Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (192)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Deci asa ati hotarat sa ma serbati.Nu-i rau.Sa trimit o tuica de Pitesti?In caz ca e prea frig afara si nu va ajunge cea de Bistrita?
Azi Alexia a luat 10 la activitati matematice.Au invatat notiunile mare-mic.Va dati seama ce mandra sunt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medica spune:

Vinerea asta, poltia nu este cu voi.........este printre voi
Aveti grija ce faceti, mai bine zis ce o sa beti, ca il trimit pe agent Tusgureanu sa va urmareasca toate miscarile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medica spune:

Apropos si pe mine ma cheama Mihaela si mai ales pe sot Mihai.
Hopa, trebuie sa primesc un cadou de la el ..... sa ma gandesc la ceva

mifloricico pupici in avans pt maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Marinela, oau, felicitari pentru toate progresele. M-am gindit la tine cind am scris de tuica.
Medeea, la multi ani pentru miine si tie si sotului, sa va faceti de cap.

Eu cred ca Miruna o sa fie ultima din piticodrom care va face la wc.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Tuica de Arges aduc eu..una peste alta, sunteti sigure ca vreti sa mergem la mall?

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Ioana...cat despre wc,asa am zis si io,ca iaris va fi ultimul,dar daca am avut si sustinatori am trecut la atac...si copilul se conformeaza...nu se cere singur,dar daca il pun face...si asta conteaza...e si el incantat de rezultat"cut kk male colo teta'..daca intelegeti ce vrea sa zica

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La libert
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Nu Ioana, Alexia sigur o sa fie ultima care face la WC.
Pai a mers la 1 an si 1 luna, i-au iesit dintii la 1 an si 2 luni (acum ii ies caninii si incisivii laterali), are 2 ani si inca nu vorbeste bine iar eu sper sa faca la wc macar la 3 ani.
Alexia are o idee care o guverneaza"nu ma grabesc" asa ca totul face incet, fara graba.
Asa ca stai linistita, Miru nu-i singura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

si milan a descoperit colacelul si olita, de ieri...am printat niste poze, printre care si una cu el,pe olita, cu niste oki maaari, de acum cateva luni, cand chipurile credeam noi ca e momentul...s-a uitat fooooaaarte atent, a bagat o privire cum ca a inteles tot...si apoi hop pe colacel. treaba e ca a facut un pipi, mai mult pe jos....mamici de baieti...cum faceti, ca puta nu vrea sa stea in jos??
dar a reusit sa umple wc-ul cu "fartie"... de ieri pana azi a facut 2 pipi la colacel, motiv pentru care a primit doua buline...mai departe nu stiu....

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Medeea, Ruxandra inca nu asteapta pe bb2, dar cred ca va veni vestea in curind.
Marinela, Miruna face uneori daca o pun, dar daca nu o pun o saptamina nu se cere deloc. Bravo ca ati reusit si mult succes in continuare.
Casiana, bineeee, ne luam la intrecere.
Bianca, multumesc ca mi-ai amintit de buline ... desi la noi bulinele sint ceva normal, ca are acces permanent sa se joace cu ele. Dar ma duc sa-i cumpar niste abtibilduri cu winnie.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Medy, LA MULTI ANI PENTRU MAINE SI TIE SI SOTULUI!!!
Deci vineri nu ne onorezi, te-am trecut la raboj.
Eu pot veni vineri doar cu copilul, asta inseamna dupa ora 19.00 fiindca Ana se scoala pe la 6, 6 si ceva iar drumul e de vreo ora. Hmmmmmm. Merita tuica, nu? Problema e ca Ana nu va sta la masa cum sta Milan, asa ca probabil voi alerga dupa ea pe-acolo.
Ioana, Casiana, vedeti ca Ana e un concurent de temut la capitolul olita; nu face NICIODATA in ea. Si daca Alexia a mers la 1 an si 1 luna Ana a mers la 1 an si 4 luni. Ha!
Vreau sa stiu care este premiul pentru ultimul la olita/wc!
In alta ordine de idei cum ramane cu intalnirea, e prea tarziu ora 19? Mai devreme n-am cum sub nici o forma. Saptamana viitoare o sa aranjez cu o bunica, ceva, sa vin fara copil, doar sa hotaram ziua.
Si apropos, si eu si barbatu-miu suntem sfinti, eu Mihaela el Gabriel!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput