Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (192)
Raspunsuri - Pagina 9
karmenutza spune:
Si eu cu "La multi ani!" pentru toti sarbatoritii de ieri: bebici, mamici, tatici, bunici, unchiuleti si matusici!
Cand am dus-o pe Catalina azi la gradi am obsevat ca deja stie drumul. Cum am intrat cu masina pe strada respectiva a zis "dataaaa..." (gata). Am mai mers pe jos vreo 50 de metri si la poarta zice "aishi", adica aici. Cum intra in curte imi da drumul de mana si o ia la fuga pana la usa. Asteapta sa ni se deschida si "papa". Cand ajung acolo, in ordinea in care sosesc, ii schimba si ii pune la masa. Mi-a zis ieri directoarea ca parca e de cand lumea acolo Catalina. S-a obisnuit foarte tare. Mi-e asa drag cand vad ca ii place. Dimineata cam trag de ea sa se trezeasca dar cand aude de copii imediat face okii mari.
Ca si Alinam si eu sunt cam pe dinafara cu subiectul, cand vad cate fac copiii vostri si a mea nu face. De desenat, pauza. Ia creionul si trage niste mazgaleli. Nu coloreaza, nu deseneaza figurine. Vorbeste stalcit de uneori nici eu nu inteleg ce vrea. Doar cuvintele esentiale le zice mai demult. In rest, pe limba ei. Si acum, mai nou, incepe sa repete dupa mine cuvinte dar nu-i ies mereu. "Calul" e "ale", doar odata a nimerit si nu a mai repetat corect. De papat papa singurica si chiar bucatele. Mesteca. Isi pune pe toata fata mancare dar intra si in gura. Daca ii dau eu nu mai vrea sa manance. Si asa ca o las. O ajut si eu la sfarsit, cand trebuie sa adunam bine de pe farfurie, canuta etc. E mare amatoare de iaurt, daca ar fi dupa ea numai asta ar papa toata ziua. Si gem cu unt pe paine. Ii tai "soldatei" si ii mananca unul cate unul.
Sper sa vad ceva progrese dupa o perioada de gradinita, nu am pretentii de poezii sau cantecele sau mai stiu eu ce, macar sa inceapa si ea sa vorbeasca inteligibil. Momentan.
Hai ca m-am intins...
Catalina
Tonnia spune:
karmenutza, Cata a ta e super! S-a adaptat asa de bine, e sociabila, nu stiu daca e ceva mai important decat asta!
miflore spune:
Da, si eu zic la fel, daca se adapteaza copilul la gradi, e un maaaaaaaaaaare pas!!!![]()
LA MULTI ANI PENTRU IERI PENTRU DIANA_N SI PENTRU FRATELE INEEI!!!
Sa fiti sanatosi si norocosi!
Si eu l-am admirat pe Iaris!
Deci pe cand intalnirea ca sa stiu sa-mi aranjez ploile.
Ce ziceti de-un miercuri?

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Ioana75 spune:
Buna ziua!
Antonia, deci tot mama e baza
. Da, si eu pot depune marturie ca nu se poate singura cu 2 copii
.
Marinela, am vazut pozele cu Iaris, frumosa ca intotdeauna
.
Carmen, ce bine ca ii place la gradi! Citisem la subiectul de la subforumul cu gradiniteole ca merge deja la gradi, asteptam impresii
. Succes in continuare.
Cu intilnirea, va rog sa ma lasati sa vb cu sotul cind poate, marti sau miercuri; stiu ca pleaca in delegatie intr-o zi (de parca nu era suficient ca sint singura cu copiii ziua, acu o sa fiu si noaptea
). Ah, si acum m-am ars si la o mina (am indraznit sda-i fierm un ou mirunei). Asa ca am 2 copii pe o mina
.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Ioana75 spune:
Antonia, am momit-o cu oul ca sa mai lase iaurturile din mina; am gresit, nu mai fac
.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Tonnia spune:
Ioana, ce iauturi mananca Miru, dintre cele sanatoase sau din alea cu fructe de-ale lu' Dinu?
Si nu uita, aragazul e arsh!
locca spune:

arsh arsh! sau "bige"=frige cum zice matei ![]()
Las-o mai Ioana la iaurturi, ce-ai cu fata? Ce n-as da sa manance si matei al meu iaurturi...
Deci marti sau miercuri?
Ma doare capul. Rau. De 3 zile incoace. Imi vine sa-l trosnesc de pereti, macar sa stiu si eu de ce ma doare.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)