Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (192)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata la pranz!

Va multumesc pentru raspunsuri, astfel de mesaje disperate scriu din c and in cand, in momente cand sunt suparata pe copil, dealtfel e un copil normal dar cu o dezvoltare psihica mai lenta.

Ioana nu mai gresi, iaurtul e mai sanatos decat oul fiert.

Karmenutza mandra ta e de laudat mai :) sper ca la momentul potrivit sa se adapteze si fiimiu asa usor in colectivitate.

Jadi imi si inkipuiam cum "sufla" Vlad in lumanari hihihihihi

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Miruna refuza iaurturile cu fructe. I-am dat odata si scuipa frutele. Ii dau doar iaurt simplu - cremos de la tnuva e preferatul ei, dar ieri nu mai avea din ala dupa-amiaza asa ca a mincat unul mare de zuzu. Ma ingrijoreaza ca vrea doar lactate toata ziua. Tot la loc de cinste sta piureul, oul, si atit imi aduc aminte momentan.

Ruxandra, las' ca o sa-ti treaca cu tuica.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Si Alex da afara fructele din iaurt, si si el ar manca numai ou, daca se poate.

Deea12+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Lasa ca va compenseaza Matei, el nu mananca decat daca e iaurt cu fructe. In plus trebuie sa pun si niste biscuite, simplu (cu fructe doar) nu vrea. Deci Matei si Dinu sunt frati de cruce cu iaurtul.

Antonia, nu'sh ce sa zic, o sa iau un test azi, maine ar trebui sa ma loveasca bucuria.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Da, si pe mine ma doare capul, tot rau si tot de 3 zile. Toata ziua ma indop cu paracetamol.
Catalina a reusit sa se arda la mana cu fierul de calcat mai acum o luna. Pe toata palma. Calcase frate-sau un tricou si l-a pus la locul lui, dupa usa de la balcon. Ea s-a dus, a dat usa la o parte a luat fierul de maner si l-a pus cu talpa pe palmuta ei. Varful fierului i-a ajuns pe antebrat. Era varza. A plaaaaaannns, am mers cu ea la spitalul de arsi, de acolo ne-a trimis la Alexandrescu. Dar a apucat sa ne zica ala ca nu e grav, e superficiala arsura. Si nu ne-am mai dus nicaieri, am venit acasa direct si i-am dat cu spray din ala de arsuri. Facuse o ditamai basica, pe toata palma. In cateva zile era ca noua. De usturat nu a mai usturat-o de atunci, din ziua aia. Dar parca v-am mai zis odata!? M-am dilit.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Tin pumnii stransi, Ruxi! Sa fie cu oki durerea aia de cap!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Any news kid? Sau de luna asta trebuie sa trecem?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

La Multi Ani tuturor sarbatoritilor de ieri! Sorry de intarziere, dar ieri am plecat la 21.30 de la munca .

Vad ca vorbiti de olita. De ce nu incercati direct la wc, nici nu mai miroase urat prin casa si e si mai igienic. Plus ca e pentru "oameni mari" si s-ar putea sa le placa. Ioana nici nu mai vrea sa auda de olita si asta de prin iunie.

Va pup,

Nicole&Ioana Alexandra

www.flickr.com/photos/9877601@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Buna fetelor....

pana la urma pe cand ramane intalnirea de saptamana viitoare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Catush, eu propun marti - e OK cu toata lumea? Trebuie sa vedem si ora.
Ruxandra, sa ne dai vestea.
Carmen, nu ne-ai mai zis; bine ca a scapat fara semn. Si eu m-am dat cu spray dinala si deja nu ma mai doare mina.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput