Endometrioza nu ne va impiedica sa avem un bebe-22

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

ALEXIA,FIREYES,MADA,AERLILIAN,IOANA,ANCA
LUCIALU in tot raul si un bine,poate iti ieiin decembrie mai mult concediu medical si intampini si tu sarbatorile odihnita si plina de chef de distractie
LILISOR bine ai revenit printre noi...primul pas e facut,adica daca fizic iti e bine in curand si psihicul va fi tot mai bine doar noi suntem puternice,nu ne lasam noi asa cu una cu doua............
DIANA abia astept sa vad maine albumul,nu mai am rabdare sa vad si eu atatea frumuseti,ca deja incep sa cred ca sunt poze din reviste.........dar ma conving eu maine
ANDREYUTZAcasa de piatra si cati mai multi ani alaturi de sotul tau drag
RALU Tsi uite acesta e cadoul meu pentru tinesa dea DD sa gasesti acolo ce iti doresti tu mai mult pe lumea asta
ANA eunu sunt adepta acestor tratamente dar daca psihicul tau e mai relaxat asa f. bine,eu cred ca rau nu are ce sa iti faca[puP]
Despre mine ce sa va zic........azi am avut un folicul de 24 mm,mi-am facut pregnylul si vineri diminta ne prezentam pentru a treia IA spre sa fie cu noroc,dar ieri mi-a sugerat finut dl.dr.sa ne gandim si la un fiv(nu ca noi nu ne-am fi gandit)si in plus am inteles de ce in endometrioza e mai greu sa ramai insarcinata.......cand foliculul se sparge si ies ovulele acestea sunt distruse in cavitatea peritoneala din acuza endometriozeide aceea sanse f. mari sunt cu FIV.........dar poate poate luna asta va fi cu bebelin...........
Hai ca am recuperat pentru tot ce nu am scris pana acum.....va pup dulce,dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Ginamaria multa bafta cu foliculul baban, sa iasa cu ochisori!!
Boo nu ne mai spui ce-ai mai facut cu injectiile?? Sper ca te descurci cu ele!!
Crisis81 multumesc pentru sfaturile primite pe PM
Diana scuza-ma, ca nu am reusit inca sa-ti trimit poza!

.....hai ca v-am facut pe toate verzi...e bine???
Va pup si va urez noapte buna!!

http://tt.lilypie.com/50m8p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Anca,esti grozava!!!Pai crezi ca eu nu am aceleasi probleme???Noroc ca au aparut sutiene destepte cu burete la greu,ca altfel...Cat despre celulita...te rog,nu-mi aminti...Se pare ca pe mine ma considera cea mai buna gazda.Cu dansul te inteleg,nici sotul meu nu se omoara,asa ca ar trebui cautat alt partener.Iar daca proportia fete-baieti este cea despre care spuneai tu,acolo la cursul acela de dans,inseamna ca mai au si altele problema noastra...Deci,trebuie sa gasim altceva,ma voi gandi...
Sa stiti ca am agatat in coada numelui o "Gabriela" de care lumea nu-si aminteste decat pe 8 noiembrie in fiecare an.Asa ca astept sa ma pupati si sa ma iubiti toate astazi ca sa ma simt bine!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

aerlilian Pupicii multide dimineata si un buchet de flori, ( nu vor sa mi se lipeasaca florie!!!) pt Gabriela noastra. Ce pot sa-ti doresc, decat ce-i mai bun pe lumea asta...si cu asta am spus tot. La multi ani!
Pana una alta eu m-am apucat sa invat franceza, am primit niste cd-uri dragute, care imi ocupa timpul si imi umplu mintea...cu cunostinte folositoare, sper! Si poate merg si la sala, anul asta...promit, ca sa ma armonizez trup si suflet

Mergi la inceput

Gina Te pupic si pe tine, sa ai noroc cu IA asta, stii tu 3 e nr norocos. Eventual pune si tu mana pe fireyes ca am auzit ca e disponibila pt cauze nobile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GINA-MONICA spune:

BUNA SINT SI EU NOU VENITA IN GRUPUL VOSTRU AM ENDOMETRIOZA PELVINA AM FACUT LAPARO CU DC TUTUNARU SI AM SI EU O INTREBARE DE UNDE IAU SI EU DIPHERELINE 3,75 ? SI LA CE PRETURI ?UNDE IL GASESC MAI IEFTIN? VA MULTUMESC

Mergi la inceput

Buna Gina Monica! Bine ai venit printre noi!
Nu te pot ajuta cu un raspuns, deoarece eu am refuzat acest tratament, dar cu siguranta fetele te vor indruma. Am vrut doar sa iti urez bunvenit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Buna fetele,

am luat a doua fiola acum 2 zile de la farmacia farmacosan , am acasa nr. de telefon , de obicei sun acolo cu o zi inainte si ma scrie intr-un caiet , mai erau care cumparasera si erau de la dr. Tutunaru si alti doctori. O sa aduc nr de telefin maine.

costa 4 milione 690 de mii o fiola

multa sanatate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

aerlilian, LA MULTI ANI !!!!! sa ai o zi frumoasa !!!!!

LA MULTI ANI si celorlalte fete sarbatorite azi

pupici de la cluj

S-au dus ai mei prieteni, s-a dus si acea clipa,
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

De acolo am cumparat si eu injectiile cu Diphereline, pe Stefan cel Mare.
La multi ani tuturor care poarta numele de Gabriela si Mihaela!Si va daruiesc cate o si un.

Astazi imi sarbatoresc si eu sotul mult iubit.

Va urez o zi buna.

Mergi la inceput