Top faze facute de barbati

Top faze facute de barbati | Autor: babyblue

Link direct la acest mesaj

,

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

come oneeee...
sa facem o lista atunci si cu noi, sa fie fair play !

www.aviva.ro/" target="_blank">ai grija de viitorul tau!

Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu

<< rabdarea este cheia fericirii >>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

mai in afara de picaturi de pantaloni si urlete ... restul din lista ta mi se par inofensive.
Sa nu mor proasta: cum se incurca prosoapele??

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DOR spune:

Am vrut sa ma abtin sa raspund la subiect!
Hai sa n ufim rautacioase, nimeni nu e perfect!
Dar acum nu ma pot abtine sa rad...cum sa incurce prosoapele?
Pai...de pilda, sa se stearga la popou sau pe picioare cu prosopul tau de fatza! Asta DA senzatie de prospetime (ma refer cand il folosesti pe fatza)!
HAHAHA

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diablette spune:

funny, dar cu unele nu sunt de acord. faza cu prosoapele de exemplu... la mine exista prosoape maaari, care sunt pt. corp si prosoape mai mici pt. fata. Chiar daca seturile noastre au culori diferite, nu ma deranjeaza daca se sterge pe corp cu prosopul meu de corp... cum vine asta, faci atatea lucruri in dormitor si e o problema daca se sterge cu acelasi prosop?
iar "labele goale" , al meu nu are "labe" . Cel putin asa cred.

pe mine ma enerveaza (NU mi se pare scarbos):
- cand desface in bucatarie 4-5 pungi de sticksuri, biscuiti sau alte crontanele, ia din fiecare punga cate un pic si le lasa asa....
- cand lasa farfuriile murdare in chiuveta, cand ar putea sa le puna macar in masina de spalat vase, ca de aia exista acea masina
cam atat....

audiatur et altera pars

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Ati suparat-o, a sters mesajul si-acum noi ce mai citim?
Care era marul discordiei?!?

Kasi si Victoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

obicei vechi
deschide fata cite un subiect, lumea raspunde, isi da cu parerea, apoi isi sterge posturile, a.i. ceilalti apar ca niste ....

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

DOR, ma declar in continuare nelamurita... eu presupun ca se sterge cu prosopul (care-o fi el) dupa ce se spala cu sapun, se clateste... ce "miasme" mai raman pe prosop?

Hristina, era de fapt un top al motivelor fara sens pentru care se supara unii oameni si cicalesc inutil partenerul de viata. Nu zic femei, eu fiind in cealalta parte a baricadei... de ex. citeam la alt subiect ca a atarna pantalonii in cuier provoaca isterii - eu fac asta frecvent si parca imi aduc aminte ca se mira divortzelul ca fac asta "ca barbatii". Mie mi se pare ceva util si atata tot.
In fine... Babyblue, foarte cool cum ai inchis subiectul, mie mi se parea interesant.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DOR spune:

J G- draga mea, am dat un raspuns din amuzament, nu o lua ad litteram. Corect, ce miasme sa ramana?!
Subiectul mi se pare androgin sau cum sa cautam nod in papura barbatilor.
P.S.: "Unde-i dragoste putina, lesne-i a gasi pricina!" (ca s-o citez pe soacra mea- elocventa zicala , mai ales venind din partea unei soacre, dar sa nu amestec subiectele)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

)Eu l-as baga in toppe sotu, care nu poate face o fapta buna fara sa faca una rea in compensatie Imi aduc aminte ca a vrut sa imi faca o surpiza de ziua mea si sa-mi ia un cuptor cu microunde , bineinteles pe cel mai scump, cu multe functii (inutile, pt ca aveam aragaz, cel mai scump, cu multe functii si a vrut sa il si monteze Adica sa il suspende pe perete pe un suport special) pana veneam eu acasa. Foarte frumos veti spune, numai ca in avantul lui s-a apucat el singur de treaba , nu vreti sa stiti ce a rezultat. In primul rand a vrut sa il punea pe peretele deasupra mesei , care era frumos aranjata, cu solnita si fata de masa, servete, fructe etc. ..si s-a apucat sa dea gauri intr-un perete de caramida rosie fara sa stranga macar ceva de pe acea masa sau sa o acopere cu niste plastice sau ziare ceva.... si fara sa masoare inainte si fara calculeze inaltimea ( el are 1.85 eu 1.64, iar usa se deschide in jos, nici macar nu ajungeam la ea ) Deci cand am ajuns acasa am gasit un praf fin rosu imprastiat peste tot in bucatarie, vreo 4 gauri mari in perete, cu tencuiala cazuta in jurul lor de parea ca a dat cu bombardeaua in pereti....si el era obosit epuizat si lasase totul balta pana s-a apucat sa faca niste ciment in galetusa de smantana ca sa astupe gaurile...deca aveam si praf de ciment si mai era pe acolo...

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput