Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (192)
Raspunsuri - Pagina 6
alexuta2005 spune:
Miha sigur castigam noi categoria "ultimul copil din piticodrom care face la olita"
In alta ordine de idei voi ce cadouri faceti unui sot care niciodata n-are nevoie de nimic, nu-i trebuie nimic....Am incercat sa fac si eu niste sapaturi da n-am reusit nimic.Si al meu sot e Mihai si ma gandeam sa-l cadorisesc cu ceva.
Noi de maine tot petrecem:sotul si socrul sunt Mihai, poimaine ziua mea,sambata botezul nepotului meu, duminica sf. Victor-ziua lui tata iar luni ziua lui frati-mio.Va dati voi seama cat am eu de petrecut?
Gina M spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
Eu cred ca Miruna o sa fie ultima din piticodrom care va face la wc.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Hop si eu dupa un car de vreme pe aici!Am ramas tare in urma cu cititul capitolelor iar sa ma pun pe recuperat mi-e groooaza...
Ioana - eu tind sa cred ca momentul cel mare in care Miruna va merge la WC/olita nu este departe.
Jessica noastra, este o dulceata de fetita tot mai mare si mai intelegatoare.Pe timpul zilei am scapat de multa vreme de diaper iar de vre-o 2-a saptamani cu cateva exceptii, nici noaptea nu mai face.Se trezeste dimineata cu diaperul uscat,face la olita dupa care, merge fericita si isi arunca singura 'isprava' la WC, se spala pe manute etc si suntem tare fericiti de progresul sau. Cautam sa o tinem tot asa si cu inca putin exercitiu, speram sa scapam de tot ca numai bine sa, o putem lua de la capat cu bebelusul din burtica.

Ceea ce cred ca a ajutat/mers la noi este faptul ca:
1. Am pus-o adesea (la timp regular:dimineata la prima ora,dupa mese,seara inainte de culcare) stea pe olita si am felicitat-o chiar daca nu facea nimic.
2.I-am carat olita dupa ea in toate colturile de joaca ale casei si i-am pus-o mereu langa ea s-o vada reamintindu-i adesea ce astept de la ea.
3.Rebecca(fetita mai mare) a contribuit si ea.
Atunci cand a facut micuta ditamai minunea in mijlocul casei, a luat-o de manuta,a dus-o la olita asa cum fac eu,i-a aratat-o si i-a spus:"Jessica esti fetita maaare si este rusine.Vezi olita?! Pune pipi si caca aici!"
Dupa aceasta intamplare imi amintesc limpede ca, a inceput sa-i fie rusine.Accidente au mai fost insa,s-au rarit considerabil.
Altcumva invata cuvinte noi (mai mult in Engleza desi cautam s-o tinem tare cu Romana),urmareste cu atentie programele de copii de la TV,canta,stie sa se roage in cuvinte scurte,papa orice gatesc,iubeste sa se joace cu surioara mai mare si are in continuare un temperament linistit.
Daca si puiul din burtica o fi asa ca ea,desi 99% dorim sa incheiem capitolul "facut copii",cred ca l-am putea lasa si pe al 4-lea dupa ceva timp!
32+
BiuMil spune:
fetele, deci eu maine plec dimineata si ma intorc seara tarziu...va las sa va hotarati cu ora de intalnire. ne putem intalni in valuri ca sa zic asa, cine poate veni mai devreme, pleaca un pic mai devreme si tot asa ...doar dati-mi si mie de veste!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
Ioana75 spune:
Buna dimineata si tuturor sarbatoritilor de azi!
Sigur o sa uit sarbatoriti, dar macar incerc: sa traiasca zina si sotul, Medeea si sotul, Gabi si iedul mijlociu, gabriel, Mihaela(_e), Iaris al Marinelei!
Casiana, ce de petreceri! Distractie placuta! Ce masinuta ai primit de la mac pentru ca le-ai mincat mincarea?![]()
Gina, din pacate la noi exemplul cu sora functioneaza in sens negativ: Miruna vede ca Smaranda are pampersi asa ca nu-i pasa ca are si ea.
Zino, petrecere frumoasa azi
.
Am inteles ca miine Irina ajunge dupa 18:30, zina dupa 19, Kristina dupa 20:30, eu si Bianca putem mai devreme, Ruxandra nu a zis ora, iar Medeea si Catush nu pot veni.
deeapui spune:
La multi ani sfintilor de azi !!! (fie ei copilashi, mamici sau tatici).
Deea
12+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2
deeapui spune:
Si eu as vrea sa-l dezvat pe Alex de pampersi pana vine bebe2..nu de alta da sunt sigura ca dupa nu mai avem sanse, daca il va vedea pe cel mic. Ma bazez pe perioada martie-mai, cand voi fi in prenatal. Ce ziceti, se poate dezvata in 2 luni? Atunci voi putea sta de capul lui toata ziua...
Mi-am adus aminte..nu am mai vazut mesaje de la Simona, colega mea de la mamici de mai-iunie..s-o simti rau?
Deea
12+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2
Ioana75 spune:
Deea, eu zic ca ai toate sansele sa-l dezveti pe Alex inainte sa vina bb2. Pe Simona nu o mai vad online nici pe YM, sper sa fie bine. Da-ne un semn, Simona, daca ne citesti!
kristinutza spune:
la multi aaaani tuturor sarbatoritilor!!! sanatate, fericire, tot ce va doriti sa se implineasca! nu mai nominalizez, ca sunteti multi si frumosi!
BiuMil, pe radu il pun pe colac mai in spate, sta cracanat tare, se sustine de fapt cu mainile in fata si tre sa se uite musai la putza cand face pp. asa ca nu stropeste in jur.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
www.cercrecreativ.go.ro

.