Endometrioza nu ne va impiedica sa avem un bebe-22

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Lucia, luati-o ca pe ceva specific mie, eu nu fac FIV , am motive personale , care tin de mine si numai de mine, mai pregatita sunt sa adopt copil.

asta imi place aici , ca ne iubim asa cum suntem , fiecare cu alegerile ei , multumite sa fim
va pup cu drag si mai scriu cand ma simt mai bine, o sa va citesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Offff ce tristete.
Reveniti-va fetelor, ca nu va face bine supararea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Anca cine a zis chestia asta?Francezi-francezi dar is pe domeniu?Ca sa stim si noi,ca mie sincer imi place mult sosul de soia de la chinezi.E iute rau si bun.
Ralu La multi ani inca o data!Crede-ma ca nu ati vrea sa ma auziti cum cant in realitate!Al meu suporta ca n-are incotro.Scrie la Cartea de Munca...certificat de casatorie,la bine si la rau....Pe forum cant bine din taste.Daca ne-ar auzi cantaciosii ca le-am transformat funiculii in foliculii
Si o dedicatie pentru mine ca Aerlilian nu uita sa sublinieze cat sunteti de frumoase si de slabe
http://www.youtube.com/watch?v=tcRiXOONqf0

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Uauuuuuuu, deci acum am vazut si eu pozele!!! sunt "lesinata" dupa voi, super, super!
Cred ca pe GinaMaria am vazut la dr T la cabinet? Ma insel oare?

Oricum, am ramas paf si ma gandesc sa o bat pe Lucia la cat se vaita, ca e o dulcica:) si merita o bataita pe masura...
in rest, ce sa zic, ca podiumul e plin de frumuseti si inca atat de variate...

Diana, felicitari si pentru realizare, super albumul si ca idee si ca realizare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Pup si eu sarbatoritele si la multi ani si pentru soti/ prieteni de ziua asta si le doresc sa se implineasca toate dorintele atunci cand isi doresc.
La multi ani, Ralu, Gabita noastra speciala!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Fireyes ma faci sa rosescIa zi, la dureri esti buna?Sa pun mana.Ca iar m-or luat.Si tu esti o mumoasa!
Apropo de Gabite....Gabitule tu pe unde esti donsorica sau te ascunzi ca sa nu ne dai turta dulce si sa nu te urechem?LA MULTI ANI draga mea prietena!MULTA SANATATE,SA FII IUBITA SI SA TE ATINGA BARZA CA SA-TI DEA PESTE CAP GANDURILE TALE MULT PREA REALISTE,un BB ernergic ca esti prea linistita !!!www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

FIREYES , vezi ca sunt 2 albume, vezi aia subliniata de la titlu, sau din josul paginii

multumesc pentru cuvintele tale

va pup cu drag,

Mergi la inceput

Pt fetele care au facut injectiile cu Diphereline.
Azi sunt z46 dupa ultima injectie si parca simt o durere la ovare asa cu aveam inainte. Ca si cum ar fi ovarul incorsetat de ceva asa, nu stiu cum sa va explic. Si la burtica jos asa o chestie, o jena asa nu stiu cum sa explic.
Ce se intampla oare?
Voua cand v-a venit ciclu dupa ultima injectie?

Lucialu fata ca sa nu mai doara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

la 79 de zile in cazul meu hera, si dureri o sa simti de tot soiul prin zona ovarelor...isi revin la treaba lor obisnuita. oricum, ce a fost mai rau a trecut, probabil ca deja incepe o noua ovulatie

a venit toamna...cu un bebe!!!
11+
http://bd.lilypie.com/DGDIp3.png

Mergi la inceput

Ralu_t daca ai fi lanaga mine te-as fi pupat ca poate se ia si la mine ce ai tu acolo in burtica.
Iti multumesc de raspuns. Dar mai trebuie sa am rabdare, ca mai am de asteptat ceva vreme.

Si inca ceva Ralu, tu dupa cat timp ai inceput sa tii regimul pt endo din nou?

Mergi la inceput