Sezatoarea canadiana (71)
Raspunsuri - Pagina 10
nelia spune:
Ica, pai asta spun, ca nu sint neaparat impotriva epiduralei, desi nici de acord nu sint, ca e o anestezie care nu are cum sa-i faca bine lui bb si din cite am mai auzit de la unele fete nici macar mamei... Dar la mine si la Agata si la Tudora chiar daca as fi vrut epidurala nu as fi avut timp sa o fac, pentru ca am nascut la mai putin de jumatate de ora dupa intrarea in travaliu (adica contractiile alea puternice care sint din 3 in 3 minute), ca din cele neregulate nu am avut. De data asta eu sper sa fie la fel, daca nu e si vad ca e un travaliu de durata si ff dureros, normal ca voi apela la tot ce ofera medicina de astazi ca sa ne fie bine la amindoi. Stresul meu vine tocmai de la faptul ca am avut doua nasteri foarte rapide, pe Tudora cel putin mai aveam putin si o nasteam in masina, si mi-e teama sa nu ma apuce cu 20 de minute inainte de a naste si eu sa fiu de exemplu singura cu fetele in parc sau pe strada... Nici macar telefon mobil nu am, singura posibilitate este sa chem repede un taxi si sa plec la spital cu fete cu tot si acolo sa vina cineva sa le ia si tati sa stea cu mine. Si Octav e stresat, pentru ca a vazut cit de repede am nascut si ii este frica ca pina il anunt si ajunge el, eu il tin deja in brate... se roaga numai sa fie in spital si nu in taxi.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">37+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 18 zile!
Podeanu spune:
Merci mult de toate felicitarile, sunteti tare dragutze.
Nelia, m-ai facut sa rad, dar sa stii ca tocmai saptamina trecuta citisem de cineva care a nascut acasa, ca pina sa cheme 911 a iesit capul fetitzei. Dar eu iti doresc sa ajungi cu bine la spital. Oricum daca cumva ti-e rau pe strada, opreste pe cineva macar sa dea el un telefon acasa, la Octav sau 911.
Matgravidutz, daca nu ti-ai luat inca electrocasnice ia-ti din stainless. Laura are dreptate, dar asa erau primele iesite pe piata (asa sunt ale mele si stau cu cirpa dupa copii) dar acum s-au mai desteptat si ei, sau au avut reclamatii si materialul e mult mai bun. Nu lasa nici o urma si ramine in permanenta ca nou. Sunt ele mai scumpe dar si mai elegante.
Ana, asa erau si managerele mele de la ultimul servici, Craciun, duminica, la servici. Din pacate dupa ce ai copii si familie prioritatile se schimba. Dar mi-a placut mult vorba aia cu barul...
Va las acum dar va urez o saptamina buna.
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...
oanagabriela spune:
Trec si eu repede pe aici sa o felicit pe Dana pentru reusita copiilor. In Quebec scoala internationala este solutia ideala: nivel academic f.bun si in plus este si gratuita .
Nelia,
Iti doresc nastere usoara si rapida, dar nu in ...taxi ci la spital.
Legat se relatiile la servici: eu sint din cei norocosi, pentru ca, de cind am venit in Canada, am avut si colegi si sefi f.buni (am lucrat in 3 companii diferite pina acum), corecti, prietenosi si cu care am avut intotdeauna relatii f.bune. Este adevarat ca in informatica atmosfera este un pic diferita de cea din alte domenii. In plus eu am lucrat in ceea mai mare parte cu barbati, deci nu am avut tangenta cu birfa feminina. In schimb, sotul meu, tot in informatica si tot intre barbati, a avut suficiente conflicte si probleme si cu colegii si cu sefii, deci nu seamana o situatie cu alta.
Eu am ajuns la concluzia ca oamenii sint peste tot la fel, si buni si rai...oriunde ai trai in lumea asta poti da peste "cozi de topor" sau peste oameni extraordinari.
Ira spune:
Salutare tuturor, nastere usoara Nelia si felicitari, Dana pt. copil. Cine ce mai stie de Carmen77, ca si ea cred ca va trebui sa nasca in curand.
Noi am avut o zi calma de toamna, am strans frunze si crengi din curte, am fost la cumparaturi de haine, m-am innoit de cizme si 2 fuste bestiale, si Sofelu' a castigat prin comportament exemplar 3 fuste si ea, si ce fericita sunt. E o adevarata printesa. M-am luptat si cu iubitul meu sot sa-i cumpar haine noi, dar n-am obtinut mare lucru ...ca de obicei, doar un pantalon si un pull-over. Apoi am schimbat garderoba prin casa, am pus tricourile si toate hainele, accesoriile si jucariile de vara in dulapuri, spalate si calcate, si le-am scos pe cele de iarna, cizme, fulare, manusi, ochelari de ski (daca tot nu schiem), apoi am schimbat lenjeriile, spalat rufele si vasele, aerisit, si ne-am pregatit de o noua saptamana si un nou sezon - cel de iarna.
Saptamana viitoare am 3 show-uri, iar peste 2 sapt voi fi la Halifax pt. 4 zile, intr-un mini-turneu cu trupa. Nu stiu daca o sa am f mult timp sa intru, dar oricum de citit citesc.
Voiam sa va spun ca puteti cumpara copiilor - mai ales pt. fetite - de la Aubenerie cache-cou-uri fff frumoase, sunt mult mai practice decat fularele care cad tot timpul si se deznoada de la gat. Sunt si la Dolarama, dar numai negre.
bisous tuturor fetitelor dragute de la sezatoare!
Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.
CriPOD spune:
Va salut din goana calului!...
Are cineva un model de invitatie, va rog?Nu am mai avut nevoie de el din 2002, c-am folosit viza multipla si-am schimbat 2 laptopuri de-atunci... nu-l gasesc pe-al meu nici sa ma pici cu ceara si-mi vine sa turbez Iar de scrisori oficiale chiar n-am chef acum...
O saptamana buna, ca a mea-i de nedescris...
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ
Donia spune:
quote:
Originally posted by mQQm
Va salut din goana calului!...
Are cineva un model de invitatie, va rog?Nu am mai avut nevoie de el din 2002, c-am folosit viza multipla si-am schimbat 2 laptopuri de-atunci... nu-l gasesc pe-al meu nici sa ma pici cu ceara si-mi vine sa turbez Iar de scrisori oficiale chiar n-am chef acum...
O saptamana buna, ca a mea-i de nedescris...
http://www.romanianstoronto.ca/ro/docs/invitatie.pdf
Asta l-am completat noi, scanat si trimis pe mail, printat in Romania si dus la Amabasada.
O saptamana buna, chiar daca-i de nedescris
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
CriPOD spune:
Mersi, Donia!
Berbeaca ce ma aflu, la 1 jumate noaptea, eu tot mai sapam dupa formular. Si acu' tocmai veneam victorioasa sa spun ca l-am gasit, in sfarsit, pe un drive extern. fss..
Oricum, Donia, e mult mai complet si organizat asta pe care l-ai postat tu (bine era daca mai dadeam si eu cate un refresh din cand in cand). Multumesc!
Parca ma-ntorc in istorie de cand n-am mai facut operatiunea asta cu colectatul/completatul de hartii pt viza!
carmen77 spune:
Ira, nu am nascut, mersi de griji, doar ca nu prea am timp de postari. Dar asta e ultima saptmana de munca, dupa asta intru in concediu de maternitate. Si o sa am o luna de zile "doar pentru mine" si Matei, evident . Marc e programat sa vina pe lume pe 18 decembrie, atunci am cezariana ... daca sta cuminte acolo unde e.
Nelia, tin pumnii, mai, tu esti o norocoasa, ce nu as fi dat sa am si eu asa o nastere cu Matei, eu am stat cu perfuzii de declansare a nasterii 10 ore (si eram o saptamana dupa termen deja), si nimic, nici o contractie, drept pentru care cezariana a fost scris pe mine.
Pentru cine e interesat, am mai pus niste poze cu burtica si cu Mateiul meu. V-am pupat si o saptamana buna sa aveti!
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003
Emilly spune:
Buna fetele,
intru in mare fuga sa-i spun Anei ca i-am trimis un PM si Neliei nastere usoara.
Noi suntem bine, sanatosi dar mereu pe fuga, pupicei.
nelia spune:
Valeu, ma ia cu fiori reci cind vad urarile voastre de nastere usoara!!! Brrr! Eu chiar trebuie sa nasc... iar!?! Sper sa fie si de data asta la fel ca la primele nasteri!
Carmen, am vazut pozele. Arati fff bine! Iti doresc sa apuci sa stai o luna in concediu, o nastere usoara si un bebelus sanatos tun.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">37+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 17 zile!