Endometrioza nu ne va impiedica sa avem un bebe-22

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Fetele care au deja linkul , le rog sa faca refresh, am mai adaugat poze noi , plus albumul in flash.

Trimit si celorlalte care mi-au trimis poza pe pm.

Ioana, oricand poti sa trimiti poza, nu e nici o problema, si e valabil pentru toate fetele de aici .

E zi ziua sotului meu, GABRIEL, sa dea Dumnezeu sa imbatranim impreuna .

Diana

Mergi la inceput

Aerlilian, LA MULTI ANI SI Dumnezeu sa iti dea ce ai tu nevoie pentru linistea sufletului tau frumos !!!

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Am primit link-ul cu pozele, fetelor dar toate sunteti niste frumoase.
Cum sa nu ne daruiasca Dumnezeu cate un copilas la fiecare?

Diana iti urez La Multi Ani si pt sotul tau!si sa fiti fericiti si sanatosi si sa va binecuvinteze Dumnezeu cu un copilas.
Si pe sotul meu tot Gabriel il cheama.
Sa ne traiasca sotii si sa fim fericite alaturi de ei pana la adanci batraneti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

LA MULTI ANI si sotiorilor vostri !

S-au dus ai mei prieteni, s-a dus si acea clipa,
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Aerlilian sa fii sanatoasa, fericita si cu multi bebei pe langa tine cat de repede !!!

GINA-MONICA Eu Diphereline-ul l-am luat de la Help Net. Daca nu au pe loc se poate face comanda si iti aduce a doua zi.

De mine ce sa va spun, am fost azi la MNL pentru analize si ecografie.. Mi-au facut acolo injectia cu Diphereline, in mana. Pot sa va spun ca eu cand mi-o fac in burta nu ma doare deloc, azi m-a cam durut Am intrerupt AC de 2 zile si se pare ca ar trebui sa-mi vina CM .. il astept. Si de luni incep stimularea cu Menogon. Cam asta ar fi in mare.

Va pupicesc pe toate !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

Buna dimineata fete dragi!!!!!!!!!

Aerlilian (Gabita noastra) LA MULTI ANI, sa fi sanatoasa si Sf. Mihail si Gavril sa-ti aduca in dar un BEBE!!!!!!!!!

Tuturor fetelor cu numele Mihaela, Gabriela un sincer LA MULTI ANI!!

AERLILIAN, IOANATUGS, GINAMARIA, va multumesc pentru urari !!!

Ginamaria iti tin pumnii si sa dea Dumnezeu ca luna asta sa iasa 2 liniute pe test si sa nu mai fiti nevoiti sa luati in calcul FIV-ul.

Anca, daca vrei ma ofer eu sa-ti fiu partener de dans. mie imi place foarteee mult sa dansez (am facut aproape 6 ani dansuri moderne) dar din pacate al meu sot este antitalent. asa ca...la dans ne cuplam amondoua!

Gina Monica bine ai venit!! fetele care au facut diphe or sa-ti raspunda cu siguranta.

Fetelor pt. ca tot e sarbatoare azi am si eu o marturisire de facut. numele meu real nu este Andreea ci Cristina dar pentru ca Andreea imi place foarte mult m-am gandit sa fie numele meu de "scena". sper sa nu fiti suparate pe mine ca nu v-am spus pana acum si daca o sa ma felicitati de Sf. Andrei nu o sa ma supar.

Mosul sa-mi aduca un ingeras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

Hera, Diana sa va traiasca sotiorii si sa va daruiasca bebei sanatosi si frumosi!!!!

Mosul sa-mi aduca un ingeras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

'neata si de la mine!Sunt cam chiauna azi cum spune Boo.
Aelilian LA MULTI ANI si sanatate!Sa ai o zi frumoasa si sa fii iubita!
Hera,Diana sa va traiasca sotii,sa va iubiti si sa fie fericiti alaturi de voi pana la adanci batraneti!
Ioana vin la Bucuresti!Pai se poate altfel?Si normal ca as vrea si eu sa va vaz pe cat mai multe dintre voi!
Ginamaria bafta mare cu Ia-ul!Doamne ajuta si tinem pumnii stransi!
Gina-Monica bine ai venit alaturi de noi si pentru ca vei face dipherelynul te vom avea cateva luni buni alaturi sper,iar apoi directia ODISEEA SARCINII!Ok?Pana atunci te asteptam cu orice nelamuriri sau pur si simplu la o discutie ca-ntre fete.Pe prima pagina a capitolului nostru sunt niste linkuri utile mai ales cel in limba engleza despre endometrioza.Asta ca sa-ti faci idee cum iti poti imbunatatii planul de bataie in lupta cu afectiunea asta.
Mai fetelor sunteti toate niste frumoase si niste dulcici!
Diana sper ca sotul si-a facut datoria si a inveselit fata.Ca noi nu reusisem.Eu sper ca ti-au iesit gargaunii din cap si iei fiecare chestie pe rand.Mai ai si tu un pic rabdare sa termini cu injectiile,care stim ca pune nu de putine ori rabdarea la incercare.Fii convinsa ca se va merita tot prin ceea ce treci.Lucrurile bune si foarte bune se obtin greu si tu stii asta.Iti dai seama ce BB special va asteapta pe voi?Pana atunci va trebui sa ne suporti pe noi toate,ce fericire pe capul tau!Na,belea!
Lilisor a spus bine Ginamaria,primul pas spre mai bine l-ai facut:fizic ai zis ca esti bine.O sa devina toate bune, numai da-ti timp ca nu esti de fier,chiar daca esti o fata exceptionala de fel.Adica chiar daca esti puternica.Important este ca ai un om langa tine care te iubeste neconditionat,care este la randul lui din aluat bun.Si ne ai si pe noi plocon pe cap.Si bebelul vostru va fi minunat ai sa vezi!Indiferent de calea pe care o va alege Dumnezeu sa vi-l aduca.
Va doresc tuturor o zi minunata de sarbatoare(eu imi facusem planuri sa-mi continui azi curatenia generala inceputa, dar noroc cu voi)!
Asa ca le urez o zi minunata si sarbatoritelor si celor care au in familie sarbatoriti!
KISSES

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Boo eu acolo le faceam de obicei.Eram sigura ca e intramuscular si nu intragrasime.Cum adica trebuie sa vina CM?Pai si diphe?Sau eu nu ma pricep?Stai linistita si focalizeaza bine finalul-rezultatul.Trecem noi si prin lucruri mai naspa.Asta sa fie ultimul munte de urcat pentru tine spre BB-le mult viasat!
Mai, ploua cu Cristine pe aici!Cred ca pana la urma ne vom strica dupa numele "de scena" ca altfel riscam sa raspundem toate odata.Andreyutza te felicitam de toti sfintii din calendar daca vrei.Si nu-s putiniNuma sa ai moral bun!
Toti sosii sunt antitalent la dans?Si eu l-am barait mult timp pe al meu,dar se pare ca la chestia asta n-am nici o sansa.
Anca ne ramane sa shtricuimEu cred ca stau pe picior de egalitate cu Diana la fulare.Asa le spune?Ca la mine de ma apuc sunt obiecte neidentificate
Alexa te tzuc!

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Multumesc fetele mele pentru urari , si daca la cineva nu merge linkul sa imi spuna .

Ma simt rau, simt ca ma sufoc si sunt f incordata , trebuie sa rezist pana pe 9 decembrie, imi vine sa si plang , si toate astea le tin in mine ...

ma duc Vineri la Biserica si conteaza si sa ma rog acasa
nu mai zic nimic legat de starea mea , la toate chinurile astea sa nu raman gravida ..., nu stiu ...., bine ca am prietene si ca am pe sotul meu si familia ... gata , nu mai zic nimic

Diana

p.s. Roxana Iuliana , stie cineva cum sa dau de ea ???? sa ii dau linkul ?

Mergi la inceput