Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (192)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Andreeea, ce frumoasa fata ai! Sarcina usoara in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Neatza

Antonia, Matei face din picioare. Era o perioada in care seara, cum il puneam in cada, incepea sa faca pipi, in picioare fiind. Si se amuza foarte tare, si noi pe langa el. Apoi l-am lasat in putza goala prin casa si intr-o zi l-am prins cand facea si i-am pus olita in fata, extaziindu-ma ca ce mult ii place olitei sa faca Matei pisu in ea . Si lui i-a placut, asa ca dupa aia numai in picioare a vrut sa faca.
Scaunel i-am luat de la ikea, din alea care cica se pun in cada. Sunt antiderapante pe gresie, deci ok. Exista 2 variante, unul mai inalt si unul mai scund. Avea si Ioana o poza cu scaunelul inalt.

In alta ordine de idei la mine azi e z1. Kidutule, tu cum stai?
Chiar am crezut ca e ceva luna asta, mai ales din cauza migrenelor. Si la Matei am avut niste dureri groaznice de cap cateva zile inainte. In fine, poate luna viitoare. Parca vad ca facem tot o fecioara.

Eu as putea marti si mai devreme, dar va zic sigur maine.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Locca, merci. Tin pumnii pentru luna viitoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Buna tuturor.Am un pic de timp liber-caci tati sta cu copiii-si imi fac de cap pe forum.Sa va mai spun cate ceva de Iosua.Am fost cu el la anlize-alea de la stat-si a fost o panarama de nedescris,cat l-au intepat in degetel nu s-a intamplat nimic,dar in momentul cand a vazut pipeta de colectat sangele,a fost jale.Nu mai reuseam sa-l tin,atat de tare se zbatea.Abia au reusit sa-i ia cateva picaturi-nu stiu zau ce faceam daca trebuia sa-i ia din vena...
Oricum sa nu ma lungesc cu asta...cu incapatanarea stam bine tare,ma enervez cate o data de-mi vine sa plec de acasa.Se linisteste cand vede batul-doar i-l aratsi nu se mai aude nimic.
In rest e bine,el se cam plictiseste,eu nu am tot timpul pentru el,caci tre sa ma ocup si de Aaron...Ii mai pun un desene,mai coloreaza,se mai joaca cu masinelele,dar tot se plictiseste.La primavara il dau la gradinita.Uneori cand e agitat ii dau un sul de hartie igienica,rupe bucatele si le introduce peste tot-fac curat apoi,dar macar vreun sfert de ora pot citi si eu ceva.
Eu stau singura cu amandoi,tati e toata ziua plecat-initial am zis ca o sa luam pe cineva sa ne ajute-dar ma descurc.Sambata il mai trimit pe Iosua la buni,si ma ocup de celelalte...
insa ceea ce am nevoie e comunicarea-nu prea am cu cine comunica,unele prietene sunt ocupate,etc...si mai am nevoie sa ies in oras singura prin magazine,dar deocamdata mai mult de o ora nu pot pleca caci Bubu mic nu are un program de supt si tati nu stie ce sa faca cu el
Ma scuzati ca scriu atat de mult dar simt nevoia...comunicarea,v-am spus-si de altfel duminica am mai mult timp liber.
Astept sa treaca iarna,caci e asa de greu de imbracat doi copii pt. plimbare...si atunci o sa fie si cel mic mai maresi speram ca la primavara sa ne incepem o casa din prefabricate-deci o s-o terminam repede-sa ne bucuram si noi de curte la vara.
Gata,as mai scrie,dar nu un capitol.
Pup toti piticii.

Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Ioana - eu pot in principiu incepand cu ora 18.30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Locca, si la mine e Z3!!! Hahaa, chiar ca mergem in tandem. RalucaN, tu cum mai stai? Lasa ca asta e luna buna, de facut fecioare, iar la mine ziua propice baietilor, dupa calculele mele (si ale programului de caalculator proaspat achizitionat cu ovulation calendar) va fi chiar de ziua mea, pe 21, hi hi. Sa vezi ce noapte cu scanatei si ce baietel imi iese!

Ioana, deci miercuri, la Mall Vitan, unde? Poate gasim un loc mai retras sa stam mai in liniste. La 18.30 imi aranjez ploile (TM Mifloricica) si ajung de la birou!

Oaana, te descurci foarte bine cu doi flacai, prind curaj!

Nicole, la motz eu stiu ca finii aduc iar un set complet de hainute, jucarii sau alte cadouri plus ceva de aur sau o iconita sfintita! Alexandra a primit o bratara de aur pe care scrie numele ei, am fost la alt motz la un baietel si el a primit o icoana de argint sfintita de la nasi, pe langa hainute si jucarii.
Nu cred ca trebuie sa mai duci ceva. Nasa noastra s-a carat cu o galeata de acasa la restaurant, ca sa o umple cu apa si sa aseze fata pe ea. Normal ca fata nu a vrut sa stea.
Pentru motz, tai un smoc si apoi unii il picura cu ceara din lumanarea din botez pe un banut de argint (noi nu am avut). Dar lumanarea de la botez trebuie adusa si aprinsa pe parcursul operatiunilor (tavita, motz).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

stati sa ne coordonam...deci miercuri sau marti?

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

salutare

Eu intelesesm ca marti .

Nicole la mot Vladut a primit hainute (set complet ca la botez), bani si jucarii (chestia cu banii nu cred ca tine de obiceiuri de mot ). Mai e treaba cu turta. Unii zic ca e doar pentru fete, altii ca e universala.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Buna ziua!

Avem si noi o problema si poate ma ajutati...De ieri Noelia vomita tot ce papa...ieri a papat un pic de supa cu taitei la pranz si a vomitat-o dupa vreo ora ...a mai ciugulit un pic dintr-un mar...a baut apa si din nou a vomitat...a baut un pic de lapte...iar a vomitat...de dormit a dormit binisor azinoapte...

De dimineata vru sa bea laptic si in jumatate de ora il dadu afara tot...acum doarme..inainte sa adoarma rontai o feliuta de paine prajita.
Avem la 13. programare la pediatra...dar as vrea sa stiu ce sa ii fac de papa...aveti ceva sfaturi?

Imi cer scuze daca m-am exprimat anapoda...dar sunt obosita si ingrijorata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Simona
ce program de calculator ai? O sa ai o zi de nastere misto si sper sa vina baietelul, iti dai seama ce misto sa zici dupa aia "te-am facut de ziua mea".

Si eu tot marti intelesesem.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput