Gravidute si mamici de Constanta (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eris spune:

ce faceti fetelor?io pot sa zic k bine pt k vine sotu acasa cu toate k trebuia sa vina maine s-ar putea sa ajunga abea sambata.in rest maine intru in concediu si trebuie sa stau cumintica din cauza colului dar o sa fim bine:)Bebe da din picioruse si e tare activ.
Voi ce faceti?
Pupici fetele
Mada 30+ Ianis Cristian

http://community.webshots.com/user/mady_apostol?vhost=community&vhost=community&vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Fetelor, voi cate seri nu le-ati facut baita bebicilor dupa vaccin? Mie mi-a spus sa nu-i fac baie pana duminica si mi se pare cam mult. Aseara de-abia l-am pacalit. S-a trezit de vreo trei ori pana a adormit definitiv, spernd ca-i fac baita, mititelul. Si vroiam sa va mai intreb.... acum, mai noi vaccinul se face in muschiul fesier?

Mokika - mama Crinei (11 ani) si a lui Theodor (2 luni 1/2)

Poze noi cu bebe (pe cele de al botez inca nu le-am descarcat)www.flickr.com/photos/12207142@N08/" target="_blank"> poze cu bebe si cu noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

mmmmm, slaba activitate pe aici! Eu intre doua torturi, mai arunc si un ochi pe forum. Maine va fi ziua mea de nastere, implinesc 32 de ani. Noroc ca este tati acasa si pot sa ma desfasor ca lumea pe la bucatarie.

De mancare voi face musaca de ciuperci cu carne tocata. Am luat reteta de pe net. (asta nu pentru aniversare ci asa ca sa avem ce manca noi la pranz)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna, fetelor!

Nici eu nu stiu ce sa mai fac de mancare, mai ales ca eu am doi barbati in casa care mananca vitejeste

Ieri am facut tocanita de pastai cu cartofi si carnita de pui si azi nu mai am deja de mancare Au spus ca e vina mea ca am facut-o prea buna...

Mokika la multi ani in avans!!!! Asteptam si noi cate o felie de tort virtuala...

Pentru proaspetele mamici, am si eu o rugaminte maaaaare: cat se da la moasa si cat se da la neonatolog? Ca sa stiu cum impartim bugetul Dar parca majoritatea ati nascut cu cezariana asa ca nu cred ca stiti de moasa. Poate Florina_a sa ma ajute ca ea a nascut natural

Pupici,
Angelique 34+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 6 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Mokika, mie mi-a spus doctorita ca o zi sa nu ii fac baie si daca face febra ( sper sa nu, caci azi am facut vaccinul) doua zile ..dar oricum eu sambata ii fac baie ,ca si la noi e jale fara baie

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Mokika LA MULTI ANI!
isidora sa te auda Dumnezeu . Nu stiu cum as explica eu ochii albastrii da' ma descurc.
AngeliquedeS ma bucur foarte mult ca e bine .
Chiar daca nu scriu, sa stiti ca citesc de cateva ori pe zi. Mai nou am un nod in stomac din cauza ideii de sarcina extrauterina si nu mai am stare. Astept sa se faca sambata sa ma duc la Dr. Russu sa vad ce spune. Intre timp am citit si se poate ca embrionul sa se fixeze la nivelul colului, nu neaparat pe trompe.
Astept!

scz. de off topic: este cineva care si-ar dori o familie de chinchilla? sunt cu tot cu cusca si accesorii si foarte usor de intretinut. Este unul dintre putinele animale cu blana care nu declansaja alergiile , Astept PM!
Cristina 5+
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">POZELE NOASTRE TOATE

In asteptarea ingerasului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

MOKIKA!!!!S fii sanatoasa tu si familia superba pe care o ai si tot ce-ti doresti sa-ti daruiasca Dumnezeu!
Abia acum am reusit sa-ti vad pozele;sunteti toti frumosi rau!Pe Teodor imi vine sa-l pap la propriu,seamana putin cu finutul meu care are 5 luni,e un scumpel....vreau si eu asa un grasun!!!!!Dar slabe sanse la mine ca eu fac vrabiute...Isi a avut 2.800...dar am nascut-o si usor....Theodor cat a avut la nastere?Si printesa Crina e o cocheta si o delicata....sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!Si astept si eu o felie de tort virtuala daca un copanel de Theodor nu pot...Ah,si eu am 32...

ERIS,Doamne ajuta sa-ti ajunga sotul cu bine!Si al meu e navigator si la nasterea fetitei n-a fost acasa,sper ca la baiat sa fie!Cu ce firma pleaca?N-are un contract precis?

Una ,funny:Cand am ajuns la maternitate la Medgidia,acum 4 ani ,in travaliu, cu mine a intrat ,acolo la urgente si un prieten de-al nostru,coleg de fac. cu sotul,care era acasa si deci disponibil sa ma duca noaptea la 3 cu masina sa nasc....In masina a fost si DR. Belcin pe care am luat-o de acasa in masina cu noi si care tot drumul cred ca s-a rugat si ea pe langa mine sa nu nasc in masina... pt. ca ea n-avea absolut nimic la ea just in case...Apogeul a fost pe la SIMINIOC....In fine cand am ajuns,a rasuflat si ea linisita si a spus:"Slava Domnului ca am ajuns cu el in burtica"!
Asa ,si care era faza amuzanta?Cum am pus piciorul in sala de primiri urgente i-am spus dr. :imi vine sa-mping!Intrebare pe care ea mi-o adresase tot drumul....iMI SPUNE :ok,jos rochita,iti aduce asistenta o camasa de noapte..La care eu uitandu-ma peste umar la prietenul nostru,:"sTITI el nu e sotul meu..."Ah, nu zice,sa iasa afara atunci!Numai ca pe un mosulica de vreo 80 de ani care era in patul din fata mea,ajuns probabil tot cu o urgenta,nu l-as fi putut scoate afara...Si atunci,ca oricum n-aveam incotro,hotarasc ca mosulica merita si el -poate ultima si cea mai vie priveliste din viata lui-sa vada o graviduta pe jumatate goala,cu sanii ca merele....ca asa erau....mai frumosi ca atunci nici nu cred ca o sa mai fie.......Na, deci asa am ramas eu cu impresia ca am facut un mos fericitsi pe colegul sotului...mai putin..

Kris,a fost f.bine la Cristurean,m-a primit,a fost f. dragut,i-am spus ca am fost la Chazly,il admira si el,deci totul e ok.I-am impartasit groaza de judetean-si motivul pt. care as fi vrut sa nasc la Cernavoda,m-a aprobat si mi-a explicat de ce e asa dar pe mine nu asta ma incalzeste...Oricum,la cat sunt de dusa,probabil ca in mom.primei contractii voi sta cu telef. in mana si ma voi gandi la cine sun...Daca Chazly e de garda la Medgidia,poate ma duc acolo,ca vezi Doamne CErnavoda e cu 20 de min. mai departe si daca n-ajung....,sau pe Cristurean daca e groasa si simt ca nu mai am mult pana nasc...Alte femei se vaita de durata travaliului,eu nu vreau sa nasc asa repede....Of,. cine sa ma mai inteleaga?! Va !

toate fetele!Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Salutare fetelor! Noi suntem bine, miercuri mergem la dr., la control. Abia astept sa-l vad pe bebe si cred ca atunci vom pune si noi culoarea la carucior. Presimt ca e roz...
Mokika, la multi ani, sa fii sanatoasa, fericita, iubita, alaturi de familia ta!
Isidora, super d-na dr.Belcin.Am fost de cateva ori la d-ei, e o draguta dar cam negativista.
Angi, m-ai innebunit cu tocanita ta de pastai cu pui .Mi-ai dat o idee ca in ultima perioada am fost "abonata" la restaurantul chinezesc si mi-e ca iese bebe cu ochii mici.
Crisis, abia astept sa vii de la doctor sa ne zici ce face bebe.

15+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Buna dimineatza !

Am trecut cu bine de prima noapte dupa vaccin ,fara nici o reactie adversa ..tot un copil vesel ,cuminte si mancacios am !

Vreau sa fac un echo abdominal ,unde as putea in afara de ciufu si Dascalu ...ca este f aglomerat la ele ?

Raportam : 6.700 kg ,62 cm ,la 2 luni si 3 saptamani!

Pupicei si sanatate maxima!
http://www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Buna ziua fete dragi.... Ce fericite sinteti cu bebei in brate... iar voi... pe ultima suta... nu mai spun. Emotii? Angi mai ai tare putin.
Noi sintem ok... cred. Marti m,ergem la triplu test. Am niste emotii... Si probabil la eco vom incerca sa vedem iar caruciorul - ce culoare are... daca va binevoi sa stea liistit-a. daca nu... asta e ... mai asteptam.
Ciudat este ca m-am simtit rau in ultima vreme... am cam avut greturi, acum ca tot am trecut in trim. 2 ... ca pina acum a fost totul lejer.
Mokika La multi ani!! Multa sanatate si indeplinirea tuturor dorintelor. O felie de tort dai?

Va pup pe toate fara exceptie.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput