Gravidute si mamici de Constanta (7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Am uitat sa va spun! De azi in mamaia targ de haine. Amatoare ceva????? Eu de abia astept!

4+
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">POZELE NOASTRE TOATE

In asteptarea ingerasului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

yannia: stai linistita k nici la mine nu se vede burtica.Inca ma incap pantalonii mei si cine nu stie nici nu-si da seama k sunt . Asta se datoreaza probabil coonformatiei fiecarei persoane, dar cred k si faptului k inca nu am inceput sa punem kg serioase pe noi. De exemplu eu, cand am ramas acum aveam 61 kg, dar pt k mi-a fost rau si am vomat atat, am ajuns la 58.Acum am inceput sa pun si sunt undeva la 59..poate putin peste...Sper sa nu mai pun asa multe k la darius(16)..dar nici nu ma abtin de la mancare.Nici la el nu mi s-a cunoscut burtica pana la 5 luni, dar intre 5 si 7 luni parca am explodat...Am asociat si ingrasarea si cresterea burtii cu Inceputul tratamentului cu materna...dar poate a fost doar o coincidenta. Si acum insa imi e frica sa mai iau...dar vad k nci ginecologul nici med de fam nu au zis nimic...si nu le zic nici eu...

Multumesc tutror care ne-au urat toate cele buna pt anii de casatorie si va intorc inzecit urarile. Acum fug pt k nu mi-am facut niciun bagaj...
va pup, dar voi mai intra pe aici pana plec...

Madalina 14+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Darius la 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

madaluta drum bun si sa te distrezi! Neaparat sa te dai in roata din Prater.
Am fost la targ. Dezamagire totala. Putine lucruri si incaltaminte mai deloc. Si eu pentru incaltaminte ma dusesem.

Cristina 5+
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">POZELE NOASTRE TOATE

In asteptarea ingerasului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Salutare si de la noi! Azi am facut vaccinul de 2 luni. Si de 1 1/2 ora doarme continuu. Nu s-a intamplat asta niciodata!

Eu am reusit si m-am captusit... tusesc si ma tine in piept. MF a spus sa iau doar homeopate... oscilococcinum, homeogene si stodal. Sper sa imi treaca. Cred ca am luat-o de la Crina si de la mama ca ele au dat startul. Ce ma fac cu bb ca numai la pieptul meu vrea sa stea si asa ii place sa adoarma.

Mada - drum bun, petrecere frumoasa si LA MULTI ANI! pentru aniversarea casatoriei. Si noi am implinit pe 4 noiembrie (cand am facut botezul) 12 ani de la casatorie.

Crisis - imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva. Cand imi aduc aminte ca si la mine s-a intamplat la fel.... te inteleg. Numai ca eu am fost mult mai panicoasa. Te admir pentru taria de care dai dovada!

Angi - pup burtica minunata si fata frumoasa! Ce momente, ce clipe de fericire... Mie mi-a placut foarte mult sa fiu insarcinata!

Va las ca ma simt cam rau si sa stau un pic in pat pana se trezeste bb ca sunt treaza de la 4.30.
Sigur cand o sa ma asez eu o sa se trezeasca el!

Mokika - mama Crinei (11 ani) si a lui Theodor (2 luni 1/2)

Poze noi cu bebe (pe cele de al botez inca nu le-am descarcat)www.flickr.com/photos/12207142@N08/" target="_blank"> poze cu bebe si cu noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetelor, am aparut si noi!
Am fost la eco, la dna Lutzescu, am avut programare la 16.30. Bebe e bine, isi tinea manutzele la fatzuca, nu i-am vazut-o decat in trecere, i-am vazut guritza cum molfaia Dumnezeu stie ce si nasucul si pe urma iar si-a pus manutzele la ochi.

Bebe e bine, are 2,4 kg, e un grasun, a spus ca placenta e f bine, grad de maturitate 2, lichid suficient, colul lung si inchis. Mi-a recoltat pt streptococ - a iesit negativ si mi-a luat si o lama pt examen bacteriologic. Sunt asa fericita ca bebe e bine!!! Urmatoarea programare e pe 6 decembrie.

Mada, desi cu intarziere, vreau sa iti urez si eu multa fericire cu ocazia aniversarii casatoriei si mai ales sa va bucurati de momentele petrecute impreuna la Viena!

Mokika, Yannia, multumesc mult de aprecieri! Yannia sa stii ca si mie mi s-a vazut tarziu burtica, dar asa cum a spus si Mada, de la 24 de saptamani parca a explodat!

Intreba cineva de un medic oftalmolog bun, o recomand pe dna Sanda Jurja, are cabinet la Municipal si cabinet particular pe Bd Ferdinand prin zona Republica, are firma mare si cabinet modern, imposibil sa va scape. Are aparatura f buna si ea e o draguta.

Pupici,
Angelique 34+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 6 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Buna fetele!
MADALUTA,felicitari anticipate pt. aniversarea casatoriei,drum bun,sa te intorci cu bine!Abia astept sa ne pov.cum a fost...Nici eu n-am fost la VIENA ....sA nu uiti de Emetin,in caz ca ai nevoie,desi sper sa-ti placa cu avionul....daca nu tie macar viitoarei stewardese.
JOJO-MIHA,daca mai e de actualitate intebarea ta ref. la vigantol,se poate inlocui cu succes cu D3 romanesc,la varsta frumoasei tale 2 picaturi.si LA MULTI ANI CU INTARZIERE pt. Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil!

YANNIA,mie la prima sarcina abia pe la 5 luni mi s-a cunoscut burtica,asa ca rabdare...Imi pare rau de greturi,nu iei nimic?
Eu in vara ,exact in per. greturilor am fost 2 sapt. in Spania;daca am varsat de 3 ori ,in tara zilnic.Concluzia-mi-era greata de Romania!Dar la tine nu merge,greata de Sua????!!!

DOCDECAP,ma declar fun!N-ai un club?Pe langa faptul ca esti o frumoasa si o dulcica ai o personalitate f. placuta,extrem de altruista si ti se potriveste de minune ceea ce faci....
Nu, n-are legatura declaratia mea cu Grey's Anatomy...
Am mai facut pasiuni pe forum ,"nu spui tzine, persoane importante",asa ca nu te speria ca n-a murit nimeni pana acum!
Si eu am nascut cu Belcin,daca ai nevoie de inf. suplimentare, SHOOT!
BISOUS,sA porti sanatoasa tot ce ti-ai cumparat!Ce sot dragut ai ...
Victor cum se mai simte?Cristina?
ANDICU,au aparut dintisori,ceva?frumosul!
LULU,ce baiat mare ai ....sa doarma el toata noaptea....E mare lucru...Bravo!

CRISS,FELICITARI,SA FII SANATOASA ,SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS SI FRUMOS CA DARIUS,NU?
MAV,ALT OFTALMOLOG bun,dr. PLESA -hOTEL dOBROGEA ,dar teribil de aglomerata.Cum se mai simte SEBI,I-A TRECUT viroza?Tu,la fel de obosita?
MOKIKA,ABIBRINZA,ERIS,FLORIN-A,INA si sper sa nu fi uitat pe nimeni.....daca am uitat iertare,!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Ei, pe cine am uitat!KRIS,felicitari pt.bebe grasun!Ce mandra tb. sa fii!Nici macar nu ai luat mult in greutate si arati super!Sanatate si!

MOKIKA, sanatate!Si eu sunt cobza si nu iau mare lucru ca nu pot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Madaluta, multi ani fericiti impreuna si distractie placuta la Viena. E foarte frumos, sigur va veti intoarce cu amintiri frumoase. La Viena am baut cel mai bun Capuccino.
Isidora, pentru greturi nu iau nimic, incerc sa rezist. Oricum abia am luat un paracetamol cu chiu, cu vai, fiindca ma durea si capul foarte tare. Si atatea griji mi-am facut sa nu cumva sa afecteze bebele, ca in 10 min l-am vomat si pe ala. Buna gluma cu greata de Romania... pai daca ar fi asa, o mare parte a locuitorilor din romanica ar fi tot timpul bolnavi.
Va multumesc ca m-ati mai linistit in privinta burticii. Incepusem sa-mi fac griji. Eu am plecat de la 58 si acum am 59 dar in ritmul in care devorez chipsurile, cred ca ma fac de 150Kg.
Mokika, Bisou, insanatosire grabnica. Sa auzim de bine!

15+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Am intrat doar sa va pup si sa va spun k imi veti lipsi ..Multa sanatate si sa citesc numai de bine la intoarcere!

Paaaaaaaaaaaaaa!

Madalina 14+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Darius la 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Sunt in pana de idei. Pur si simplu nu stiu ce sa mai fac de mancare. Are cineva vreo idee? Voi cum va descurcati?

Mokika - mama Crinei (11 ani) si a lui Theodor (2 luni 1/2)

Poze noi cu bebe (pe cele de al botez inca nu le-am descarcat)www.flickr.com/photos/12207142@N08/" target="_blank"> poze cu bebe si cu noi 3

Mergi la inceput