Gravidute si mamici de Constanta (7)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxxi spune:

buna fetelor! eu am facut triplul test mai mult asa...s anu zic ca nu l-am facut...ce sa zic. mi-a iesit negativ, e mai rau dc iese pozitiv, chiar cu rest mic, ptr ca probabil te demoralizeaza...dar am zis totusi, hai sa-l fac si pe asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Roxxi, multumesc pt raspuns.Tocmai de aceea mi-e frica, nu e sigur si da rezultate fals pozitive.

15+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Scuze ca nu am aparut mai devreme cu rezultatul, dar am avut musafiri: pe Ioana si pe Cornelia , am stat la o barfa asa intre FIV-oase
Yannia intr-adevar s-a chinuit ceva Dr. Russu sa vada, pentru ca eco de la ABC Medical e cam vechi si numai abdominal. Dar totusi a reusit sa-l prinda pe bebe si mi-a facut si 2 poze, asa ca sa vad si eu ca este foarte bine plasat in uter . Mi-a zis sa ma duc maine la Yowemed ca are acolo consultatii daca vreau sa-l vad mai bine. Oricum acum sunt complet linistita ca bebe e acolo unde trebuie si mi-a recomandat sa nu mai merg la Ciufu pana nu creste bebe mai mare ca sa nu ma sperie iar .
lilly love bine ai venit si asteptam sa ne spui pe unde stai. Apropos! Mai sta cineva prin inel 2?
toate fetele!

Cristina 5+
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">POZELE NOASTRE TOATE

In asteptarea ingerasului

Mergi la inceput

Crisis, ma bucur mult pentru tine. Ai vazut ca totul e bine? Sa ai o sarcina usoara si bebe/i sanatos/i.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Crisis, felicitari!!!!! DOamne, ce veste buna! Nimic nu se compara cu momentul asta! Poate doar cand iti tii ingerasul in brate!

Yannia eu nu am facut TT pentru ca nu am vrut sa am un stress in plus, imi eu si asa destule ganduri si singura Odata ca poate iesi negativ si totusi bebe sa aiba probleme sau poaze iesi pozitiv si bebe sa fie sanatos tun. Mult mai certe sunt ecografiiles periodice si stricte!

Adryana, ce bine ai spus ca multe dintre noi am fost noi la un moment dat in orasul asta! Imi aduc aminte cum eram acum 10 ani cand nici mcar nu stiam la ce statie trebuie sa cobor cand veneam de la facultate ca sa ajung acasa!

Pupici,
Angelique 34+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 6 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

AngeliquedeS, Yannia, Andicu si restul fetelor, va multumesc pentru felicitari. Intr-adevar a fost un moment de mare usurare cand l-am vazut pe bebe. Doamne cata experienta am si eu pe la ecograf. Stiam si singura care e uter, care e vezica, unde e bebe . De 2 ani jumate umblu prin doctori.

Cristina 5+
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">POZELE NOASTRE TOATE

In asteptarea ingerasului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

buna fetelor, pup si eu gravidutele si mamicile si va spun ca va citesc dar nu prea am ce va scriu despre noi. Si totusi, ne laudam cu prima baita facuta in cada mare.
Si apropo de listuta, va rog ( cine se pricepe) sa-mi treceti numele baietelului Albert Mihai
Si desi stiu ca e plecata am o intrebare pt madaluta : ce ti-a zis dr de sarcina aparuta dupa cezariana asa devreme? ( nu de alta dar l-am intrebat pe Dantes cand pot sa sper la al doilea bb -desi primul l-am obtinut dupa 5 ani de lupta cu infertilitate-si mi-a zis ca dupa un an jumate-chiar 2. Nu-mi fac iluzii ca as putea ramane cand vreau, dar totusi sper sa am si bb2
va pup, ma bucur ca sunteti bine toate

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Gabiu, am trecut numele puiului in listuta! Vai, mortala poza, imi vine sa il mananc pe bebe!!! Mi se pare super suportul acela in care sta, de unde l-ati luat?

Pupici,
Angelique 34+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 6 saptamani!

Mergi la inceput

Gabiu, m-am uitat la videoclipul vostru "capsunele de mai-iunie 2007" si am plans ca o nebuna. Trebuia sa fiu si eu printre voi dar n-a fost sa fie...Cu ajutorul lui Dumnezeu voi fi la mai-iunie 2008. Aveti un bebe foarte frumos! Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!
Angi, cata dreptate ai! Mai mult te bulverseaza testul asta si chiar nu-i vad sensul. Voi intreba si dr, daca, considera ca e musai sa-l fac. As prefera sa nu.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Am incarcat pozele de la boteeeez!
Deci ramasesem datoare cu o mica povestire.

4 noiembrie 1995.
O zi ploioasa si rece ca de toamna tarzie. O mireasa facea ultimele pregatiri. Chip voios si luminos, copil de 20 de ani. Era ziua casatoriei cu alesul inimii sale. Nu conta ca afara picaturile de ploaie erau din ce in ce mai dese si formau o perdea asemanatoare valului de mireasa.
Eu eram mireasa care astepta ca soarele sa vina sa-si intinda razele si sa ma stranga la piept. Si din iubirea noastra a aparut pe lume cel mai dulce fruct cu nume de floare - Crina. I-am daruit toata dragostea noastra si am dorit sa-i oferim tot ce am putut noi mai bun.
Anii au trecut, Crina a crescut si s-a facut o domnisoara de toata frumusetea. Si iubirea dintre mami si tati, i-a daruit anul acesta un fratior care a venit pe lume in aceiasi luna in care s-a nascut si ea. Luna August. Acum suntem trei, noi cei care vom darui dragoste minunii nou venite pe lume.

4 noiembrie 2007
O zi luminoasa si insorita. Razele soarelui il mangaiau pe cel ce avea sa devina crestin.
Theodor - dar de la Dumnezeu. Acesta este numele cu care a fost botezat chiar in ziua cand mami si tati aniversau 12 ani de casatorie. Simtim ca suntem o familie implinita si fericita. Am sarbatorit si ne-am bucurat ca au fost alaturi de noi in aceasta zi cu dubla semnificatie familia si prietenii.

Pupici celor mai bune prietene de pe acest forum si mii de multumiri pentru toate urarile facute. Mi-ati umplut ziua de bucurie vazand ca fiecare dintre voi, la un moment dat, s-a gandit la mine.

Monika - mama Crinei (11 ani) si a lui Theodor (2 luni 1/2)

www.flickr.com/photos/12207142@N08/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput