Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (192)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Alinam, tot ce scrii e fals, nimeni nu le face pe toate, tu te uiti pe aici si faci un sumar. Uite, iti dau un sfat, pare banal dar nu e: cheia cooperarii e sa faci ce vrea el, adica ce il intereseaza pe el. daca el 2 ore vrea cu aceeasi masina, joaca-te asa, degeaba incerci sa faci cu el ce vrei tu, e valabil pentru toti. creionul nici Dinu nu il tine, de altfel nu e deloc interesat in treaba asta cu desenatul, coloratul. Nici wc, e tot cu suzeta, mananca ca un rahat.
Deci, cum pare interesat de ceva anume, pluseaza!!! Din cand in cand il mai incerci cu o activitate noua, vrea bine, nu vrea nu insisti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

La multi ani!!!!

Ruxandra si Valen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Hihihi Tonnia, esti tare!!!
Alina, asculta aici: Ana nu face never la olita ba ma si goneste din camera daca face kk... nu stie sa tina creionul in mana, il tine ca pe un ciomag, nu mananca singura, de fapt trebuie sa ma maimutaresc in fel si chip ca sa deschida gura sau sa-i pun desene la tv, de-abia de-abia, vechea mea trauma a-nceput sa coboare singura scari tinandu-se de balustrada....nu are rabdare sa-i citesc din carte, bea lapte din biberon, nu mananca bucati, noi pasam frate daca vrem sa inghitim ceva si e dintoasa sefa, ar avea cu ce. Seara stau uneori si cate 3 ore s-o adorm, in ultima vreme des des des, nu adoarme sub nici un chip fara bucata ei de carpa. O carpa anume, am 2 bucati ferfelitite si pline de gauri de atata morfoleala si nu accepta alt material, am cautat in tot Bucurestiul. Asta asa, la prima strigare, nu m-am gandit prea mult.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ioana, m-ai ghicit. As prefera saptamana viitoare ca sa ma relaxez nitel si eu. Eu pot marti miercuri joi. Nu pot vineri. Si merci ca m-ai luminat cu Simona, nu-mi vine sa cred c-am uitat.
Spun si eu LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE PE TOATE CONTINENTELE!!!
Casiana, vezi ca Alexia ti-a cerut de fapt mai multe masini, doar ca n-a facut inca acordul! Asa ca, pregateste-te!
Ruxandra, la multi ani, deci mergi pe sestache, ia sa vii si tu cu tuica camuflata!
Deea, mai ti-e cald?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Hihi, pai daca cele doua personaje principale ale afacerii 'tuica' nu pot veni miine (zina si Medeea), clar ca trebuie sa ne intilnim (si) saptamina viitoare.

Eu ma intilnesc oricum miine cu Irina la 19:30 sa-mi dea jucariile din real (sarumina inca o data) si sa-i dau banii. Bianca, daca vrei sa ne vedem va asteptam la noi.

Antonia, ziceai ca de azi scapi de stres. Poti sa divulgi metoda? (bona, gradinita, mama la pensie, abonament la masaj?)

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Spor la intalneala gagici,adik la mancat si baut si ...sa va simtiti bine ca aia e important.Eu amintrat sa va arat moaca lui Iaris ca nu i-am mai pus poze de ceva vreme
Ia uitati aici ce fecior mare am

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberte est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Ma bag in seama si consider ca felicitarile sunt si pentru mine sunt si eu o Mihaela acolo...
La Multi Ani tuturor cu cele 2 nume de sfinti !
Am vazut poze recente cu Ilinca si Yaris, mi-a placut ce-am vazut
Alina , ti-am scris un PM. Dupa 2 ani de adanc dezinteres fata de colorat, intr-o amiaza, ca sa-l tin in scaun ca sa pot termina masa la restaurant, i-am dat un servetel si un pix din geanta. A innebunit pe loc si l-a apucat febra coloratului. Inainte cu o zi as fi pariat oricat ca Petrut n-o sa aiba de-a face cu culorile in urmatorii ani. Si in ce priveste tinutul corect al creionului, uite ce trebuie sa faca intre 2 si 3 ani : "holds crayon in fist, hand turned so crayon points downward", adica "tine creionul in pumn, mana intoarsa astfel incat creionul sa fie indreptat in jos".
Am trimis pe mailul comun o lista cu ce fac copiii intre 19 luni si 3 ani. Cine vrea o consulta, dar e doar orientativa, n-o luati ca litera de lege pentru ca cei mici au ritmuri diferite de dezvoltare.
Cam la 2 zile ma intalnesc cu mamicile din club de am ajuns sa le cunosc destul de bine si sa vad ca n-a scapat una fara vreo problema cu copiii. Vorbit foarte tarziu pana le-a descoperit dr. o infectie la ureche sau pana si-au creat un vocabular de baza, diabet la 3 ani, mers cu talpile intoarse, mers pe varfuri, intoleranta puternica la lapte si alune (genul letal), nu mai stau sa le insir ca mi se face frica. M-am convins ca nu exista copilul perfect, asa cum nici al meu nu-i. Foarte putine lucreaza part-time (pentru ca e clubul mamelor care stau acasa), toate stau cu ochii pe copii, asa ca nu-i vorba de neglijenta. Consider ca asta e natura, imperfecta, dar asa e normal...

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Intru si eu pe ultima suta de metri sa zic La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei..de la mamici , tatici si copii pana la bunici frati si surori...e si ziua fratiorului meu drag.

Va doresc petreceri frumoase si sa fiti iubiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu ieri am absentat, nemotivat de altfel, asa ca va urez azi sa traiti cu numele si sa fiti santoase/sanatosi. Si noi am sarbatorit plodul cel mic, impropriu zis, nu am facut vreo sindrofie dar in schimb Vlad i-a zis ieri numai Gabriel Pepetu (pepetu = popescu) si seara dupa ce culcasem copilul mic demult, am cantat LMA la prajituri si ne-am facut ca suflam in lumanare (cu ocazia asta a scuipat cu sarg pe prajiturile noastre ).

Azi imi vin mamele, cu mancare si forte proaspete de dovedit copii. Asa ca sper ca ma voi odihni si eu un pic! Sa va zic meniul?

Alea Alea,

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

La multi ani!!!

Ioana, nu-i nimic nou, la mine vine mama mea zilnic pana la pranz cand ii culc pe amandoi dar 2 zile i-am dat liber si simteam ca o iau pe aratura. Azi a venit iar. Mie mi-e frica sa raman cu amandoi, e o enigma cum se descurca altele cu 2 copii mici, de fapt ma descurc si eu dar pentru copii nu e bine pt ca n-am timp in realitate pentru nici unul si se simt frustrati. Dinu vrea sa-i citesc sau sa faca cu mine un joc, Sa vrea sa exploreze, au interese diferite si sunt nemultumiti. Cand era mai mic Sa si avea mai multe somnuri sau statea intr-un loc ii impacam pe amandoi. ca tot a venit vorba, parerea mea e ca e o mare greseala pentru cele care-si asuma exclusiv responsabilitatea de a sta cu 2 copii si uneori au si impresia ca se descurca, nu pot fi satisfacute necesitatile lor, cu exceptia celor bazale: mancare, spalat etc. Ori ai un ajutor in casa ori il dai pe unul la gradinita, altfel regres scrie pe ei.
Aoleu, ce-am mai batut campii....

O zi buna, fetelor!

Mergi la inceput