Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (192)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE ASTAZI SI MAI ALES LUI IARIS CARE INCHEIE LISTA PITICODROMULUI DE 2 ANI!

Hop si eu dupa o lunga absenta la scris ca de perdelit perdelesc zilnik dar nu am ce sa spun, sau ca sa fiu si mai exacta Vlad e mult in urma copilashilor de aici asa ca as fi off topic
..... dar daca tot e concurs cu "ultimul la " orice vreau sa va spun ca noi candidam la toate categoriile si sincer nu e ceva ca ma bucura :(.
Deci Vlad tot nu vorbeste delok limba romana, in afara de pucii ( papucii tai) si alte cateva cuvinte, maxim 5 pe care le spune accidental, nik, doar klingoniana, vrea toata ziua "miska" ( mickey mouse) de altfel tasu nu a avut ce face si l-a invatat sa isi puna singur la dvd miska, olita e de decor, nu are nici o intentie sa o foloseasca, bate, da ne bate de cate ori nu ii convine ceva, da cu sete, nu manaca sanatos, nu vrea si pace m-am saturat de aruncat mancarea, eu tot incerc sa ma joc cu el sa il invat sa ii arat, ieri am fakut amandoi un aluat din apa, sare, faina, miere, coloranti alimentari si ne-am jucat cu "plastilina" asta vreo 20 min dupa care i-a trecut, apoi am incercat sa desenam, nu vrea sa tina carioca cum trebuie in mana ...... ma rog, macar ii place sa mazgaleasca, i-am desenat eu masina, casa, floare, i-am aratat, dar tot neinteresat ...dupa care sa imi multumeasca mi-a dat din greseala un picior in fata si s-a distrat de minune ca eu ziceam ca pe mami o doare si mi-a mai dat de doua ori, m-am suparat pe el tare si mi-am adus aminte de toate nemultumirile care le am legate de el, e vina mea daca plodul nu coopereaza delok? ce ma fak eu cu el?

va intalniti deci la tuica? hm tare mi-ar placea si mie :)

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Multumescccccccccccc!!!
Nu dati cu pietre, capul meu e vraiste, cine e Simona graviduta? Sunt varza, clar...
Pentru vineri va spun de-acum ca daca ploua sau ninge nu pot veni ca probabil as ajunge dupa vreo 2-3 ore...si nu mai rezist psihic traficului... Sunt asa de obosita, Ana s-a culcat aseara la 1 noaptea....

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

ce de sarbatoriti!!!

LA MULTI ANI

Mifloricica & husband

Medeea & husband

Gabriel husbandul Casianei

IN SPECIAL PENTRU
Mihai & Mihaela - fratelo si consoarta lui , si puiutul lor Gabriel
In we daca nu plecam sarbatorim de nu ne mai vedem....

La multi ani Tuturor ce poarta aceste nume...

sa nu se supere nimeni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Zino, eu cred ca Ana a vrut sa fie prima care iti ureaza LMA, de asta a stat pina dupa miezul noptii. M-am uitat la vremea de pe yahoo, miine nu ploua, dar de luni e posibil sa ninga. Simona graviduta e mama Maiei, din Suceava.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna dimineata

mama cat ati scris , ieri am avut mai multe intalniri si nu am mai intrat pe dc.

Diplo, foarte frumoase poze . Ce bine imi pare ca s-a adaptat asa usor Luca la gradi.

In primul rand La multi ani! Mihaele, Gabriele, Mihai si Gabrieli. Sa se lase cu distractie azi!
Sunt si eu Mihaela, dar nu recunosc decat fortata odata pe an si doar ca prilej de bauta.

Eu maine nu prea pot veni, ca am zis ca il duc pe Matei la cerc. Si nu prea cred ca-l conving pe sot sa presteze el caratul copilului. Desi ar fi fost o solutie buna. Va zic maine daca il conving .

Medy, inca nu sunt gravida, vrem.

Apropos de baieti si pampersi, de vreo saptamana Matei a inceput sa faca pipi la olita. Kk nu face nici cu rugaminti, nici cu explicatii logice, nici cu recompense, cu nimic. Pipi in schimb face la olita. Dar ... din picioare, ca sa vada bine . Deci, sa nu radeti de mine, dar cum pisici sa fac sa nu se ude? Trebuie sa ii tin puta? Ca eu asa am facut de cateva ori, iar alteori i-am ridicat olita mai sus. Pun intrebari tampite, nu? Macar sa va distrati

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

La multi ani sarbatoritilor!!!!!
La noi la servici e sarbatoare in toata regula, avem multi sarbatoriti.
Alina nu fi trista ca Vlady nu vorbeste, ai sa vezi ca o sa inceapa si o sa-ti doresti atunci sa vorbeasca mai putin.Cand o sa te inebuneasca cu enspe mii de intrebari.Cred ca o sa faca progrese mai mari cand va merge la gradi.La Alexia s-au vazut.Si are numai 2 luni de gradi.

In alta ordine de idei, Alexia a facut cunopstinta cu Mosu' in Metro.A trebuit sa-i explic ca Mosu' aduce jucarii.Atunci m-a pus "ala cu cornite" sa o intreb ce vrea sa-i aduca Mosu'.Stiti ce a zis: "masina" si apoi a continuat"multe" .Stie fata ce vrea, nu-i asa?Am noroc ca n-a specificat si ce masina vrea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Banuiam eu ca mai sint sarbatorite ascunse sub nick-uri inselatoare. La multi ani Ruxandra!

Alina, cred ca ar trebui sa scriu si eu mai des ce dume mai face Miruna ca sa vezi ca Vlad nu e singur. Acum juma' de ora s-a dus iar la frigider, a scos un iaurt si vroia sa-l manince. Noroc ca m-am dus sa vad ce face si i-am deschis eu folia aia, ca altfel cred ca gaseam totul alb in bucatarie; si nu s-a multumit doar cu un iaurt, a mai mincat unul. Maninca doar ce vrea ea.

Am uitat de kid; tu cind poti sa vii la intilnire?

Deci Ruxandra, Medeea, Catush pot saptamina viitoare, si zina cred ca prefera la fel, ca sa-i tihneasca tuica fara Ana. Atunci ziceti ce zile va convin saptamina viitoare. Catush banuiesc ca iar nu poate vineri, si zina a zis ca nu poate vineri; eu trebuie sa vad in ce zile nu are sotul sedinte ca sa fiu sigura ca sta cu copiii.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Ma chefuii, gata. Avem 4 colegi sfinti, deci va dati seama cu ce baute si mancate s-a lasat. Am baut chiar si niste Angelli de afine, sper sa nu se supere bebe ..adevarul e ca ma cam ia cu calduri acum

Deea12+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

La Multi Ani, sarbatoritilor de azi !!
In special pentru Gabi a noastra (Babi)( n-ati ghicit de cine e vorba, nu ? de.. Valen)si lui Ovidiu- tati al lui Sarah.

Sa petreceti frumos toti: copii, parinti si bunici.

O zi buna (aici e dimineata),

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

la multi ani si de la noi celor care poartA NUMELE SFINTILOR ARHANGHELI,MIHAIL SI GAVRIL...CU UN PUPI MARE PENTRU GABRIELA(valen)din partea noastra.
Multumim si noi de urari si asteptam sa vina tati sa ne putem sarbatori...le-am facut baietilor tort diplomat si sarmale....abia astept sa le gustam...nu am mai mancat de vreo 4 luni
Va pup si sa aveti o zi buna....

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberte est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris

Mergi la inceput