Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (192)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Jadi, eu propusesem de luna asta sa ma apuc...acu nu'sh ce sa zic...parca ar fi trebuit sa imi vina acum doua zile, dar nu ma stiu cu musca pe caciula luna asta...mai stii??? incep si eu ca Ruxi, poate aterizam amandoua la odisee!
sa stii ca si Alex scuipa peste tot, are o pasiune din a sufla mucii in aer!!! Sunt buni de trimis pe stadion astia doi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Marti la ce ora, doamna Ioana, va rog frumos? Sa stiu sa aranjez si eu ploile pe la mine, nu doar madam Mifloricica pe la ea...ar tb sa vb cu soacra, sa o momesc cu ceva, eu scap la 6 de la munci, as putea ajunge la 6.30...seara, normal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata! Urez de azi la multi ani ultimului sarbatorit de pe lista noastra, Dragos!

kid, zicem fiecare la ce ora poate si stabilim. Asteptam vesti bune.
Nicole, noi avem mai mult succes la wc decit la olita, dar tot nesatisfacator.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

La multi ani, Dragos!

Eu m-am gandit sa schimb un wc cu unul mic cum au la gradinite. O fi buna ideea? dar nu am gasit la Brico, trebuie sa ma interesez. Treaba cu olita ma depaseste si nici nu-mi convine ca sa fiu sincera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Salutare si la multi ani, Dragos!

Antonia, eu nu as schimba wc-ul. De ieri Matei face pipi la wc, pur si simplu i-am luat un scaunel mic pe care se urca. Cand o sa-l conving ca si number2 se face tot la olita sau wc ii iau un reductor. Si pt. aia o sa fie bun scaunelul.

Kidule, eu am impresia ca mergem in tandem . Am luat un test, barza a fost singurul la farmacia unde am fost aseara, dar nu a iesit nici macar o liniuta. Ati mai patit asa ceva? Si azi n-am mai ajuns la alta farmacie, inca. Deci va mai tin in suspans. CM pauza deocamdata.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Am retinut ideea pentru marti. Incep tratativele.
Eu -daca pot, dar sper sa pot - vin pe la 16.30-17.00. E ok, e devreme, e tarziu? Cred ca-i devreme.
Ioana, tu chiar gatesti!
Sper sa nu uit sa-ti aduc casca de baie broscuta.
Medy, nu baga motive ca nu credem.
Pupici, puneti tuica la fiert cu piper!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Locca, si cum l-ai invatat sa faca, in picioare sau stand?
Tin pumnii cu testul! Mie imi plesnea capul la ambele sarcini, cateva zile m-a tinut.
Si ce scaun i-ai luat ca sa nu alunece?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Tin si eu pumnii cu testul lui Locca si Kid.

Ioana, Jadi voi cand aveti timp sa fiti asa active pe forum cu doi copii mici?

Trebuie sa iau motul finutului peste 2 saptamani. Mamici de baietei, va rog mult spuneti-mi si mie ce trebuie sa fac, sa cumpar si ce obiceiuri sunt.

Multumesc anticipat

Nicole&Ioana Alexandra

www.flickr.com/photos/9877601@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ruxandra, felicitari pentru pipi la wc.
zino, eu pot veni asa repede, si din cite imi amintesc si Medeea poate, si Bianca. Apoi de la 6:30 vin Irina si kid; Catush, tu la cit poti ajunge?

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Am revenit si eu, dupa mult timp. Nu reusesc sa mai gasesc momentele necesare pt forum, dupa ce am inceput in forta serviciul, mai merg si la cursuri la master, uneori, iar Maria are nevoie de atentie...
Dar am recuperat din urma, chiar daca am renuntat la somn .
Dulceata mea creste, as avea multe cuvinte de lauda la adresa ei, dar si mofturile sunt la loc de cinste. Acum reusesc sa-mi mai pastrez calmul, dar, din februarie, de cand va veni si bb2, nu stiu cum o sa fac fata. Dar incerc sa ma fac sa cred ca voi rezolva situatiile cu zambetul pe buze .
Admirand frumuseti de copii din piticodrom, mi-am amintit ca ramasesem datoare cu pozele de la aniversare si mai avem cateva poze de dupa ce am implinit 2 ani.
Vom reveni !

Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005) si (+22)

Mergi la inceput