Sezatoarea canadiana (71)
Raspunsuri - Pagina 6
Podeanu spune:
Valeu, am uitat conmplet de asa mare sarbatoare... Mihail si Gavril.
Socrul e Mihai si soacramea Gabriela, si eu... sunt in pom ca nici macar nu i-am sunt.
Noroc cu DC-ul asta. Acum e 10 noaptea, la ce sa-i mai scol din somn? Ii sun miine si ma scuz.
Dar La multi ani si voua, celor care va sarbatoriti numele.(la ora asta nu cred ca mai sarbatoreste cineva, oricum).
Noapte buna
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...
simi spune:
Vreau si eu sa urez tuturor Gabitelor/ Mihaelelor un la multi ani din tot sufletul!
Noroc cu voi, ca uitasem cu totul... Si surioara mea e Gabriela, rusine sa-mi fie!
nelia spune:
Mikiion, nu sint numai Sciences humaines in greva, ci inca vreo 5 departamente, dar nu e tot UQAM-ul. Pe mine tocmai condensarea asta ma sperie, ca eram eu deja de condensata, mai mult de atit nu stiu daca intru. Si nu stiu nici daca atunci cind se hotarasc ei sa inceapa condensarea ca sa se termine cursurile, eu voi fi disponibila, asa cum erau datele acum aveam mai multe sanse sa fiu. Asta e! Si eu am un cap limpede acasa, numai ca, din pacate, e pe romana si engleza, cu franceza mai putin. Oricum trece pe la el inainte de a o da si mai corecteaza si el ce vede. Stiu ca exista si la UQAM un serviciu ca cel descris de tine, numai ca acum cu greva asta e mai greu, ma duc luni dimineata pe acolo sa vad ce-mi ofera. Mi-ar fi placut sa stiu pe cineva pe care sa ma pot baza tot timpul, de asta am pus si aici intrebarea.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">37+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 20 de zile!
oanagabriela spune:
Daca nu ati vazut deja, alt lot de jucarii facute in China retrase de pe piata:
http://www.cyberpresse.ca/article/20071108/CPACTUEL/711080808/0/?utm_campaign=retention
Titlul este teribil: "La drogue du viol présente dans un jouet"
Trebuie sa fiti foarte atenti...
Ica 1975 spune:
Buna dimineata
miikon, imi inchipui ca este greu, mai ales ca as vrea sa ma reintorc la scoala la timp partial si asta ma sperie cel mai tare - scrisul si redarea ideiilor mele geniale
nelia, iti doresc sa nu te condenseze cei la UQAm deloc, sa se termine cu greva si sa fii in timp cu toate. Oricum, eu te admir, cand eram la scoala spre sfarsit am ramas insarcinata si mai mult dormeam decat invatam, cand am terminat avea sarcina 4 luni si ce m-am mai bucurat ca pot sa stau acasa si sa dorm si nu mai aveam alt copil, deci ptr tine
Ref la corecturi - toate univ ofera serv acesta sau nu? Ana si Bebitzu, voi ce stiti, HEC ofera ? Daca nu ... sunt in pom
Noi
Ce faci te si face.
Ica 1975 spune:
Vreau sa va intreb - cum este la voi la serv?
La mine- intarzie '' sefa'' (una dintre ele), care ma suna si-mi spuna ca ajunge mai tarziu, eu nu anunt ceilalti colegi ( nu vad de ce ...) Dupa 1 ora ma suna X si-mi spune- Aveai sa-mi transmiti un mesaj de la Y? Eu ma prind, este a II_a oara, Daaaa... mi-a zis ca intarzie. Vine si rasp - eu nu stiam (razand) aaa... doar te tachinez.... Frate' mor, ma enerveaza la culme sist asta de telefonul fara fir si mica barfa .... Adica daca ma suna si-mi spune ca intarzie eu trebuie sa anunt toti colegii - Y vine astazi mai tarziu. Asa este peste tot sau sunt eu intr-o piscina a fericirii ?
Noi
Ce faci te si face.
columbiana spune:
Ica,
sa stii ca se poate si mai rau decit iti imaginezi-sincer; firmele de quebsi din Laval, in care imigrantii salariati sunt rarisimi sunt de ocolit.
La HEC n-ai nevoie de corectura la lucrari-parerea mea-si nici nu stiu sa existe; eu cel putin am facut conta profesionala si lucrarile au fost 90% aplicatii: calcule, probleme, si nu teorie (doar citeva cursuri teoretice au fost, restul conta pura); oricum nu ti se scade din punctaj din cauza francezei, daca ai lucrarea buna( de asta am renunttat eu la un DESS in administratie publica pa care-l incapusem, pentru ca corectau la singe calitatea limbii-si e de inteles)
http://www.floriinro.ro/
Loue à bon prix cet espace de signature, merci de me contacter en MP.
try spune:
quote:
Originally posted by oanagabriela
http://www.cyberpresse.ca/article/20071108/CPACTUEL/711080808/0/?utm_campaign=retention
Oana, mama lui Antonia
Cred ca uneori mai tine si de responsabilitatea parintelui sa fie atent ce fel de jucarii cumpara. Unii parinti nici nu se obosesc sa se uite la varsta minima recomandata pe cutie. Copilul cand se joaca cu astfel de chestii mai trebuie si supravegheat... asta dincolo de vina si responsabilitatea pe care o poarta un producator de jucarii pe piata.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
maru spune:
quote:
Originally posted by Ica 1975
Vreau sa va intreb - cum este la voi la serv?
La mine- intarzie '' sefa'' (una dintre ele), care ma suna si-mi spuna ca ajunge mai tarziu, eu nu anunt ceilalti colegi ( nu vad de ce ...) Dupa 1 ora ma suna X si-mi spune- Aveai sa-mi transmiti un mesaj de la Y? Eu ma prind, este a II_a oara, Daaaa... mi-a zis ca intarzie. Vine si rasp - eu nu stiam (razand) aaa... doar te tachinez.... Frate' mor, ma enerveaza la culme sist asta de telefonul fara fir si mica barfa .... Adica daca ma suna si-mi spune ca intarzie eu trebuie sa anunt toti colegii - Y vine astazi mai tarziu. Asa este peste tot sau sunt eu intr-o piscina a fericirii ?
Noi
Ce faci te si face.
depinde de pozitia pe care o ocupi in companie
daca primesc tel ca cineva intarzie, nu anunt departamentul si pur si simplu scriu pe calendarul de pe perete
in caz ca cineva e cautat, te duci pur si simplu la planner/calendar si stii (oricine poate verifica)
cat despre barfa, aici nu e la un nivel ridicat, da, se barfeste, da zic eu ca nu te afecteaza cu nimic daca nu stii ce se vehiculeaza prin departamtnet
eu am un talent nativ, ca oricat as sta departe de barfe ele tot ajung la mine. 99 la suta nu trimit mai departe, da de, I'm human!
Doamne'ajuta!
POZE
try spune:
quote:
Originally posted by tryquote:
Originally posted by oanagabriela
Oana, mama lui Antonia
Cred ca uneori mai tine si de responsabilitatea parintelui sa fie atent ce fel de jucarii cumpara. Unii parinti nici nu se obosesc sa se uite la varsta minima recomandata pe cutie. Copilul cand se joaca cu astfel de chestii mai trebuie si supravegheat... asta dincolo de vina si responsabilitatea pe care o poarta un producator de jucarii pe piata.
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
Si ca sa completez ca mi-am adus aminte, fi-miu a primit la 1 an un trenulet cu cale ferata cat juma de camera, iar pe cutie scria mare peste +8 years. Iar acum la 3 ani a primit un joc pt un copil de 1,5 ani, deci... or fi multi asa care nu se uita pe cutii.