Gravidute si mamici de Constanta (7)
Raspunsuri - Pagina 16
roxxi spune:
buna fetelor!
care dintre voi nasc luna aceasta? cum va simtiti? stie cineva ceva de dr cucu? am mai intrebat dar nam primit rapsuns...v amultumesc, va pup
lilly love spune:
fetili dragili,
primiti-ma si pe mine printre voi, de-abia m-am mutat in Constanta din Bucuresti, voi sta cu toata familia aici cel putin 1-2 ani, nu pot deocamdata sa va scriu prea multe acum pt ca bb se foieste de trezit...chiar nu pot acum si intai am sa citesc tot ce ati scris. pana atunci, nu cunosc pe nimeni aici, orasul mi-e complet nefamiliar, nu stiu magazine, zone (cand aud de zona inel II sau zona butelii...!!), pediatru!!! [mi-ar fi de mare ajutor sa-mi faceti o recomandare de medic cu adevarat bun si dovedit pentru ca acum o sapt am mers pana la bucuresti sa-i facem vaccinul lui bb iar aseara mi-a facut pt prima oara febra 38,8 de am dat in atac de panica la gandul ca trebuie sa-l deplasam pana la bucuresti la un spital de pediatrie - noroc ca inexplicabil, cum a aparut, a disparut febra dupa un sfert de novocalmin si o masura de nurofen, dar daca se mai intamplaaa], coafor! [God! - aici deja m-am ars chiar la propriu! in loc de blond am iesit galben portocaliu+dungi si dupa 5 ore de decapaj, vopsit, asteptat, iar clatit...sunt dezastru si nici nu-mi vine sa ies din cassa - iarasi am nevoie de o recomandare de om priceput]...in fine, e totul nou; si greu din cauza asta.
va pup, revin cum pot de repede
Andreea+bb Cristian [28.06.2007)
MY BABY
http://good-times.webshots.com/album/560327865NfDFnL
AngeliquedeS spune:
lilly love, bine ai venit printre noi, ne bucuram cand ne strangem mai multe Eu zic ca ai nimerit bine ca toate ne ajutam intre noi pe-aici, numai sa intrebi.
Acum, un medic pediatru bun care a primit foarte multe bile albe de la multe mamici este dna dr. CARMEN DUMBRAVA Are datele de contact pe prima pagina a subiectului unde sunt mai multe informatii ff utile dar iti trec si aici datele. Asadar:
Dr. CARMEN DUMBRAVA
Str Bogdan Voda, Nr11
Program :L-V; 15-18
Programari la tel 0722/950.950
Nu este expeditiva ca alti medici, consultul dureaza cel putin jumatate de ora,nu prescrie antibiotic decat atunci cand este cazul.
Fete de pe forum – paciente de contactat pt. informatii suplimentare: crixia, ege, mav
Daca spui ca nu cunosti Constanta e mai greu sa iti explic, in plus nu stiu nici unde stai tu ca sa te lamuresc. Eventual cand ai nevoie de ea dai telefon si iti explica ea cum sa ajungi la cabinet.
Coafor - un subiect delicat Eu sunt foarte multumita de coaforul la care merg eu dar iar ne lovim de faptul ca nu stiu sa iti explic cum sa ajungi, ca degeaba iti spun eu zona Bulevard sau Tomis III daca tu nu stii. Si in cazul asta iti dau telefonul: 655.127 si vorbesti acolo, dar sa spui ca vrei programare la dna Tincutza.
ce sa iti mai zic... asteptam sa ai mai mult timp sa ne spui mai multe despre tine si bebe...
Roxxi luna asta a nascut Creem de la noi si probabil va naste si roxx, depinde cand isi programeaza cezariana, nu, roxx? Si vezi ca in profilul personal apare ca esti barbat
Pupici,
Angelique 34+ bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 6 saptamani!
AndreB spune:
Buna fetelor!
si eu am nascut luna asta (in Bucuresti- Polizu) un baietel de 3.750kg, 52 cm prin cezariana cu rahianestezie. Totul a mers cum nu se poate mai bine.Astazi am fost la controlul de 10 zile (pentru taierea atelor) si m-am refacut destul de repede dupa operatie.
Acum marea provocare ramane copilul, care in fiecare zi introduce ceva nou in obisnuintele noastre de familie obligandu-ne sa reinventam mereu solutii pentru rezolvarea si gestionarea acestei situatii noi.
Am si eu o intrebare pentru mamicile mai experimentate:
La un sugar de 10 zile hranit exclusiv la san, pot sa-i administrez putin ceai?
Un pediatru imi spune ca pot sa-i dau noaptea (daca se trezeste intre mese, din gama anticolicilor) un altul, nici sa nu ma gandesc deocamdata, pentru ca este prea mic.
Voi cum ati procedat? Precizez ca este in faza descuamarii epidermei si usor icteric (fiziologic) si inclin sa cred ca un aport de lichide il vor ajuta si in aceasta directie.
lulu77 spune:
lillylove,bine ai venit printre noi!
La pediatru ,pe langa recomandarile facute as adauga si doctorul FASIE MARIAN ,vine acasa si raspund ela telefon la orice ora .Nu are cabinet particular ,este cel mai mult in urgenta spitalului judetean si pe teren ,acasa ,oricand il chemi.Tel.0721.813.203.
Despre coafor ,cosmetica ,etc ..toate cele necesare unei femei ..ti-as face o recomandare aici ,dar mai bine pe PM ,sa nu se interpreteze a recalama ,ca doar este salonul meu .
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
andicu spune:
Lillylove, bine-ai venit! sa-ti traiasca bebe Cristian ( si eu, tot Andreea, bebele meu, Filip, e mai mare cu 1 zi decat Cristian ).
Subscriu la recomandarile de pediatri, mai e si medica mea de familie care e medic primar pediatru, dar ea vine mai greu acasa si o gasesti numai la cabinet, unde, de obicei, e aglomerat, dar e f dragutza si un dr f bun ( e fan homeopate, ca si mine). Daca vrei, detalii, iti dau pe pm. Zi-ne si in ce zona stai, poate gasesti vecine, sau stim mai mult cu ce sa te ajutam!
Kris, sanatate la dinti! naspa, cel mai naspa sa ai probleme cu dintii, parerea mea! ( si tata e dr d'ala! )
Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/" target="_blank">Filip la 4 luni(27 iunie 2007)
Cum crestem noi
Adryana_4u spune:
Fetelor, buana seara....am facut o isprava de mai mare frumusetea...in seara asta la servici, dupa ce am citit ce ati mai scris voi pe aici pe forum, am spus hai sa raspund si eu, ca asa-i frumos, nu? si scriu, si scriu, si scriu (aveam o gramada de inspiratie la momentul respectiv..)...si cand sa trimit mesajul, cade netul la noi la firma...mi-a venit sa-mi smulg parul din cap...am fugit repede acasa, sa nu-mi uit ideile, dar bineinteles ca din cauza zdruncinaturilor din tramvai, o parte au zburat..
....sa vedem ce imi mai aduc aminte...
aaa...bineinteles, madaluta , in dimineata asta a zburat la Viena, nu? Sper din suflet sa-i fi fost bine pe avion, ca mai departe nici nu ma indoiesc ca nu ii este bine...ca doar, de! s-a intalnit cu sotul sa sarbatoreasca, nu? Asteptam vesti, madaluta, detalii (numai alea pe care vrei tu, nu chiar toate, ca sa nu fim FOARTE indiscrete )Va uram toate de aici multi ani de casnicie, sa fie pana la batranete, si daca se poate si dincolo de ea...
Apoi, sigur ca da, Mokika , daca nu am ajuns cumva la spartul targului, si daca mai ai vreo felie de tort virtuala, sa stii ca mi-ai facut pofta...La multi ani, draga noastra, sa ai o zi asa cum iti doresti, petrecere frumoasa alaturi de invitatii tai dragi... si sa iti dea domnul numai ce e bun si frumos in viata....
Sa o imbarbatam si pe lilly_love, care e noua in oras (si multe dintre noi am fost la fel la un moment dat, nu, fetelor?...si doar stim cum este...)Bine ai venit printre noi, in jungla asta a noastra, dar hai sa fim seriosi, nu cred ca e mai mare jungla decat in Bucuresti, nu?
Sper ca sfaturile fetelor in materie de pediatru, coafor si ce mai ai tu nevoie sa-ti fie de un real folos, si ai sa vezi ca o sa indragesti orasul, chiar daca la inceput te infricoseaza...
Pana ma mai gandesc eu ce mai vroiam sa va zic, va pup pe toate, si mai ales pe bebicii vostrii scumpi...
Adriana S.
-29 sapt- BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
Yannia spune:
Lilly love, bine ai venit in Constanta si in grupul nostru! Te vei acomoda usor cu orasul, e mult mai lejer decat in Bucuresti, mai ales acum, in extrasezon. Pana la 13 saptamani de sarcina, am fost nevoita sa merg saptamanal, la control, la dr in Bucuresti si era o adevarata aventura pentru mine. Eram foarte fericita cand terminam si veneam spre casa. De dr.Fasie si eu stiu ca e foarte bun, sora mea a apelat de f multe ori la d-lui cand nepotica mea avea vreo problema.
Fetelor, ati facut tampenia aia de triplu test? Eu, mai ca n-as face. Aici se recomanda femeilor peste 35 de ani dar il poate face oricine daca vrea, indiferent de varsta. Nu stiu ce sa fac...
15+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community
Yannia spune:
Crisis, nu stiu daca e buna ideea cu eco abdominal, mi-e ca mai mult de bulversezi. Abdominal se vede mult mai greu decat cu sonda vaginala. Sa nu fii dezamagita daca nu se vede mare lucru. Asteapta pana maine. E greu, stiu, incertitudinea asta e cel mai greu de suportat, dupa cum povestea si Angi...
Andicu, Lulu: sunt superbi bebeii vostri! As manca si eu o falcuta, un copanel...
15+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community