Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (192)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Aaaaa, vine si Catush, vine si Catush!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

vreau si eu la tzuica! Dar daca ma prinde politzia poa' sa jure Ioana pe roshu ca e Prigat???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

deci cand? vineri sau sapt viitoare?

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

kid, politia va fi cu noi la masa.

Eu propun vineri acum, ca sa nu o mai lalaim. Eu pot dupa-amiaza - zino, de la ce ora poti?

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Daca e vineri dupa masa , va ratez, tre sa ajung in Dr Taberei la fata cat de repede pot daca nu plec din Bucuresti, depinde de vreme si de starea ei....
Sorry...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Vineri e OK si pentru mine. Si saptamana viitoare la fel... Eu n-am nici un plan, asa ca ma tin de voi ca scaiul .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

si eu zic tot vineri acum...si daca scapa fetele far amenda, mai merge o tuica si saptamana viitoare

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Vreau si eu la tuiculitza cu voi......de fapt mi-e dor sa ies si eu cu fetele la o taclale...fara copil...fara consort....asa ca pe vremuri.

Chiar de revelion v-ati hotarat ce faceti? Cu copii sau fara? asa un sondaj repejor.

pupici

p.s. ti-am vazut si eu baietii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Si eu am admirat baietii.

Noi de revelion ne-am hotarit sa fim inconstienti si mergem cu amindoi copiii la munte.

E bine cum a zis Bianca, sa ne vedem vineri si apoi ne hotarim si pentru saptamina viitoare, ca doar nu ne impiedica nimeni sa ne intilnim mai des.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Buna,dragelor si de la noi.........
Am intrat sa imi laud si eu feciorul care a facut ieri primul lui kk la toaleta...din pacate e cam constipat din cauza ca si eu si educatoarea am inceput sa intram destul de tare in el cu toaleta asta.Si tot ieri s-a imbracat singur cu pantalonii si si-a luat singur papuceii in picioare..corect, fiecare in piciorul care trebuie.Sunt asa mandra de minunea mea..... E un dulce,mananca la gradi ca porcu...vine acasa mereu cu 2 randuri de haine murdare....dar acasa nu prea mai vrea nimik,niste fructe,carnita....cam atat.La gradi a mancat si branzica si iaurt,lucruri pe care acasa le are in frigider si nici nu se atinge de ele.Desenele animate.....exista si la noi.Acum trece prin perioada Cenusareasa,pe care o vede de la 4 de cand vine de la gradi pana la 9 ce adoarme in vreo 5 repize...imi spune ce sa ii pun...se uita putin, se plictiseste,pleaca vine,se uita.....In schimb nu mai vrea la televizor cum vroia inainte,se mai uita la desenele lui favorite:Dora,Diego,Timothy goes to school,Little Bear,dar de obicei sunt cam ca si in cazul vostru pe post de fundal la alte activitati .
Diplodocus,f frumoase poze,pupici micutului
Tonia...esti pe baricade...bravooo tie,mult curaj iti doresc,vei vedea ce mandra vei fi cand vor fi mai mari ca tine
Sa va distarti la intalnire,garantez pe tzuica de Bistrita a Ioanei

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La libert
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris

Mergi la inceput