mai ales noaptea. nu continuu, dar des. plange, se aduna si se calmeaza numai in brate. ma gandesc sa ii mai aman mesele pana face sase luni. ma gandeasc ca nu poate fi prea rau atata timp cat isi bea laptele si ia in greutate. ce ma enerveaza e ca daca mananca si alte mese in afara laptelui nu isi mai bea sticluta. la noi nici nu se pune problema sa ii dau sa bea lapte dupa masa de fructe sau legume. ii trebuie o pauza de cel putin o ora jumate. azi i-au trebuit trei ore. m-a disperat.
roxicucu, sa stii ca nu am uitat sa iti raspund, dar am vazut ca ti-a scris didialex si nu avea rost sa iti mai scriu si eu. vineri a fost doar sotul la cumparaturi dar el a uitat sa se uite de pret, desi ii scrisesem pe biletel. m-am dus eu luni si m-am uitat, dar deja iti raspunsese didialex. sper ca ai gasit ce iti trebuia.
fetelor, eu sunt singura care ii face baie copilului o data-maxim de doua ori pe saptamana? mie mi s-a spus ca daca il spal prea des ii stric ph-ul pielii si asta favorizeaza formarea (mai tarziu) a dermatitelor. aici sunt foarte multe, si eu cunosc doua persoane care se confrunta cu asa ceva, asa ca i-am crezut pe dr. asa ca ii fac zilnic toaleta cu o carputa uda, si o data sau de doua ori pe saptamana baie.
si david se zbate ca pestele pe uscat la masa. deja m-am saturat. dar asta e, trag aer adanc in piept si profit de mesele de noapte cand mananca mult mai constiincios. asa ca nici o sansa sa le scot prea curand (si sunt doua).
mai avem o problemuta. nu ii pot lungi ora de culcare prea mult. el adoarme pe la sase-sapte seara si nu pot sa il fac sa se culce mai tarziu. se mai trezeste de vreo doua ori sa manance si apoi pe la cinci incepe distractia, dar il iau la mine in pat si nu are decat sa gangureasca, am ajuns la o oboseala care da nesimtire, si eu dorm in continuare. la un moment dat oboseste si adoarme si el la loc.
ei, astia suntem noi. ma duc acum ca maraie deja de mai mult de zece minute (prevad ca iar trebuie sa-l dansez ca sa adoarma - si eu am o stare de kko pentru ca sotul e plecat de trei zile in delegatie si vremea e de-aia de iti vine sa te arunci de pe geam...ohhhhh. ca m-am plans deja prea mult.).
pupici
mamica lui david (21.05.2007) www.DropShots.com/puparussa
Pepsi spune:
paflo, si eu sint in tema, si eu am studii universitare in industria alimentara si biotehnologie(institut louis pasteur strasburg) si am lucrat in domeniu,altfel nu mi-as fi batut gura cu ogm-urile si altele daca n-as fi in tema doar asa ca am auzit..... am facut chiar ogm-uri cu mina mea si asta prin 1998....cind franta incepea clar sa fie contra ogm, si cerea reguli clare si stricte de etichetare a alimentelor ce o contin. e adevarat ca e un subiect controversat, dar e clar ca s-au dovedit multe chestii ca fiind adevarate! si totusi si nici eu nu am avut de ales si i-am dat lapte nestle lui dominic, dar daca ai de ales....
mica, m-am uitat la poze, al meu e la fel de infofolit cind iesim, si=i mai pun si patura pe el, si manusi! am sa fac poze
dicirstea, pacatoase alergiile astea....uite reteta, eu o fac fara carne, dar poti baga si carne daca vrei, deci prajesti o ceapa taiata cuburi mici in ulei, apoi adaugi cartofii tot taiati cuburi, si ii prajesti putin in ulei, apoi pui apa, boia,(nu pui sare ca aia ajuta la eliminarea vitaminelor in apa) decit la sfirsit, lasi la fiert, la sfirsit pui ouale intregi, le spargi si le bagi in ciorba, lasi sa fiarba fara sa amesteci ptr ca se sparg bucati ouale, pui frunze de tarhon daca ai(eu nu am avut) si servesti cu smintina si crutoane, pofta buna
fug la treaba, fac ciorba de perisoare azi si papanasi brinza
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
carrie spune:
Miniuta si eu ii fac baie odata la doua trei zile, de obicei alternez baile gazutelor ca daca le spal pe amandoua in fiecare seara o iau pe ulei
Pepsi va rog mult lamuriti-ma si pe mine ce rau fac aceste OGM-uri ca io-s psiholoaga
si ce lapte e ok din acest punct de vedere?
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
chiquitita spune:
Va intreb si eu ceva urgent, in sensul ca tre sa pregatesc bibe in o juma de ora si nu stiu cum: am luat prima data cereale, de la humana, pe ele scrie ca contin lapte si iese un fel de piure amestecandu-le cu apa si se dau cu lingurita. Livia nu vrea lingurita si eu de la cereale imi doream sa ingroase laptele din bibi ca sa tina de foame noaptea sa nu se mai trezeasca de atatea ori. POT SA PUN DOAR O MASURA-DOUA IN LAPTELE DEJA PREPARAT? ARE CEVA CA ELE CONTIN DEJA LAPTE? EU FOLOSESC NAN SI AS DORI SA PUN DOAR O MASUA DOUA SI NU 4.
Mami de Livia (08.06.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Androix/Androix.jpg)
Androix spune:
Hop si eu in mariajul fara obligatii
Lui Filip i-am facut baie cu sfintenie in fiecare seara pana in jurul varstei de un an. Pe Georgia am cam sarit-o sistematic. Tot din cauza ca deseori se intampla sa-i spal singura pe amandoi si spatele meu cocarjat nu e de aceeasi parere.
In schimb sunt in continuare de parere ca baita zilnica face bine la bebelusi. Am citit pe vremea lui Filip pe undeva ca bebelusii cresc si in somn, iar baita ii ajuta sa se relaxeze si sa doarma mai bine. Asa ca am tras concluzia ca trebuie facuta zilnic. Nu cred in teoria asta cu ph-ul. Daca ti-e teama sa nu-i agresezi pielicica poti sa alegi un sapunel special sau chiar sa renunti la sapun.
Andreea