Gravidute si mamici de Constanta (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna, fetelor, am avut o zi plina, am iesit si eu din casa dupa viroza crunta pe care am avut-o. Am mers la medicul de familie care m-a masurat, m-a cantarit, m-a bibilit, + 7 kg fata de inceputul sarcinii si 100 cm circumferinta burticii, lui bebe nu i-a placut ca l-a gadilat intr-una si a miscat mereu, ii dadea suturi in stetoscop. Pe urma m-am dus la birou sa imi duc concediul pe noiembrie si pe urma prin oras.

Crisis, stai linistita, e mult prea mica sarcina ca sa se vada ceva la eco, eu am mers la dna Ciufu la 6 sapt si 4 zile si abia se vedea sacul embrionar, fara embrion. Abia peste inca o saptamana s-a vazut embrionul si activitatea cardiaca. oricum e bine ca ai facut BHCG ca acum stai linistita, e o valoare f buna. Cat despre dr. Rusu, daca ai incredere in ea, asta e cel mai important, mergi pe mana ei.

Danybv, prietena mea cea mai buna a nascut acum doi ani la Medgidia cu dr. Balasa (el) cezariana si a fost f multumita. Am vizitat-o si eu si am ramas f placut impresionata de cum arata maternitatea, exact dupa standarde occidentale si desi eram vizitator m-au luat doua asistente si m-au plimbat peste tot sa imi arate inclusiv salile de cursuri prenatale, saloanele comune si rezervele, toate asistentele fff amabile si dragute. de preturi recente poate te ajuta fetele care au nascut mai recent acolo, poate lulu .

Moni ar fi cazul sa mai stai si tu pe la Constanta... Daca ai scapat si nu ai nascut la Tandarei, cine stie ce se mai poate intampla, Doamne fereste sa nu nasti in duba cum nasteau strabunicile noastre in caruta

Mav, Bisous, bine ca ati mai dat pe la noi!

Andicu, ai dreptate, pus si simplu nu stiu cand si cum a trecut timpul, luna viitoare vine bebe!

Ina, eu am facut eco morfologic 2D la dna Ciufu la 15 sapt si mi-a masurat toate alea inclusiv translucenta nucala.

Eris, ma bucur ca te-ai linistit. Sa vezi ce bine o sa fie dupa ce vine si tati acasa!

Mada, bine ca esti bine, tu si fetitza ta!

Jojo_Miha, groaznica povestea ta, nici nu vreau sa ma gandesc ce a fost in sufletul tau si uite ca acum ai puiutza in brate!

Pup toate fetele!

Pupici,
Angelique 33+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 7 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

AngeliquedeS, Anutza_26 multumesc de incurajari. Hai sa va povestesc si continuarea. Am sunat-o si i-am spus ca am luat rezultatul si ca este corespunzator unei sarcini de 5, 6 saptamani. La acare ea a zis: "NU se poate pentru ca la 5 saptamani sacul embrional are cel putin un centimetru si se vede foarte repede, sigur este extra-uterina". Si am intrebat-o "daca ar fi extra-uterina si are deja un centimetru nu ar trebui sa simt o durere, cat de cat? Ca totusi trompa este prea mica sa tina o sarcina de 1 cm fara nici un fel de durere". Si raspunsul ei final a fost "Nu apar dureri decat mult mai tarziu, vino luni sa ne uitam pe trompe si la ovare sa gasim sarcina".

4+
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">POZELE NOASTRE TOATE

In asteptarea ingerasului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Dany, uite ca tot de mine dai!!!

Pai eu nasc la medgidia, sunt in urmarire la Dr. Belcin, la cabinetul din Cta. Vreau acolo, e frumos si curat, si personalul e omenos (acuma, la competenta e tot dupa cum ai noroc, ca in orice spital)
Dr. Balasa face consult numai la maternitate la medgidia, Belcin are si in Cta, la clinica Pro-vita.

eu vreau nastere naturala, de anestezie inca nu m-am interesat, dar merg sapt. viitoare la consult si am lista cu intrebari pregatita! (a propos, stie cineva de recoltare celule stem la medgidia? ma batea un gand, si la clinica aveau pliante pe masuta)

pt. preturi si altele Lulu e cea mai in masura sa stie, prietena mea care a mai nascut acolo a nascut fara medicul ei (balasa era plecat la Bucuresti), a nascut cu medicul de garda si mai ales cu moasa.. Toate bune si frumoase!!

Crisis, uite am cautat in agenda, am facut eco joi pe 10 mai, adica eram in 5 sapt +4 zile, si n-a vazut nimica, decat o chestie care era prea mica sa o poata masura, d-apai sa spuna ce e! Si mie mi-a spus de extra-uterina si mi-a spus sa vin sapt. viitoare!! vineri Bhcg era vreo 2400, sambata era aproape 4500, si nu era extra-uterina. sapt urmatoare cand am fost, avea si activitate cardiaca -sau asa se parea. dup-aia la toate eco era fix in grafic!!
Nu te ingrijora, daca tu nu ai facut tratament cu vreun pregnyl, sau altceva cu bHCG care poate schimba rezultatele. O sa vezi sapt. viitoare ca va fi bine, asa mi-am zis si eu o sapt. intreaga ca sa nu imi fac rau chiar degeaba. Ai incredere in copilul tau!!

Monica 32+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Crisis,am si eu o intrebare? Cum ar putea ajunge o sarcina obtinuta prin FIV extrauterina?????? Embrionul nu se introduce in uter??? Atunci cum sa ajunga sa se fixeze in trompa? Poate nu imi este mie foarte clara notiunea dar consider ca in nici un caz nu e extrauterina!!!

Pupici,
Angelique 33+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 7 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Crissis: tince cont k d-na Ciufu este doar echografist, nu ginecolog, asa k ...
D-na lutescu nici nu m-a primit la echo pana la 6 sapt nici acum nici la darius, caci a zis k mi-ar lua banii degeaba. La darius si eu eram speriata sa nu fie extrauterina si mi-a zis sa fac BHCG si sa-l repet la 2 zile .dc se dubla mai mult k sigur sarcina era bine pozitionata.Si asa a fost.Vezi k pe forum sunt o multime de subiecte pe aceasta tema si oricat de performant ar fi echograful o sarcina nu se vede la 5 sapt.Si apoi vorba lui angi..cum sa fie extrauterina la fiv?
Nu te mai ingrijora k totul e in regula.

Danybv: ghibu adina a nascut la medgidia cu dr balasa..iti poate da mai multe informatii.Si eu am fost pacienta dansului, dar am mers numai la cabinet, nu si in spital.Am auzit numai de bine despre maternitatea de acolo.

Noi suntem bine..fac bagaje...nici nu am plecat si deja mi-e dor de darius....Parca asta vara nu mi-a venit asa de greu sa plec fara el...Acum parca imi vine sa plang numai cand ma gandesc. Sper sa imi treaca repede si sa nu ne afecteze sejurul...
Mav, bisous, jojo, docdecap,isidora,angi,lulu, yannia, adryana, eris ,

Madalina 14+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Darius la 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hello.

Mada, we placut si drum bun! si nu in ultimul rand, La multi ani pt anii de casatorie, sa fiti fericiti si sa aveti impreuna o viata lunga si implinita!

Cris, beta hcgul e f bun! cat despre eco, e o aberatie, cum sa fie extrauterina dupa FIV! si chiar si asa, iti spun eu dupa 2 extruaterine, ca la varsta asta de sarcina sangerai permanent si te durea pe partea cu SEU, asa ca relaxeaza-te si mai asteapta o saptamana! o sa fie bine, sunt sigura!

Kris, ce putin ai pus in sarcina! de-aia arati beton!

tuturor!

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/" target="_blank">Filip la 4 luni(27 iunie 2007)
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Multumesc pentru raspunsuri
Nu m-am impacientat asa tare decat pe moment cand mi-a zis ca nu sunt insarcinata. Dar pe urma mi-am revenit. Si mai ales mi-am revenit de tot cand am vazut cat era BetaHCG.
Dar am citit toata ziua si m-am documentat. Se pare ca ar fi trebuit sa am dureri dc era extra.
madaluta nici doctorul meu nu m-a programat la eco decat pe data de 21, dar eu am zis sa fac eu inainte in tara, sa vad eu.... nimic
AngeliquedeS se pare ca se poate. Sau cel putin asa am citit. Scria si in contractul de la FIV ca se poate sa iasa extrauterina. Adica sa impinga embrionul si sa ajunga pe trompa. AM citit azi ca primul FIV facut vre-o data a fost extra-uterin. Dar la mine e exclus pt ca imediat dupa embrio-transfer mi-a facut eco si mi-a aratat exact unde sunt pozitionati embrionii. Nu se vedeau ei ci bula de aer in care erau.
docdecap si mie mi-a zis sa merg luni iar sa ma vada, dar cred ca nu ma duc ca dupa-amiaza plec inapoi spre Szeged si o sa iasa tot cum am vrut initial: primul ECO cu Dr. Zadori, cel caruia ii datorez minunea.
toate fetele!

4+
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">POZELE NOASTRE TOATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Salut constantencele mele dragi! Mi-a fost asa de greu ca nu am avut net acasa si pana mi-au dat drumul, am innebunit. Abia acum am citit din urma capitolul asta si vad ca sunt multe noutati.
Creem, felicitari pentru comoara. Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
Crisis , felicitati pentru bebe din burtica. Stai linistita si nu te mai stresa. Bebe este acolo si e prea mic sa se vada ceva. Eu am fost la 5 saptamani si 3 zile si zicea ca nu-s insarcinata, ca e doar imaginatia mea. Valoare bHCg spune totul. Felicitari!!!
Madaluta, m-am speriat cand am citit ce ti s-a intamplat. Ai grija de tine si de bebe. Vezi, in astfel de momente iti dai seama ca tot ce conteaza e sa fie bebe bine, nu mai conteaza sexul.
Angi, esti o graviduta f frumoasa si te felicit ca stii sa te mentii... Ce putin mai ai pana la intalnirea cu Victoras!
Docdecap si tu esti o graviduta super frumoasa. Mai ia o pauza, nu mai alerga atat.
Mav,nu stiu sa-ti spun un medic oftalmolog bun dar stiu f sigur ca durerea de cap are legatura cu ochii obositi, cand citesti sau scrii mult... Si eu am patit-o in liceu si noroc cu dr.liceului, ca m-a trimis sa-mi fac control oftalmologic.

Mai fetelor, nu stiu ce-i cu mine ,dau cam des la rate! N-am vomat in 12 saptamani, cat am facut-o acum in 2 saptamani de cand sunt aici... In rest sunt bine. Trebuie sa-mi fac programare la dr pentru test si eco. Si sunt tare speriata ca nu mi se vede burtica. Oare e ceva in neregula? Se vad venele mai pronuntate pe abdomen si atat.

Va pup pe toate!

14+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Multumesc celor care mi-ati dat vesti despre maternitatea din Medgidia.Aveti grja de voi si bebeii vostri.

danybv32+Maria
Poze cu Andrei si Mamy graviduta
http://community.webshots.com/user/danybv
Ghidul viitoarei mame
http://www.iubire.md/guide.pdf

Mergi la inceput

Neatzaa!!!!
Andicu asa ma gandeam si eu ma muream in dureri pana acum daca era SEU. Dar atunci pe moment va dati seama ca bine nu mi-a fost. Cadn am iesit din cabinet, dupa ce mi-a spus ca nu sunt insarcinata eram alba ca varu. S-a speriat si sotu de mine.
Yannia Multumesc!

4+

Mergi la inceput