Gravidute si mamici de Constanta (7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Mav nu stiu ce sa spun... Cind am sunat am spus ca am ... parca 12 sapt si ... X zile si mi-a spus peste 2 saptamini... Atunci v-am intrebat eu cum se numara saptaminile. Ca eram nedumerita.
Pe de alta parte Dr Daduianu a spus ca nu e necesar sa merg acum la Dr Ciufu la eco. Ci ne-am uitat in calendar si mi-a spus cind ...- la 20 sapt. (am notat si cind sa fac TT-la 15 sapt si citeva zile).
Ceea ce nu stiu eu inca este daca eco morfolog. de 14 sapt putea sa mi-l faca si dr mea. Si de aceea o fi spus sa nu mai merg? Ca la ultimul control a facut multe masuratori si la sf a extras un tabel cu diverse val. si diverse incadrari ca virsta ale valorilor.
Ce sa spun... nu ma mai agit. Am decis ca am incredere in dr. si am.
Cert e ca nici timp n-am mai avut sa citesc diverse cazuri sa intru in panica. Am avut un program f. incarcat.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

buna fetele!!

m-am adunat ieri si mai plec maine si GATA!!! Bine ca trimit soferul dupa mine, o sa ma simt o mare doamna (desi o sa merg cu VW transporter, adica un fel de duba ). am un curs de tinut joi-vineri si ma linistesc dup-aia, ma apuc de cumparaturi de bagaje, spalat hainute, pregatit camera, si, mai ales, plimbari si intalniri!!! yuuupiiieee!!

bisous, nu te lasa, terapia prin shopping face bine sa self-esteem, precum si un pic de egoism, adica ce, tu nu meriti??

eris, ma bucur sa vad ca te-ai linistit, mai ales daca vine si tati o sa ife totul bine!!

madaluta, ma bucur ca esti mai bine!! o sa fie OK, si bebe frumos si sanatos!!

ina, vesti bune cu placenta, lasa ca aflam noi si sexul!!!

mav, uite ca mi-ai adus aminte ca si eu am ochelari, oare pe unde or fi?? sunt de citit etc., adica si de calculator la care cam stau... Ma duc sa fac sapaturi!!

va pup asa, scurt, mai revin pe seara!!

Monica 32+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna fetelor.Stiti careva dintre voi ceva detalii despre Clinica de la Medgidia ?As dori sa aflu si eu ceva mai multe lucruri despre ea .Astept raspuns .Multumesc

danybv32+Maria
Poze cu Andrei si Mamy graviduta
http://community.webshots.com/user/danybv
Ghidul viitoarei mame
http://www.iubire.md/guide.pdf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Ina: sa iti spun ce a analizat la noi la echo morfo de trim I k sa iti dai seama dc dr ta a masurat la fel:
-frecventa cardiaca
-LCC
-BIP
-CN
pol cephalic
-orbite vizuale
-cord
-perete abdominal
-stomac
-vezica urinara
-membrele si segmentele lor
-lichid amniotic
-placenta
cordon ombilica
uter
-anexe
-lungimea colului

Madalina 13+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Darius la 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Anumite lucruri le-am auzit insa unele nu... multe le-a notat ea in fisa ...si-mi spunea e bine...
Recunosc: -frecventa cardiaca
-cord
-perete abdominal
-stomac
-membrele si segmentele lor
-lichid amniotic
-placenta
cordon ombilica
uter
-lungimea colului

Pe linga astea am retinut si apare si la mine pe stick salvat cred din gresala un tabel:
LMP 08-05-2007 EDD by LMP 05-11-2008
Average GA 13w5d EDD by Average GA 05-03-2008
EFW Hadlock4 GA by LMP 12w4d

Fetal Biometry 1 2 3 Avg. G.A. Range
CRL Hansmann 6.80 6.80 cm 13w3d (11w6d - 14w6d)
BPD Hadlock 2.37 2.37 cm 14w0d (12w6d - 15w1d)
HC Hadlock 8.32 8.32 cm 13w4d (12w3d - 14w6d)

Cel mai probabil o s-o intreb pe ea. Insa mi-a spus ca e totul ok.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

sa va povestesc ce zi "minunata" am avut.
Ma trezesc frumos dimineatza vesela ca de... ma duc la Dr. Ciufu la eco sa vad si eu bebele, sau ce se poate vedea la 5 saptamani care le fac maine. Ma asez frumos pe pat, baga sonda si zice: "Ah, am uitat sa va zic sa goliti vezica". Ciudat ca eu nu o simteam plina deloc. Se uita ea putin si zice "Nu se poate trebuie sa goliti vezica". Ma dau jos, ma duc la toaleta si curg doar cateva picaturi, ca de... fusesem inainte sa ajung la dansa.
Ma asez iar comod, iar baga sonda, se uita si zice "pai nu este nici o urma de sarcina". Noroc ca eram pe pat ca altfel cadeam jos. M-a intrebat inca o data cat am. I-am zis: 4 saptamani si 6 zile. "Nu nu, daca sunteti insarcinata aveti maxim trei saptamani altfel se vedea ceva". Ii explic inca o data cat am si convinsa ca nu sunt insarcinatat m-a trimis sa fac BetaHCG. Am facut si am stat pana acum si mi-am mancat unghiile ca inebunisem. Am luat rezultatul si este 1383, o valoare corespondenta pentru saptamana 5-6. Ce parere aveti????

4+
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">POZELE NOASTRE TOATE

In asteptarea ingerasului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anutza_26 spune:

Chris, mie Dna Ciufu la 5 sapt si 3 zile mi-a vazut doar sacul fara embrion si fara activitate cardiaca, si a zis ca e bine, dar ca e mai mic cu o saptamana. Pana la 7 saptamani cand m-am dus la dr am stat ca pe ace. Noroc ca m-a linistit doctorul meu. Bebe e bine si ii bate inimioara.
Nu te stresa, mai stai un pic si mai fa un eco. De ajutor ti-ar fi si repetarea analizei Bhcg la 48 de ore dupa ce ai facut-o pe prima. Valoarea ar trebui sa se dubleze.

Ana

In asteptarea minunii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

danybv...despre ce clinica vorbesti? poate de maternitatea din Medgidia..eu am nascut acolo ...daca vrei detalii ,cu mare placere!

Noi suntem sanatosi ,am scapat de muci si drept urmare joi facem vaccinul de 2 luni ,cu intarziere ce-i drept ,dar nu-i bai!
In rest dormim noaptea ,ziua mai putin dar in principiu suntem cumintei !
Pupicei la toata gasca!

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Da cred ca este vorba despre maternitatea din Medgidia.As dori sa stiu ce preturi sunt : nasterea normala cat costa .

danybv32+Maria
Poze cu Andrei si Mamy graviduta
http://community.webshots.com/user/danybv
Ghidul viitoarei mame
http://www.iubire.md/guide.pdf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

danybv, nu stiu preturile la nasterea normala ,eu am facut cezariana cu Dr Belcin .Iti pot spune ca am fost f multumita de tot : conditii ,personal ,etc .

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput