Gravidute si mamici de Constanta (7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Criss Rusu Elvira este prietena cu d-na doctor, eu am o cunostinta care a mers la ea si i-a zis ca are cancer si trebuie sa-i scoata uterul ,dar norocul ei a fost ca i-a cerut si parerea d-nei Daduianu si asa a scapat.
Ina78 poti sta linistita in privinta tripului test,in ziua de azi majoritatea il recomanda indiferent de varsta,pt linistea ta eu te sfatuiesc sa-l faci.Eu la ea am ajuns cand aveam 13 saptamani si din start i-am zis ca vreau cezariana,bine ca eu am si avut probleme( nu stiu daca cunosti istoricul meu),dar am cunoscut si pacinete care nu au avut nici o problema si au facut cezariana la cerere.Eu am mers si la d-na Lutescu pt doppler,dar d-na Doctor m-a trimis,nici nu-mi faceam programare ,ea vb pt mine.Vezi ca are un fix cu kg in plus .Ma poti intreba mereu daca vrei sa sti ceva.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)

Mergi la inceput

Fetelor am vazut la tv ca se va retrage din farmacii vigantolul ca este prea mica compozitia de vitamina D3,voi l-ati inlocuit cu altceva? Inca nu am ajuns la medic ca sa vb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Vai si eu care credeam ca numai pe mine ma certa ca acumulez kg intr-o fericire. In prima instanta spunea ceva de 1 kg / luna. Sa vedem in cite luni nasc (raportat la nr de kg ) ... ca ma descurc tare bine cui mincatul ...
Saptamina viitoare fac triplu test. Alte emotii...

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Va salut si va pup dragele mele...
Imi pare rau k v-am lasat asa in susapns si nu am mai scris nimic despre starea mea...Sunteti niste dragute si adevarate prietene pt k v-ati gandit si ingrijorat pentru mine.
Ii multumesc si adinei k v-a instiintat inaintea mea. Intr-adevar scurgerea s-a oprit de aseara si sunt foarte bucuroasa.Sper sa nu revina, caci in w-endul urmator trebuie sa plec la drum.
Ieri am implinit 7 ani de casatorie si dragul meu sot a facut rezervare pt Viena caci vrea sa ne intalnim si sa serbam...Un gest frumos din partea lui, pe care nu l-am mai putut refuza, caci m-a pus in fata faptului implinit. De fapt de cand a plecat era vorba sa merg in Viena sa Praga un w-end, dar eu tot nu ma hotatam .Acum , cu cele intamplate nici atat nu m-as fi hotarat...
Sper k totusi DD sa aiba grija de noi si sa nu ni se intample nimic rau...E prima oara cand voi zbura cu avionul...deci emotii duble...Vineri dimineata sa imi tineti pumnii...sa ajung cu bine.
In rest, ce sa va spun...t-o w-endul a fost mama la mine, acum a venit soacra...am ajutor. Eu nu mai fac nimic.

Ina: tu ai facut echo morfo tot la d-na Ciufu? Nu ti-a spus nimic despre sexul lui BB?
Eu incerc din nou sa ma obisnuiesc cu ideea k e baietel si de fapt sa nu-mi mai pese ce este, numai sanatos sa fie..

Andicu: mi-e mila de voi daca incepeti de-acum cu dintisorii...Noi suntem in plina perioada de inflorire..si e destul de urat. Noi luam seara nurofen si dam cu calgol gel.

jojo:eu am auzit de pastilele de vigantoletten, nu de vigantol.Oricum recomnadarea pediatrului este de a nu folosi o sticluta mai mult de o luna de la deschidere.

Madalina 13+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Darius la 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Madalina ma bucur ca esti bine. Vreau si eu in we... superb... sa va simtiti bine.
Eu eram nehotarita. Am sunat sa fac programare la Dr. Ciufu si mi-a spus sa sun exact in saptamina 14. Adica saptamina asta cred (am 14 sapt si 1 zi). Inca nu am sunat.
Intre timp am fost la dr mea - Dr. Daduianu - si mi-a recomndat peste citeva zile triplu test si eco morfolog la 20 sapt. la d-na Dr Ciufu (sa-l fac), atunci am intrebat eu si de cea de trim 1 si mi-a spus ca ... nu prea aflam lucruri noi - nu m-a incurajat, asa ca la 13 sapt si putin am facut eco la dr mea... si inca nu m-am programat la dr. Ciufu (mai am teoretic inca 6 zile) ...

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

quote:
Originally posted by jojo_miha

Criss Rusu Elvira este prietena cu d-na doctor, eu am o cunostinta care a mers la ea si i-a zis ca are cancer si trebuie sa-i scoata uterul ,dar norocul ei a fost ca i-a cerut si parerea d-nei Daduianu si asa a scapat.
[Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)

Jojo_Miha ma surprinde foarte tare ce scri si am sa-ti spun si de ce cu riscul de a ma intinde.
Am mai multe prietene supravegheate de Rusu Elvira si au nascut cu ea fara nici o problema. Si dupa nastere se ducea ea sa le vada acasa ca sa nu se mai deplaseze ele, mai ales pe cele cu cezariana. Este foarte atasata de paciente si sa-ti zic ce a facut cu mine: cand a vazut chistul a zis ca nu pare folicular si ca daca este ce crede ea trebuie operat. Dar m-a chemat intr-o zi la spital ca sa mai ceara o a doua parere la o doctora mult mai experimentata decat ea. Acea doctora dupa ce m-a vazut a zis sa stau linistita si eu si D-na Rusu ca e chist folicular si se va sparge singur. Dupa ce am plecat de la spital m-a sunat si mi-a spus ca ea nu este de acord si ca cel mai bine ar fi sa merg la bucuresti la cineva care se intalneste des cu endometrioza.
Intr-o seara pe la 11 m-au luat niste dureri groaznice si am sunat-o. Am intrebat-o daca sa ma duc la urgenta si mi-a zis asa: "Daca te duci te baga direct in sala si iti scoate ovarul. Eu zic sa iei ....(nu mai stiu) si sa astepti doua zeci de minute sa vezi dc iti trece, si daca nu....ma suni si ne vedem la spital". Intr-adevar mi-a trecut si a doua zi am plecat la Bucuresti, unde tot ea m-a trimis.
Mi-a placut ca nu a dat cu presupusu, a fost sincera si m-a trimis unde a trebuit ca sa nu imi pierd ovarul.
Sper ca nu v-am plictisit, nici nu am vrut sa-i fac reclama, dar este intr-adevar deosebita. Si poti discuta cu ea ca si cu o prietena.

4+
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">POZELE NOASTRE TOATE

In asteptarea ingerasului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Ina, nu cumva trebuia sa suni tu chiar saptamana trecuta?! Ca 14 sapt si o zi inseamna ca deja esti in saptamana a 15-a!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Apar si eu pe aici si dupa orele la care scriu va dati seamea cit de mult timp liber am (chiar daca stau acasa)

Mav,un doctor bun oftalmolog este avram elisa cu cabinetul pe lapusneanu un pic mai jos de trocadero pe dreapta, nu cred ca mai am numarul de tel . Pe mine m a rezolvat cu problema lui cristina la ochisor si sotul meu tot la ea s a dus cand a fost nevoie.Pupici tie si nazdravanului mic
Madaluta, ma bucur ca a fost mai mare sperietura decat problema in sine.Tot o tii pe a tea ca este baiat , sa vedem ce o sa zici cand o sa iti arate clar pasarica pe monitor
Andicu,foarte probabil sa fie dintii,eu am mai folosit calgel cu care ungi gingia,dar nu pot sa zic ca a fost foarte eficient , lasa l sa roada ce vrea el(pumni,degete,jucarii...)daca il linisteste.Ii curg si balute multe , nu e asa?
Ina,ma bucur ca este totul in regula cu bebechouul cum zice cristina mea.Cum poti draga sa uiti sa intreb de sex ca eu eram obsedata , numai la asta ma gandeam,de radea doctorul de mine ca in loc sa intreb daca are cap sau maiini eu intrebam mai intai ce are intre piciore.Lasa kg,fa ti poftele si alinte te ca ai timp sa dai jos cu noptiile nedormite pe urma ,bineinteles cu conditia sa nu iei 30 de kg dar 15 20 merge
Eris, stai linistita ca bebe nu are nimic, ti au raspuns foarte bine fetele, masuratoriile se incadreaza intr o marga mai mare,nu mai plinge ca ii transmiti starea ta de agitatie si lui
Cris, ai mare dreptate in a alege medicul cu care te simti cel mai bine , renumele nu mi se pare atat de important,siguranta ca te poti baza pe doctorul tau oricind mi se pare primordial
Docdecap, asteptam sa lasi drumuriile si ne mai organizez intalniri,de ex saptamana viitoare ar fii bine
Mihaiela , am inteles de la Florina ca stai la casa de cultura , poate intr o zi mai senina ne intilnim in parc la aer sau poate am trecut deseori una langa cealalta fara sa ne cunoastem.

Azi m am dus in oras si m a luat febra cumparaturiilor.Ma apuca foarte rar de cand cu copii,dar azi am dat o in bara , am destabilizat budgetul familiei pe toata luna asta si urmatoarea cred.Mi am luat cizme,3 fuste, 2 pantalon , o haina,pantaloni 3 sferturi , 2 curele,geanta.Iar uibitul meu sot m a felicitat si m a admirat,m a uns la suflet

Mergi la inceput

Cris asta a fost patania unei cunostinte asta iarna,pe vremea aia nu era subiectul asta,era doar informati utile c-ta.Toti medici de aici au si bile negre si bile albe,importanta este relatia dintre pacient-medic si sa nu pui la indoiala cunostintele acestuia in felul acesta sa te simti mereu in siguranta.
Eu una as sfatui toate fetele sa mearga la un singur medic si sa va zic si de ce.Cand m-am oprit la d-na Daduianu (care are mai multe bile negre aici) mi-a zis ca nu vrea sa riste cu mine si incepand din saptamana 26 sa fac dopper la d-na Lutescu ca aparatura d-ei este mai performanta(lucru ce este perfect adevarat).Cand am fost prima data si mi-a vazut fisa m-a speriat ingrozitor,mi-a zis ca e perfect convinsa ca sufar de sindromul antifosfolipidic mai exact de deficit de factorul v (nici nu auzisem de analiza asta) ca bebelusul meu are deja un retard in crestre si ca am sanse mari sa nu supravietuiasca,s ca daca va muri pe viitor imi va da sa fac niste analize in strainatate( unde nu mi-a zis).Fetelor am plecat de acolo distrusa; sotul meu care vorbeste foarte mult ,amutise si el ,va dati seama noi ne-am dus acolo pt ceva si sa ni se spuna asta.........Cand am vb cu d-na Daduianu mi-a zis sa nu iau nici un tratament;d-na Lutescu mi-a zis ca eu nu avea nici un rost sa fac tratament de sustinere si din contra ,faptul ca am urmat tratament mi-a agravat ccea ce as avea.D-na Daduianu mi-a zis sa urmez tratamentul de sustinere si sa fac analiza pt deficit de factorul v ,si mai vedem dupa.Nu stiam de cine sa ascult .Cand am ajuns la laborator (apropo doar pe dorului se face analiza asta) mi-au zis ca vor intra in concediu si ca daca vreau sa fac am de asteptat,dar cum u mai erau alte laboratoare sa faca nu am avut incotro.Eu cu tensiunea mea va dati seama ( sunt si o raritate,stiti ca tensiunea indusa e sarcina e dupa saptamana 26 dar eu am probleme de la inceput).Cu cine vorbeam ma sfatuia sa ascult de d-na Lutescu ca este un doctor renumit si ca nu au auzit de doctora mea,dar bine am facut ca nu m-am luat dupa lume ca nu a fost asa.Deci nu faptul ca ai un renume te face mai bun,asa ca daca tu ai incredere in Rusu Elvira sa nu te indoiesti.
Madaluta ma bucur ca a fost doar o sperietura si iti urez de pe acum drum bun si "La multi ani!" pt aniversarea casatorei.
Bisous stau la casa de cultura ,dar pe vremea asta nu scot fata decat doar daca plecam cu masina.Si eu as vrea sa se mai indrepte vreme si sa ne intalnim in parc.
Fetelor sper ca am scris clar si nu am batut campii ,dar sunt terminata de oboseala si de o durere de cap.
Va pup si ma bucur ca voi dormiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Ce faceti fetelor? Eu azi am fost la d-na doctor Ciufu am dat ieri telefon si am rugat-o sa ma primeasca si azi la ora 8 eram la dansa la cabinet.Am facut iar eco dar nu 3D/4D pt ca pe asta o sa-l fac pe 8decembrie.A masurat doar ce ma ingrijora pe mine si mi-a zis ca nu e vorba de o problema ci doar de faptul ca intr-adevar are femurul mai mic dar e in limita normalului ce e drept a zis ca in limita inferioara dar este bine.A zis ca pana data viitoare cand merg la dansa poate sa creasca incat sa ajunga la saptamana in care e sarcina.A zis ca lucrurile astea se intampla frecvent pt ca bebelusii se dezvolta diferit.Dar toate masuratorile facute erau bine.Acum m-am linistit cu bebe,dar alta bomba colul s-a scurtat mult in ultima luna adica acum are 2,7.La naiba si am mare grija de mine.Nu inteleg.Dar mai am doar 4 zile de scoala si dupa aia stau numai in pat.Oricum marti 13 mi-a adus vesti bune BEBE E BINE iar TATI VINE PANA VINERI. Va multumesc fetelor pt sfaturi,sincer mi-au fost de mare ajutor.
Mada 30+Ianis Cristian

http://community.webshots.com/user/mady_apostol?vhost=community&vhost=community&vhost=community

Mergi la inceput