Endometrioza nu ne va impiedica sa avem un bebe-22

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

la loto impart smenarii intre ei , si toti banii din lume nu imi aduc ce am eu nevoie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

mada23, diana, fireyes, lucia, ralu_t, ancaoradea va multumesc din suflet pentru urari si va spun ca ce-mi doresc mie va doresc si voua!! sa bem impreuna!!
lili ne bucuram ca ai aparut si ca incepi sa-ti revii.

pupici la toate fetele!

Mosul sa-mi aduca un ingeras!

Mergi la inceput

Am plecat si eu, o seara frumoasa si multa fericire ,

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Anca,la cat esti de frumoasa si la ce tinuta corporala ai,eu zic ca dansul ti s-ar potrivi cel mai bine.Este un sport complex si in afara de asta face bine si la creieras...
Diana,la cum te-ai manifestat legat de frumusetea Herei...eu nu mai suport atatea frumusetiMa apuca invidia...
Ralu si Andreyuta,sa va dea Dumnezeu tot binele si toata fericirea din lume,sa gasiti si sa daruiti numai IUBIRE.
Liliana,de-ai stii cat ne-am gandit la tine...Cred ca am vazut prima cumplita veste...Nu gasesc cuvinte care sa fie suficiente sau elocvente pentru ceea ce simt...

Mergi la inceput

Aerlilian, m-ai dat gata ..., asta e curata gelozie ... ESTI BELEA DE BELEA :))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Diana,stii care este paradoxul?Ca desi mor de invidie pt cat sunteti de frumoase si de dulci,va iubesc de nu mai pot...Mi-e tare,tare drag de toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Fireyes Pai de ce nu spui asa draguta, ca peste o sapt cand sa-mi fac testul, iau avionul si zbor catre tine, ca si asa mor cand le fac singura!Doctorita din oradea spunea ca numai noriocul imi lipseste.
Aerliulian Deja m-am inrosit toata, dar eu cea reala sunt ochelarista si mai scoti niste bureti din rochita, mai pui ceva celulita pe coapse, ca sa semene cu realiatea. Oricum tre sa ne placem cum suntem si sa nu ne mai vaitam atata. Dansul imi place mult, dar din pacate duc lipsa de partener, dansator..Am fost la niste cursuri de dans, dar masculii erau o treime din fete si pana ne venea randul ni se acrea si noua si lor
Lucia, as coase eu, dar n-am masina, iar manual, mai bine ma apuc de tricotat, chiar e o idee buna.Cine vrea sa-i fac botosei pt bebe? Uite daca promiteti ca va graviditi, cu botoseii va rezolv eu

Mergi la inceput

eu stiu sa fac numai fulare , si imi spuneti voi cand sa ma opresc , fara modele, unu pe fatza unu pe dos ...

poate mai invat de la mamaie

gata, am plecat , va pup cu drag si sa nu va simtiti ca mine, sa nu faceti ca mine, pe maine Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Anca, mami, foloseste-ma! ca eu nu ma supar! doar e pt o cauza nobila...

va pup, frumoaseele, ne "revedem" maine:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna dragele mele!
LilianaFi iubita noastra prietena, ce ma bucur ca ne dai semne de viata despre tine si ca esti mai bine! M-am gandit tot timpul la tine si la ce poate fi in sufletelul tau si am asteptat sa-ti revii, pentru ca stiu cat de greu e sa auzi doar pareri de rau. Eu cand sunt trista, daca aud pe cineva spunand: "i-mi pare rau!", i-mi dau lacrimile, am devenit prea sensibila in timp, dupa atatea probleme. Ma bucur ca ai planuri si-ti doresc multa bafta draga noastra, sa obtii ce ti-ai propus si sa fii fericita. Iar daca vii in Romania, de data asta sigur ne vom vedea, vreau sa facem totul posibil ca de data asta sa ne inatalnim.
Lucialu unde te operezi, in Bucuresti?? Perntru durere ai folosit vreodata Diclofenac supozitoare??? Mie intotdeauna mi-a trecut durerea de burtica cu acest tip de supozitor. Te pupic si-ti doresc sa nu mai ai dureri!
Anna eu am facut tratamentul prof. Andritoiu si pot sa-ti spun ca nu mi-a folosit la nimic mie. Din contra mi-a facut mai mult rau decat bine, am scris in capitolele trecute de anul trecut cred, sa citesti de la cap.5...incolo, pentru ca am scris foarte mult despre ce-am patit atunci. Nu vreau sa te descurajez, poate la tine se va portivi tratamentul, asa cum prietenele tale au reusit, poate vei reusi si tu! Insa fiecare organism reactioneaza diferit si ce la o persoana face bine, la alta poate fi ceva rau, asa ca multa bafta sa ti se potriveasca!! Te astept cu intrebari, daca ai!
Alexia28 intalnire placuta cu bebelina ta!
Ralu_t La multi ani! Nu am inteles ce sarbatoresti, ziua ta, sau inca un an de casnicie, insa tot "La multi ani!" si sa fiti fericiti va doresc!
Andreyuta La multi ani si casa de piatra in continuare!!Iar un bebe sa va umple viata de fericire!!

http://tt.lilypie.com/50m8p3.png

Mergi la inceput