Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (192)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Innaa, imi pare rau. Daca doar vomita incearca sa-i dai cate putin de tot mancare de regim. Si ai grija sa bea lichide, tot asa cate putin, cate o lingurita la cateva minute.
Altceva nu stiu, o sa-ti spuna pediatra.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Mersi Ruxandra. Diaree nu are ... si ma bucur pentru ca avem la activ un episod urat de enerocolita cand am fost internate in spital o saptamana...a fost cea mai groaznica experienta pe care nu o doresc nimanui...

numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Innaa, tine-o totusi pe regim. Iti spun asta pt. ca Matei a facut de 2 ori enterocolita si amandoua au debutat cu voma. Apoi a urmat febra, diaree ...
Prima data a mancat numai banane si asa s-a facut bine, a doua oara n-a mai vrut banane dar a acceptat orez cu morcovi. Si grisine sau paine prajita.
Fa-i ceai de menta si da-i, dar sa fie racit si neindulcit. Cate putin.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Si eu zic la fel, Innaa, mancarica de regim, ce accepta, si mai ales fff. putin o data. Sanatate multa!
Care e ziua pana la urma? Eu as prefera miercuri sau joi daca ma intrebati...dar tot marti intelesesem.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Innaa, regim scrie pe voi. Stiks-uri, paine prajita, supa de morcov cu orez si cu sare, banana, ceai de menta indulcit eventual cu zaharina. Daca vezi ca ii este greata poti sa-i dai metoclopramid picaturi. Sanatate multa!

Nicole, cate bordeie - atatea obiceie. Ca sa fii sigura ca nu apar discutii intreaba si parintii copilului ce stiu ei despre acest obicei. La baietii mei a fost simplu...au primit cadou de la nasi niste hainute (dar nu trusou complet), jucarii si...urari de bine. Am facut o petrecere obisnuita si inainte de tort le-am pus in fata o tava cu tot felul de obiecte sa vedem ce aleg. Mot n-am taiat ca nu aveau par nici la un an (poate cu aparatul de barbierit sa recoltam ceva ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Zanelor, unde-ati disparut?
Cand ne intalnim?
Maine e si zi de cerc pentru cine merge, nu uitati. Dar mai e si vineri.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Ruxandra, Miflore si Anya multumesc pentru sfaturi.. tocmai am venit de la pediatra..ca de obicei prea multe detalii nu a dat...mi-a prescris saruri si Motilium sirop pentru starea de voma.

Nu mai vomita...dar nici nu manca nimic...siropul il bau, insa sarurile nu vrea sa le ia..o sa ii fac si un piure de morcov cu orez desi nu ii place orezul deloc.

Acum papa niste stixuri pestisor...sper sa fie bine...ii cumparai si lapte fara lactoza si ceai de menta.

Numai bine la intalniri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salutare! Eu sint de nerecunoscut, am calcat, am aspirat, am facut snitele, am sters oglinzile, etc.

Miine as prefera intilnirea, ca e sotul acasa si pot chiuli. Cine vine prima, sa vin si eu tot atunci? Ne vedem sus la etajul 2, in zona cu mincare; ne gasim usor, ca nu sint chiar asa dese mesele.

Irina Noeliei, sanatate multa fetii!

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna zanelor!!!!!
Noi am disparut complet, dar nu am patit nimik. M-am apucat d elucru, in sensul ca astept actele pt agentie de turism ....dar cu birocratia asta mai stau cateva saptamani pana ii dam drumul.
Petra e mare, vorbeste mult si ma pot intelege cu ea (in sensul ca o rog sa imi aduca slapii cand fac baie, sau hartie igienica )...e o bijuterie.
mai joc pe triburile.ro, dar de azi m-am lasat a 3-a oarea(e tare dependent jocul asta)
Va pupam...

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana eu incerc sa ajung mai repede de 6:30, dar nu promit nimic.

Innaa sanatate multa printesei!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput