Gravidute si mamici de Constanta (7)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
docdecap spune:
M-am intors si m-am linistit, ma fac casnica!! Gravida cuminte cum o sa fiu eu n-ati mai vazut!!
Isidora, inca nu am club, dar "SHOOT"-ez adica da, as vrea sa vorbim despre nasterea cu Belcin!!
(iar pentru un fan ca tine, avem oricand si un grey's!! )
iar la treaba cu travaliul scurt si rapid ma gandesc si eu, ca pana la medgidia fac 40 minute, si daca nu mi se rupe apa
intai parca vad ca o sa ma cacai si macai pana sa plecam spre spital si dup-aia repede-repede sa vina copilul! Cam asta e planul!!
repede-repede, nu foarte-foarte repede! Tu cat de gravida esti acuma?
Mokkika, LA MULTI ANI cu intarziere, dar am scutire pentru absenta!! Multi ani frumosi de acum incolo!!
si sanatate multa Crinei, si tie, sa nu ajunga raceala la bebe Theodor, noul crestin!
Crisis, tot off-topic, intreb in casa pentru animalutze, poate scapam fara matza, cum isi doreste adolescenta, si cum imi e mie teama (nu ca nu-mi plac, dar cu bebe mic, canapele frumoase si noi si curat si altele in urma ei...)
vorbim pe PM
Eris, 'bine ai venit' sotului tau si va lasam in pace o vreme...
Lilly love, bine ai venit, poate ne adunam la urmatoarea intalnire si afli de toate pentru toti, si ne si vedem!
eu recunosc ca, cand m-am intors in Cta dupa 7 ani (sunt de fel de aici), stiam cartierele pe unde sunt, da' in rest a trebuit
sa descopar la pas magazine, repere, etc etc. E bine ca ai dat de noi, vezi ca mai e un subiect le "prieteni dintotdeauna", sunt si mai multe constantence!! Noi suntem mai putine aicea, da' e bine!
Yannia, si eu am sarit cu gratie peste stresul TT, stiu ca statistica e o mare prostituata (mi-e sa nu ma cenzureze moderatorii
la cuvinte mai grele) si nu am mare incredere in ea!!
Gabiu, pupam baiatul deja mare daca sta singurel in cada!!
cam atat pentru sambata dimineata, luni lansez invitatii de intalniri!!
Monica 32+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
gabiu spune:
angeliquedes, multumesc pt completare , suportul l-am luat de la sensiblu dar am citit ca ar fi si in carrefour mai ieftin ( insa cum noi venim in C-ta cam o data pe luna am preferat sa-l iau de aici, ca luna asta poate doar la sfarsit sa ajungem pe la voi)
yannia, imi pare rau ca n-a fost sa fie, stiu cum e . Iti doresc insa sa fi o mamica fericita de mai-iunie 2008, si sa ai un bb sanatos si frumos si mancacios.
docdecap -nu sta singur in fundulet, in schimb scaunelul asta il sustine de minune
gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mav/mav.jpg)
mav spune:
Salut!
Va multumesc pt raspunsurile in legatura cu oftalmologul!
Ne-am facut cu ocheleri: eu pt scris+ citit+ calculator+ tv, iar Sebi permanent, pt 6 luni de zile (are strabism la un ochisor, se observa mai ales cand este obosit). In plus, pt oboseala vizuala, eu iau un supliment alimentar cu antocianozide ("Mirtilene Puro"). Citez din prospect: "Antocianozide extrase din afine au remarcabile proprietati vasoprotectoare si imbunatatesc sensibilitatea retiniana nocturna si la lumina redusa." Iaca www.flickr.com/photos/12628432@N06/?saved=1" target="_blank">ochelaristii .
N-am apucat sa citesc ultimele pagini, poate recuperez maine, acum ma cheama datoria (Sebi isi da singur "teme" de colorat sau altele si imi solicita sprijinul!).
Numai bine!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
isidora spune:
DOCDECAP,pana ne vedem-ca as vrea sa te cunosc,daca apuc pana nasti-poti sa ma intrebi ce vrei pe p.m sau vb.la telef.Eu voi fi disponibila la intalneli de pe 1 dec.
Da ,tu poate vei mai avea timp si sa te cacai si sa te macai...Eu-26 de sapt.-sper sa am timp macar pt. "cacai" sa nu le fac surpriza alora pe acolo...Doamne ce groaznic ar fi...,dar n-as fi nici prima nici ultima...parca poti sti cand te apuca...La prima nastere,a fost totul ok.,in priv. asta:La 11 p.m prima contractie,la 12 a doua,dupa care au inceput drumurile la baie vreo 5 in total-de unde nu stiu,mama imi tot incalzea apa sa ma spal ca eu credea,m ca era pt. ultima oara...Intre 12-13.30 au mai fost cateva,timp in care cautam disperata cartea sa vad cate contractii a cate 15. min tb. sa am...Evident ca asta nu scrie ...Si dupa aia au fost oricum alandala...Belcin,imi spusese sa o sun cand le am la 5 min.Eu o sun la 10 min,asta pe la 1.45 iar cand am ajuns la ea la poarta la 2.05 erau la 1 min.Tot drumul s-au intetit de au ajuns la 30 de sec.Si asa m-au tinut pana la maternitate de unde stii restul...Apa mi-a rupt-o ea....Deci eu sper din tot sufletul sa nu mi se rupa apa intai...
Si eu sunt de 7 ani jum. in Constanta...Si eu ca si LILY cand auzeam de pod butelii,Inele,mi se parea capat de lume...5 ani am stat la Trandafirul,scuipam in mare...acum cica am progresat la curte-scuip pe Brick- si la propriu si la figurat ca nu suport zona asta deloc,dar asta e noi sa fim sanatosi...,se poate si mai rau.
MAVULE,va sta bine rau cu ochelari...poate reusim sa ne mai vedem...
Si pe Kris as vrea sa o vad pana naste...ca eu mai am...
YANNIA,MI-AI facut o pofta cu cappucino ala din Viena de mor nu alta...Cred ca o sa- spun sotului ce pofte am,poate poate...Ce numai altele sa primeasca inele ,pe motiv de pofte...????Vreau si eu un cappucino la Viena,ce nu merit???
Nici eu n-am facut TT si nici n-am de gand chiar daca il fac pe al treilea si o sa am peste 35...
GABIU ,sa-ti traiasca copilasul ,sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!
MOKIKA,n-am vazut inca poze de la botez...dar promit...Sa fiti fericiti!
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by isidora
Si pe Kris as vrea sa o vad pana naste...ca eu mai am...
Cred ca o sa- spun sotului ce pofte am,poate poate...Ce numai altele sa primeasca inele ,pe motiv de pofte...????
Vreau la plimbare, vreau la plimbare!!!!
Iubitul meu imi spune ca o sa nasc in masina ca nu mai stau si pe-acasa!!! Oricum acum imi scot parleala dupa ce am stat o saptamana in casa pe motiv de raceala. Asa ca vreau la plimbare - vreau intalnire!!!! Si tot iubitul meu imi spune ca sunt exact cum e catelul ala din reclama la Germanos: "Plimbare?" si eu sunt gata!!
Cat despre poftele mele... ooooops, m-ai prins... ce sa fac, eu nu poftesc de mancare, poftesc inele... Dar vi l-am si aratat ce frumos este!!!
Azi am fost bineinteles... la plimbare. Am plecat la Carrefour si m-am intors acasa dupa patru ore de benoclat pe-acolo. Nu am luat mare lucru ca de fapt am mers sa iau un caou pt o prietena a carei zi a fost azi dar m-am uitat la tot ce mai era pe-acolo.
Monicutza, bine ai revenit, nu mai pleca mami ca au cazut zuzele in butoi in lipsa ta la inceputul capitolului trecut si avem nevoie de tine, ca uite ne facem de cap in sensul rau in lipsa ta.
Mav, chiar ca va sta bine cu ochelari! Poate te mai lnistesti si tu sa apucam sa ne vedem. Ce spuneti de o intalnire saptamana viitoare sus in Tomis? Ca cu vremea asta nu cred ca ne mai iese sa ne vedem afara!
Mokika, superbe pozele de la botez- Si ce bebe grasun e Theodor, iti vine sa-l mananci!!!!!! Abia astept sa il vad si eu pe buflea al meu! Ai fost foarte frumoasa si nasa la fel! Din poze parea ca bebe a fost cuminte, nu a plans cand l-a bagat in apa. Mi-a placut cum ti-ai aranjat parul. Si ce frumos ca ati facut botezul in aceeasi zi cu aniversarea casatoriei! Cat despre Crina e o domnisoara in toata puterea cuvantului!
Yannia am uitat sa iti povestesc legat de TT cazul unei colege de-ale mele careia i-a iesit TT perfect si totusi la 24 de sapt a trebuit sa faca avort terapeutic pt ca bebe avea o malformatie depistata la eco!
Puuuuuup!
Pupici,
Angelique
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
![](al9leacer.gif)
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
![](copilas.gif)
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 6 saptamani!
isidora spune:
Da,Kriss,am uitat sa-ti spun ca ti-am admirat inelul,f. frumos,sa-l porti sanatoasa!Am votat si burtica!
La fel si TAZZ-UL!N-aveam cum sa aleg ca erau frumoase amandoua!
Adryana_4u spune:
Ange, stiam eu ce stiam cand am spus ca sunt destule dintre noi care au fost "noi" in Constanta la un moment dat...imi aduc aminte la intalnirea din Tomis ( singura la care am putut participa pana acum)ca am vorbit despre acest subiect, cu mav, bisous si ina
crisis81, eu stau in inel2, de ce intrebai? Tu cam pe unde stai? Eu - pe Cutezatorilor, chiar in spate la fostul Marinarul, actual Allegria.
Pup toate burticile si ma bag la somnic..
Adriana S.
-29 sapt- BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
crisis81 spune:
Adryana_4u se vorbea la un moment dat de vecine, cine cu cine sta aproape si eram curioasa daca am vecine fan DC . Eu stau la pe Eliberarii exact la intersectia cu Cutezatorilor
. Poate vi la o
sau un
. E valabil si pentru celelalte fete.
si
pentru toata lumea.
AngeliquedeS profita acum cat se mai poate. O prietena care are o fetita de 6 luni imi spune: "dormi si plimbate cat poti ca dupa ce se naste <<urlatoarea>> s-a terminat!".
mav intr-adevar sunteti niste ochelaristi foarte dragalasi
Azi am avut exact programul opus recomandarilor medicale. Am luat motul finutului nostru, deci agitatie mare toata ziua, si tinut mult in brate baiatu... si seara am fost la o petrecere de la care m-a luat sotu cu forta acum 20 minute. Mama ce as mai fi stat... se lasase cu karaoke si noi am plecat in mijlocul distractiei. "Program de gravide" cica
.
Pupici pentru mamici si burtici
Cristina 5+
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">POZELE NOASTRE TOATE
In asteptarea ingerasului
Adryana_4u spune:
Buna dimineata, dragelor, sper ca ati avut o noapte linistita.
Crisis, intr-adevar, stam atat de aproape, eu stau in capatul celalalt al str. Cutezatorilor, la intersectia cu Dreptatii...ar fi culmea sa nu ne intalnim macar o data, la un ceiut ceva...
Va doresc o zi frumoasa tuturor, chiar daca e urat afara...
Adriana S.
-29 sapt- BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.