Endometrioza nu ne va impiedica sa avem un bebe-22

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

HERA , La Multi Ani sotului tau, sa te iubeasca , sa fie sanatos si sa fiti fericiti !!

Diana

p.s. Lucialu, cred ca voi face fulare si voi invata spaniola ca vreau demult, acolo, la spitalu 9 cand voi ajunge curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Va multumesc din sufletCe bine ma simt...Nici nu stiti cat va iubesc...Si sotii vostri sa traiasca si sa fim fericite toate.
Diana,nu mai pune atatea frumuseti in album ca ma apuca disperarea...Doamne,Hera,Roana Iuliana,va mai suportati asa frumoase???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

Diana, iubita, eu sunt sigura ca totul va fi bine! ai sa vezi ca toate chinurile prin care treci acum se vor sfarsi si noul an va veni cu un bebe. ai incredere in Dumnezeu! el stie cel mai bine de ce ne da, cand, cum si mai ales cat.
hai, sa vedem un zambetel de la tine!!!! te roggggggggggggggggggggg!!

Mosul sa-mi aduca un ingeras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Diana cand nu mai poti,da-ti drumul.N-are sens sa faci pe fortoasa tot timpul sau sa te sinchisesti de ce spun altii.La o adica poti apela la un refugiu unde sa te descarci.Eu asa fac.Eu aici mi-s vigana de obcei,dar am si eu momentele mele urate siasta fara diphe.Incearca sa transformi toate gandurile astea negre in guanduri pozitive.Tu esti primul medic al tau.Si primul prieten.De tine depinde mult sa tii sub control si felul cum manageriezi sentimentele,chiar daca nu pare asa.Cauta bine,ca undeva in tine este the old Diana,cea din totdeauna,pe care noi am vazut-o ca ni0a aratat-o.Gandeste-te cand simti ca nu mai poti la cele mai frumoase momente din viata ta,la lucruri frumoase pe care gandul si mintea le poate atinge.Nu mai pune sare pe rana.Hormonii trebuie sa-i tii cumva in haturi pentru ca tu ai vointa.Ia Omegaurile alea.Ca alea le poti lua oricand.Sunt bune si pentru depresii si pentru sanatate si pentru hormonei.Sunt multe lucruri care iti vin acuma din cauza injectiilor.Crede-ma!Stiu ca e greu.Am trecut o data prin asta.Si voi mai trece.Si eu sunt cel mai aiurea exemplu.M-am reapucat tarziu de a incerca sa raman gravi.Nu imediat dupa diphe.Stii ce ti-am spus de painea aia?
Tot ce i-am scris Dianei este valabil pentru toate!Sunt buna la dat sfaturi si mai imi ies si mie pe pielea mea.Trebuie sa luptam.Avem pentru cine si ce!Si toate vom avea copii intr-un fel sau altul.Important este sa ne tinem tari pe pozitii, sa ne imbunatatim sanatatea.Important este ca suntem iubite de persoane speciale si intelese.Nimic nu este de netrecut cand avem pe cine sa tinem de mana!

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

aerlilian ai foarte mare dreptate cu frumusetile de pe acest forum. dar sa fim serioase, esti in aceeasi oala cu ele.

Mosul sa-mi aduca un ingeras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Multumesc fetelor pt urari.

Diana ma faci sa rad cand zici de spitalul 9. Lasa ma ca ai sa vezi ca totul va fi bine. Ai si tu un pic de rabdare si impune-ti sa fii optimista. Ai sa vezi ca atunci cand vei afla ca esti graviduta toate momentele astea le vei uita si te vei bucura din plin.

Aerlilian fata frumoasa si La Multi Ani! sa fii sanatoasa si sa-ti daruiasca Dumnezeu cat mai repede un bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Lucia , Hera, nu ma mai bagati in seama , ce imi spuneti imi vine sa plang , chiar plang acuma ... , hai sa nu mai tinem cont de mine ... , e ingrozitor , eu nu voi face FIV , asta sunt eu, deci ma apuca panica cand ma gandesc ca poate nu voi avea copil ...

numai la Dumnezeu mi-a mai ramas salvarea ; de ce trebuie sa trec prin asta ??? nu stiu ...

ma bucur ca va place ce am facut , sa va tineti tari macar voi, eu nu mai pot, ma duc sa iau ceva de cap ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Fetelor, nu mai inteleg , tocmai am citit pe un site francez ca se recomanda produsele din soia pt femeile cu endometrioza deoarece fitoestrogenii din acestea contrabalanseaza excesul de estrogeni ai femeii cu endo. parca erau interzise, nu?

Préférer les protéines de soya (tofu, tempeh, lait de soya). Les produits à base de soya sont une source de phytoestrogènes et ces derniers pourraient, selon le Dr Andrew Weil, diminuer les effets négatifs de l’oestrogène chez la femme atteinte d’endométriose.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

neata dragele mele
la multi ani mihaelelor si gabrielelor, si sotilor, tuturor,si va dati seama ca fiind nascuta ieri si eu ma numar printre ele
diana nu te nelinistii, starile de depresie sunt de la diphereline, adica de la dezechilibrul hormonal, eu le-am avut destul de rau, vreo 2 luni eu n-am prea aparut pe forum fiindca nu puteam nici macar sa scriu. dar iti garantez ca trece
liliana si eu imi doresc mult sa te cunosc face to face. sa aud de planurile tale.ma bucur ca ne-ai dat un semn de viata, dar nu te simtii obligata sa scrii, fiecare isi traieste durerea in felul lui, noi suntem aici oricand in cazul in care vrei un umar si o manutza intinsa
fetelor, am vazut pozele...wow...ce mamici frumoase o sa fim cu toatele, si cu bebei pe masura
ioanaziua de nastere a fost, multumesc mult pt urari. tu ce ne mai povestesti? cum merge cu analizele?
booun pup sa treaca durerea. mai ai putinincepem galeria in curand , pt o productie maxima de foliculashi...foliculiii, foliculaaaa!...lucia stie mai bine sa cante!

a venit toamna...cu un bebe!!!
11+
http://bd.lilypie.com/DGDIp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Acum te las ca ai nevoie sa fi lasata in pace.Dar vom mai vorbi noi si de FIV si ce cred eu despre.Si despre alte lucruri.Zile trecute mi-ai spus sa nu ma las.Ei bine, de data asta nu te lasa tu!Si da-ti mai mult credit pentru Dumnezeu!La aspirante suntem majoritatea femei incercate si puternice.Dintre care unele sunt si mai si ca noi.O sa trecem peste toate asa cum vin,pe rand.N-avem de ales.Nu stiu de ce primim atatea,dar daca au venit sa fie bine venite!Inseamna ca tot la noi se gaseste si puterea de a indura si de a lupta cu ele.De a merge inainte.Si nimic din ce spui nu este nou sub soare.Este nou pentru tine.Si eu m-am gandit ca poate nu merit.Si m-am gandit sa divortez ca el sa-si faca o familie cum Dio manda.Dar altele merita?Si totusi au.Deci la noi e piscul mai inalt.Pentru ca probabil suntem mai puternice ca altele si pentru ca sa ne dea pe spate BB-ii pe care-i vom avea cu insusirile lor extraspeciale.Ai sa vezi ca o sa merite!
Noi deja ne-am pus problema si altfel.Si nu suntem singurii.Dar vom renunta atunci cand vor fi incercate toate caile pe care le dorim parcurge.In final trebuie sa ne traim viata si sa ne mai si bucuram de ceea ce avem deja si de ceea ce ne mai poate oferi.Gata.Tac.Ca am zis ca te las.

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput