Sezatoarea canadiana (71)
Raspunsuri - Pagina 8
cge spune:
Dana, felicitari copiilor. Si tie, ca stiu sigur ca si mamicile au ceva contrbutii la reusitele copiilor
Ira, mai invata-ne despre accente, ca ne prinde bine.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
CriPOD spune:
Dana felicitari pt reusita, mandrete de copii!!!
Ira, de ce te impiedici de hartii, doar poti merge in state si daca nu esti inca cetatean. Iti iei viza de la consulat pe pasaportul romanesc si ai cale libera la cumparaturi, la Florida, la ce vrei tu...
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ
CataD spune:
quote:
Originally posted by Ica 1975
Vreau sa va intreb - cum este la voi la serv?
La mine- intarzie '' sefa'' (una dintre ele), care ma suna si-mi spuna ca ajunge mai tarziu, eu nu anunt ceilalti colegi ( nu vad de ce ...) Dupa 1 ora ma suna X si-mi spune- Aveai sa-mi transmiti un mesaj de la Y? Eu ma prind, este a II_a oara, Daaaa... mi-a zis ca intarzie. Vine si rasp - eu nu stiam (razand) aaa... doar te tachinez.... Frate' mor, ma enerveaza la culme sist asta de telefonul fara fir si mica barfa .... Adica daca ma suna si-mi spune ca intarzie eu trebuie sa anunt toti colegii - Y vine astazi mai tarziu. Asa este peste tot sau sunt eu intr-o piscina a fericirii ?
Noi
Ce faci te si face.
Cred ca ar fi trebuit sa ii anunti pe colegi, probabil ca sefa ta nu a putut sa ii sune pe toti si s-a bazat pe tine sa le zici. Cel putin la noi asa se face.
Fetelor, eu una muncesc in noaptea asta, e ora 4:35 am acum si eu bantui pe aici! Nu mai am timp sa va citesc, vad ca scrieti mult.
Noi suntem bine, am sarbatorit 10 ani de casnicie pe 8 Noiembrie, nu-mi vine sa cred ca a trecut atat de mult timp!
Corina, ti-am scris un email, probabil ca nu ai fost la munca. Imi pare rau sa aud ca ai avut probleme in vacanta. Sper ca acum Luca e bine!
mQQm, gata cu impachetatul? Nu stiu inca ce sa fac cu USA, mi-ar place sa merg dar nu in weekend, cica e prea aglomerat, mi-as lua o zi libera.
lorelaim spune:
Dana (Podeanu) - felicitari pt reusita copiilor si bafta in continuare!
Roxana (Pitilache) - multa sanatate itzi doresc! Ce face Isabela? dar Seba?
Selena - ca si Kristin, zic ca ar fii bine sa discuzi cu educatoarele... Pt rani superficiale e bine sa ai in casa Polisporin sau, ca o alternativa naturista Tinctura de Propolis (dupa ce ai badijonat rana cu propolis potzi pune o picatura de ulei de catina)
Kristin - felicitari pt Yasmine :-) Noi pe Gabisor inca nu am reusit sa o dam la nici un sport... da' ma stradui s-o duc zilnic afara la joaca si/sau plimbare cam 1-2h chiar si acum cand e rece... Baremi asa nu ma simt (prea) vinovata ca nu face nici un sport inca..
Ica - eu, cand am lucrat in firma mica (8 pers - din care 2 manageri/proprietari) daca vre-unul din manageri sau colegi dadeau telef sa spuna ca intarzie sau nu vin - anuntzam pe toata lume; cand am lucrat in firma mai mare (50+pers) atunci cei care lipseau sau intarziau anuntzau la secretara/receptzionista. Ce face Christine? Cum merge cu gradi? Deja ai inceput sa te informezi de scoli? :-)
Denisa - multa sanatate! Cum te mai simtzi? (parca ultima oara cand am citit erai un picutz racita...) Ce fac piticutzii?
Ira - ca si Kristin (din nou o citez :-)) - si eu spun ca trebuie eliminata guma de mestecat din casa... Sofia e inca prea mica sa potzi sa te bazezi ca va respecta o interdictzie care se ref la ceva ce-i pofteste :-) Deocamdata nu cred ca-i cazul sa fii prea severa - doar sa-i spui ferm ca NU ramane NU si ca in casa NU mai avetzi deloc guma si sa-si ia gandul de la ea (pe moment :-))
Nelia - multa bafta pe ultima suta de metrii! imediat facem galerie (nu gaesesc fetitza/cheerleader cu pompoanele)
Cristina (cge) - ce fac Victor si Ancutza? imediat o sa ajunga, ca si Sofia a Irei, sa te corecteze la fr :-)
Oana - micutza printzesa (Antonia) a reinceput patinajul?
Mqqm - multa sanatate lui Paul! si spor la mutat..
Apropo de mutat - Emilly - cum e la casa noua? Simona - ai gasit pernele mult dorite?
Ana si Laura - nu mai zicetzi nimic de servici?
No - va tzuck si va urez un weekend fain in continuare!
P.S. Tati e in drum spre Montreal acum... Va ajunge pe la 5pm (ora Mtl)... Noi suntem singurele si deja ne e dor de tati...
Lorelai
Albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
Donia spune:
quote:
Originally posted by CataD
Noi suntem bine, am sarbatorit 10 ani de casnicie pe 8 Noiembrie, nu-mi vine sa cred ca a trecut atat de mult timp!
Multe felicitari si la multi ani inainte!
Da' tanara te-ai maritat... pe la 15-16 ani, huh?
Dana, felicitari pentru reusita copiilor, buni copii ai!
Cricor, pare rau de vacanta... n-a prea fost cum trebuia sa fie. Sper ca baietelul e bine acum.
La noi toate bune, sanatosi, voinici, ceea ce va dorim si dumneavoastra... asteptam cu nerabdare Craciunul.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Ica 1975 spune:
Dana, Felicitari!!!
Roxana, sa dea Dumnezeu sa fie bine, multa sanatate.
Lorelaim, asa este, firma e mica si poate asta este cauza, insa eu nu sunt obisnuita asa. Christine e relativ bine acum, noaptea trecuta a fost cea mai dificila de pana acum, a durut-o burtica si a plans si n-a dormit toata noaptea si nici eu pana langa ea, sper ca a trecut. Noi acum cautam un condo ieftin cu scoli bune in apropiere, vrabia malai viseaza Stii tu stolul meu cu transportul, dar ramanem inca deschisi si la o casa in afara Mtl. Mereu uit sa-ti spun, merci ptr link-uri (cele cu pooh)
tuturor si sfarsit de sapt frumos
Noi
Ce faci te si face.
columbiana spune:
Lorelai, eu in fiecare zi imi depun in gind demisia, si astept concedierea; poate am eu probleme de adaptare, nu stiu- e al patrulea contract, doua au fost excelente, doua imputite (binenteles ca s-ar putea spune ca sunt subiectiva sua incompetenta sau inadaptabila, dar uitindu-ma pe cv-ul meu am indoieli; iar de la doua contracte de aici am referinte foarte bune); parca e una calda alta rece...;am o controloare si o adjointe fete batrine care s-au maritat cu jobul; ramin zilnic la overtime, pleaca cu geanta in brate cu facturi pe care le codeaza si calculeaza acasa; eu nu pot face asta pentru ca am familie si am altele de facut acasa; nu pot ramine nici la overtime ca in barbatu-meu nu am nici o baza; asa ramin in urma cu lucrul mereu; si suntem doua pe trei joburi (inaintea mea au plecat doua: una a demisionat, alta in maternitate si au angajat una: pe mine); colega lucreaza si in pauze rontaind cite un corn, si cara si ea acte acasa, dar chumul ei e la scoala si se ocupa de copii; ar fi mers jobul asta pentru mine acum vreo 10 ani, cind de fapt asa faceam in Romania, overtime la greu si pina la 30 de ani maritata cu firma; acum nu mai pot.......asta e, e mare Lavalul, si Montrealul si am sa ma tot plimb de la o firma la alta pina imi gasesc ceva convenabil si pentru mine si pentru ei; sau va reusi barbatu-meu sa-si schimbe el jobul....
http://www.floriinro.ro/
Loue à bon prix cet espace de signature, merci de me contacter en MP.
laurajr spune:
Dana, felicitari pt copii si la mai mare, acusi venim si noi la cocktail!
Nelia, vb in fiecare noapte cu bb sa stea in burtica pana pe 28, sotul asa facea cu David, ii explica ca trebuie sa se nasca pe 25 si el a ascultat, au inceput durerile la 1 noaptea, pe 25!Succes!
Matgravidutz, eu una nu te-as sfatui pt appliances din inox, nici macar negre...vei aveabb, va umbla si va pune manutzele peste tot si mai ales pe frigider se vad una-doua . Nuam i daca pui mana pe usa se vede imediat, pe cand appliances albe sunt mai practice din pvd dar si mai comune. Spor la cumparat!
Ana, iti doresc succes in gasirea jobului perfect, si eu il caut si sper ca pana la 40 de ani sa-l si gasesc.
Eu plec de acasa la 5.30, si sosesc la aceeasi ora seara, deci e f obositor dar e un pas important in cariera pt mine...singura durere vizavi de timpul pierdut e ca nu mai pot sta asa mult cu copiii...
Ktrinel spune:
am restante...stiu....ce sa fac...de citit va citesc, dar timp sa raspuns ioc...
suntem bine, in general cate o febra, cate un muc, cate-o tuse...dar ea misca intr-una...nu pare deloc afectata.peste 2 sapt facem 1 an. incredibil.
eu sunt intr-o criza de timp inimaginabila...drept pt care am chemat socrii pt cateva luni. aterizeaza sapt viitoare. POATE voi avea si eu un Craciun linistit, ca cica sunt libera de pe 21 dec pana dupa Re ...
apropo de munca, ca tot discutati de relatiile de munca...eu lucrez in prezent intr-un "boite" 100% quebecos, parapublic ...si nici urma de rasism, corectare la vorbit sau barfa....nu stiu unde ati nimerit voi, dar tare v-as aduce la mine, ca sa va arat ca se poate si altfel...cat mi-as dori si eu sa ma corijeze cineva cand vorbesc, cand scriu...dar nimic...si nu sunt perfecta...stiu asta..si chiar ma enerveaza cand primesc laude, desi se vede/aude clar ca am gresit...sau oare o fac intentionat? ..
si culmea, tot in firma asta, toata lumea scrie corect ...de diferite varste fiind...bine acum ma refer la limbajul pe care il folosim , cel profesional,nu stiu cum scriu in particular...a, ba da, mint ...am vazut (fara sa vreau ) mailul unui coleg primit de la alt coleg ...in care isi scriau cu "pis" si alte alea...in schimb, cand citesc mailuri "profesionale" de la ei ...totul e corect...deci e clar ca de buna voie scriu asa ...si nu ca nu ar stii sa scrie...
venind vorba de scris ...accentele...Ira, am facut si eu vreo 8 ani de pian si scoala de muzica, dar nu imi zi ca poti invata accentele dupa HALUL de pronuntie de aici...mai mult te-ai bulversa....
.abia astept sa ne intalnim sa imi pronunti si mie accentele :))
inainte am lucrat intr=o banca frantuzeasca si aveam colegi din Franta...si acum am vreo 3 chiar in echipa...sincer va spun ca pe ei am ajuns sa ii inteleg cel mai putin......o fonfaiala si o afectare totala....
Dana, felicitari pt copii!! bravo si la mai mare!
nelia, sanatate multa, pe ultima suta
cricor ,imi pare rau de concediul vostru.
lorelaim, eram si eu curioasa sa te cunosc, se pare ca nu am avut noroc..data viitoare.
mikiion, tu ce studiezi? sa inteleg ca sotul tau e asa de bun la franceza? wow...
lucreaza cineva la "public" ? federal, local, etc? vreau sa va intreb ceva in legatura cu regimul de pensii.(RREGOP)
pupici la toata lumea.
Denisam spune:
Salutare,
Danap-felicitari copiilor!
CataD-La multzi ani fericitzi!
Selena-vorbeste cu profele dc e ranita rau si repetat!
Nelia, sanatate multa, pe ultima sutasi da-ne de veste!
Cricor ,imi pare rau de concediul vostru.
Donia si ktrinel-pupici la puiutzi care mai au un pic si fac Anul.
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)