Sezatoarea canadiana (71)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Sint aici, citesc, dar nu am putere sa mai si scriu... Deci nu am nascut inca! Sint rupta de oboseala, desi nu am facut nimic, dar nimic astazi, am stat numai dupa fundicul Agatei, pe la activitati. Ai mei dorm, de dupa-amiaza, la 7 seara! Dar eu nici somn nu am... si parca vad ca se trezesc toti trei si eu voi pica de somn!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">37+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 18 zile!

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ana-bafta cu jobul dorit,te inteleg ca si eu la anul vreau altceva.
Lorelaim-pupici la printesa,imi pare rau ca suntetzi singurele.
Cristina-felicitari lui Yasmi-noi suntem ok,Alex mai are un pic de muci,si Emma il cam sufoca de dragoste uneori si repeta pe jucariile ei preferate tot ritualul de schimbare,baie si papa al unui bb,pe care l-a vazutla mine iar mai nou vrea sa il hraneasca cu solide si sa il ia in brate pe frate-sausi multe altele-uite cateva poze recente de la sears unde d-ra nu a prea stat,poate peste 6luni e altceva
www.dropshots.com/alexm

Pupici la toata lumea!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Dana (Podeanu) felicitari pentru reusita copiilor! Bravo! Cite o floricica pentru fiecare! Daca ai intrebari despre programa de la scoala iti stau la dispozitie.
Nelia, iti tin pumnii ma gindesc adesea la tine, stiu ca acum e mai greu la sfirsit, dar o sa fie bine! Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

PodeanuFelicitari pt. examenle copiilor!!!!!!

Icanici eu nu cred ca la HEC e la fel. Eu am avut vazut diferentele care se fac intre departamente. Cele legate de science humaine sunt mai dure- 20% din nota pot scadea.. Cele mai tehnice nu isi bat capul, chiar daca e in regulament. Nici nu cred ca are cine sa le corecteze greselile....
Asa ca cu incredere la scoala.

Ktrinele bun in franceza si inca in vreo 5 limbi. Dar nu la nivelul de limba romana cand facea corectura si redactarea la manuale scolare. Cred ca e aproape imposibil sa ajungi asa. Poate dupa 10 ani de trait in strainatate va ajunge. Dar el a avut un talent nativ la invatat limbi straine...Pana si rusa a invatat fara probleme. Nu toti sunt asa, iar eu clar ca nu sunt.
Fac un master in science de l'information la U de Montreal( adica fosta bibliotheconomie).

Neliapoate se naste de ziua mea!!!! E aproape de termenul tau. Iti tin pumnii!!!!! Ai prevazut ce faci cu fetele in timpul cat stai la spital? Nasti normal?
Mihaela

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Multumesc pentru urarile de sanatate.Sper si eu sa fie totusi bine pana la urma.

quote:
Neliapoate se naste de ziua mea!!!! E aproape de termenul tau.

Sau poate se naste de ziua mea... Ca si ea este aproapede termenul tau! Hi hi hi! Mihaela cand e ziua ta?

Nelia sa ne zici cand sa incepem galeria!

Va pup!
Roxana

Mergi la inceput

Mikiion, da, am stabilit teoretic ce si cum vom face cu fetele cind se intimpla... Am vorbit cu vreo trei familii de prieteni sa le ducem la ei daca se intimpla noaptea sau sa le ia de la scoala/gradinita la ei daca se intimpla pina in ora 15 sau sa vina sa le ia daca e dupa-amiaza. Din 6 persoane s-o gasi una acasa... sper! Sotul intra imediat in concediul de 3 saptamini si se va ocupa de fete in lipsa mea si dupa ce vin de la spital cu piticul, ca inceputul e cel mai greu. Dupa Sarbatori vom vedeam... am ales pina la urma, dar vazind si facind, varianta cu servici de 9 la 14!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">37+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 18 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Denisam, mersi frumos, bafta multa si tie cu jobul!
culmea e ca saptamina trecuta cind am avut discutia cu sefa despre overtime mi-am amintit ca acum ceva ani angajasem si eu un tip la magazia de materiale; cind am avut nevoie de el pentru overtime care la noi era curent mi-a replicat ca jobul nu-i bar sa petreci serile acolo....si l-am concediat (nu aveam oricum alta solutie ca importurile ajungeau seara); acum vad ca s-a intors roata , cred ca mai am ceva pacate de platit (glumesc, dar cam amar).

Simonna, pe unde mai esti, apari tare rar pe aici, mi-e dor de postarile tale! sa nu ma uiti te rog cu inscrierile odraslelor la nivelul urmator la Centre de Sablon (inca nu m-am decis intre inot sau karate, dar vreau sa-l inscriu pe Tudor)

Nelia ce ai decis, nasti natural sau cu cezariana^; iti tin pumnii oricum!

Ana

http://www.floriinro.ro/

Loue à bon prix cet espace de signature, merci de me contacter en MP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Buna ziua si de la noi !

Azi facem o saptamana de cand Victor a fost diagnosticat cu bronsolita si infectie la ureche. Imi vine sa mor de necaz ca si cu mine acasa toata ziua, se imbolnaveste, ce o sa fac de la noua luni cand il duc la cresa ?
Deocamdata o sa incerc sa-l duc mai putin in colectivitate sau vizite ca vad ca e aspirator de virusi si bacterii.

In alta ordine de idei, de cand stau in casa 24/24, in afara ca va citesc, ma ocup de tot felul de chestii "murdare" (adica pe care le-as fi amanat tot timpul din diferite motive mai "placute") cum ar fi:

A cerut cineva, recent, inscrierea Certificatului de Nastere Canadian in Registrul Civil Roman (sau altfel spus pentru obtinerea cetateniei romane) ? Stiti care e procedura si ce documente sunt necesare ?

Eu am intrebat la Consulat in primavara si mi-au dat un formular si ce documente sunt necesare dar am gasit pe internet la adresa asta http://www.ampli2de.com/embassy/actestarecivila_ro.php#31 mult mai multe chestii care se cer, plus ca trebuie sa te duci acolo neaparat. Si cum suntem in continuare in convalescenta ... m-am cam descurajat.
Daca stie cineva cum se face, apreciez anticipat.

"Bon fin we" sau ce a mai ramas din el

Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

Poze

Mergi la inceput

Da, nasc natural si as vrea fara epidurala (asa le-am nascut si pe fete), daca totul va decurge bine. Deocamdata e in pozitie buna, cu capul in jos, angajat cum se spune, dar daca va exista ceva, orice, care sa impiedice nasterea naturala, am vorbit cu doctorul si despre o eventuala cezariana si despre epidurala... numai sa treaca totul cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Ana si Denisa, va doresc sa gasiti jobul perfect; eu tot mai arunc cate un ochi, cine stie ... poate apare

Nelia, fara epidurala ? Nu doare?

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput