Gravidute si mamici de Constanta (7)
Raspunsuri - Pagina 9
lulu77 spune:
Pupicei si de la noi si o saptamana frumoasa, calduroasa!
Andicu ,e posibil sa fie dintisorii ,stiu doua cazuri cand au aparut dintisorii la 4.5 luni ..deci este posibil !
Despre noi ..nu avem noutati ,crestem in continuare mari ,suntem cumintei si mancaciosi ,si ne urmam programul zilnic de plimbare .
http://www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
ina78 spune:
Buna dimineata!
Nu stiu cu ce sa incep. Adriana am venit la apel...
Am avut o perioada ingrozitoare: nunta sau botez in fiecare we, ziua sotului meu, musafiri aproape toata saptamina (nu am dat o petrecere comuna... ci i-am chemat pe rind), la serviciu am fost singurica sefa mea este in concediu) .... si uite asa timpul meu a fost tare pretios.
Ca sa nu ami spun ca stau inca tare bine cu somnul... la 21-22 ma apuca un dor de pat...
Madalutza important este sa fiti tu si bebe sanatosi... sint convinsa ca vei iremediabil indragostita chiar de va fi un baietel... ai grija de tine si nu face efort.
Crisis81 bun venit. Te citeam la aspirante. Ma bucur ca esti printre noi. Sarcina usoara. Eu merg la Dr. Daduianu - in timp am capatat incredere in ea, asta ptr ca dupa citeva luni de asteptare, am ramas insarcinata in conditiile in care dupa un tratament dat de dinsa am ramas in scurt timp.
Acum m-am simtit ok, pentru ca mi-a dat numarul de tel. de mobil, sa o pot suna daca intervin probleme (s-a si intimplat o astfel de situatie si am fost vazuta urgent). Imi explica, are rabdare cu mine... in conditiile in care eu pun tot felul de intrebari (mai mult sau mai putin... istetze).
Angelique mai ai atit de putin... cresc emotiile? Docdecap vad ca inca te mai plimbi... chiar nu vrei sa te odihnesti?
Lulu pupam mamica si minunatia... Venim si noi... va ajungem din urma...
Florin-a pe unde umblii? ce-ti face galusca rozosina?
Despre mine... sarcina la ultima eco... la cea cu masuratorile se prezenta binisor. In masuratori ... parea ok, era o diferenta intre lungimea femurului si lungimea nu mai stiu a cui ... cert e faptul ca dr a spus ca e ok, sa nu intru in panica... dar pe eco - in tabel erau valori - incadrari - diferite (ceva de genul 13 s 5 z si 14 s 1 z) - nu amhirtia la mine... Mi-a recomandat Triplu Test - nu stiu exact motivul... dar spunea ca nu e nimic in neregula. (probabil virsta - 30 ani ?!?) ... cert e faptul ca saptamina viitoare fac TT si am ceva emotii.
Placenta e prinsa, a ramas o bucatica f. mica cu probleme... asa ca inca "ma dopez" cu utrogestan. Ce nu-mi prea place e ca tenul meu este ... adolescentin. am cosuri, pete... Dar daca bebe e ok... nu ma pling.
M-am intins cit o zi de post.
Va pup pe toate fara exceptie.
eu - Ina
- puiutul meu
jojo_miha spune:
Madaluta ce faci? cum esti? sper din tot sufletul ca esti bine.
Andicu finutza mea la 4 luni jumate avea primul dintisor asa ca e foarte posibil si la voi,chiar radeam cu sotul meu si ziceam ca ar fi frumos Teodora sa aiba colici pana la 4 luni si apoi sa inceapa sa-i iasa dinti si s-o tinem pe plins mereu.
Cris81 eu am nascut cu d-na Daduianu si-i voi multumi toata viata.
Noi crestem pe zi ce trece ,mai avem putin pana la botez.Fetei mele ii place plimbata,in masina nu zice nimic.
http://community.webshots.com/album/560608464rHUeBp?start=12
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
ina78 spune:
Mihaela citeva intrebari legate de nastere ... as avea si eu. Cind ai tu timp. Nu stiu daca aici sau prin PM. Noi sintem inca micutzi ... insa intrebari "coacem" de acum.
Pe mine m-a ajutat mult sa stiu ca mai este o mamica multumita de d-na Dr. Daduianu.
eu - Ina
- puiutul meu
jojo_miha spune:
Fetelor am si eu o intrebare ,am vazut la tv ca se va retrage de pe piata vigantolul ca are o compozitie prea mica de vitamina D3,voi l-ati inlocuit cu ceva,inca nu am ajuns la medic sa vorbim.
Ina daca te pot ajuta cu ceva........
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
ina78 spune:
Mihaela saru-mina.
O sa te saturi de mine.
Ai mai mers in paralel la un alt medic sau numai la ea? Si inca o intrebare... triplu test ti l-a recomandat si tie? (sau ... o fi remarcat ceva la mine si o considera ca e necesar - dublu test nu mi-a zis sa-l fac)? Legat de nastere- v-ati sfatuit impreuna sau te-a lasat sa iei decizia singura? (am temeri legate de nasterea normala... daca ma apuca noaptea ... ).
Off... am impresia uneori ca e un mare teren minat... si cind ajung la cabinet, uit si cum ma cheama, daca n-am intrebat eu nimic de sexul copilului ...
eu - Ina
- puiutul meu
crisis81 spune:
Multumesc pentru primire si pentru informatii!
Am sa ma duc totusi la ea ca am programarea facuta saptamana asta. Vom vedea daca mai merg si alta data. O sa merg si la d-na Lutescu pe 1 decembrie. Aaa si mai merg si la Dr. Rusu Elvira. Este o doctora tanara, dar in timp ce d-na Lutescu mi-a zis ca am ovarul putin inflamat, ea mi-a zis ca am chist si ca trebuie operat si asa era. Ce imi place la ea este ca pot sa o sun si la 3 dimineatza daca am vre-o nelamurire. Intotdeauna raspunde cu blandete la toate intrebarile si are un stil al ei de a te calma imediat indiferent de ce problema ai.
Pana la urma am sa ma hotarasc la un singur medic. Sper . Am luat-o razna!
4+
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">POZELE NOASTRE TOATE
In asteptarea ingerasului
ghibuadina spune:
Buna fetelor,
Eu va scriu mai rar, insa va citesc in mod constant.
MADALUTA E BINE, se pare ca s-au oprit scurgerile.
La mine nu s-a aceverit testul cu sexul copilului, asa ca nu mai cred in astea....Cea mai sigura ar fi metodain functie de mom ovulatiei.
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
andicu spune:
Merci, Mihasi Alina! s-ar parea ca sunt gingiile! o sa intreb dr de vreun gel gingival.
Adina, multumim pt vestile despre Mada!
Cris, mai repeti beta hcg sau te duci direct la eco? cum te simti?
Am vrut sa scot copilul la aer si pana m-am mosmondit a inceput ploaia!
Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/" target="_blank">Filip la 4 luni(27 iunie 2007)
Cum crestem noi
mav spune:
Salut! Sa aveti o saptamana buna!
... ca n-am mai scris... n-am avut net... iar acum... n-am timp (ca de obicei)....
Dupa multe zile cu dureri de cap tare nesuferite, am reusit sa-mi gasesc ochelarii "de citit" (uitati intr-un dulap din vremea facultatii) si... parca mi-e mai bine cu ei si nici capul nu m-am mai durut... asa ca trag concluzia ca ochii imi faceau probleme de fapt...
Imi puteti recomanda un dr oftalmolog bun, va rog?
Va pup!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)