Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (106)
Raspunsuri - Pagina 19
Mirona spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
intrebare: sunt fulguleti care papa singurei cu lingurita? ca citeam in ceva carte ca pe la 12 luni bebelusii incep sa pape singurei cu lingurita, dc li s-a dat ocazia sa se obisnuiasca... eu sincer, nu m-am gandit pana acuma sa-i dau lingurita si sa o invat sa pape cu ea, mi s-a parut prea devreme ..... ea papa cu manutele, dar atat .. e cazul sa ma apuc de treaba?
noi am inceput deja aceasta operatiune - si nu fiindca am citito undeva - ci pentru ca asa vrea Kara. Din tot castronul pe care-l papa - sunt sigur 2-5-10 lingurite pe care si le vara singura in gurita. Daca nu ii dau lingurita - mi-o smulge din mana. Asa ca - in mom in care vad ca vrea sa pape singura - o las pe ea sa dirijeze si cu manuta ei in a mea luam pe varful linguritei papa si ii directionez spre gura dumicatul. Ne facem harcea parcea - dar ce mai conteaza.

Miro
Dia1609 spune:
dbunny, nu zicem ca vb cineva de varatul alimenteleor pe gat... divagam si io, ca m-a luat valul
ce mai zice blondutul?
chinico, deci ai inceput, buey, numai io nu m-am gandit... oare mi-era groaza de mess?![]()
deci ce a facut oana acum: a venit la mine,. mi-a scos telefonul din buzunar si a plecat miseleste cu el lingandu-l... m-am facut ca nu vad... am strigat-o si am intrebat-o dc nu mi-a vazut telefonul, ca vreau sa-l sun pe tata :) ... si dupa vreo 2 minute, a venit, eu tastam aici de zor, si incerca sa-mi bage telefonul in buzunar... n-a reusit, am ajutat-o
... buey, copiii astia pricep to deja... va las, ca tb sa-l sun pe tata, daca am zius, nu? ![]()
Dia
de
Oana 29.11.06
Impotriva bannarii aelitei
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez
bebinuta spune:
www.youtube.com/watch?v=x3Rw_3ky-uo" target="_blank">ceva dragut
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
dbunny, nu zicem ca vb cineva de varatul alimenteleor pe gat... divagam si io, ca m-a luat valulce mai zice blondutul?

A meu blondut e muuuult mai lenes decat majoritatea fulguletilor, nu umbla inca decat tinut de 2 maini, nu urca-n pat nu se da jos din pat, nu danseaza, nu papa cu lingurita singur, dar papa bucatele din farfuria lui cu manuta... ahh! de vreo 2 zile am invatat sa batem din palme, si de cate ori vreau sa-l culc, incepe sa-mi rada si sa-mi bata din palme...in rest, cam tot la fel...
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
bebinuta spune:
Rianna si Serban
La Multi Ani!
Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!!!
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
a_deju spune:
quote:
Originally posted by danutz
Scuze pt interventie, da' eu intelesesem ca sa trimitem 2 poze, una cu fulguletul din dotare de la nastere si una la 1 an(asa pt comparatie!!!)
Deci cum ramane?quote:
Originally posted by a_deju
din acest moment, avem si cont de picasa cu user-ul: maminovdec06@gmail.com si parola pe care o stiti
repet ce am editat mai sus, in caz ca ati trecut peste:
una bucata poza fulgulet cu descrierea aferenta, pe adresa de mail maminovdec06@gmail.com (de acolo, le voi salva la mine in calculator, iar din picasa le voi incarca in web album) - asta in virtutea transparentei
Deea, mami dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
pai.. nush ce s-a mai intamplat.. n-a mai zis nimeni nimic pe tema asta... daca vreti si poza de la nastere, vor fi doua albume separate, da??? nu ma puneti sa fac colaje sau cine stie ce alte mari minunatii, ca nu ma mai bag.......
deci daca e ok varianta cu doua albume, unul "fulguleti in prima zi", al doilea "fulguleti la 1 an" - trimiteti uan bucata poza pt primul, una bucata poza pt al doilea, fiecare cu descrierea de rigoare, pe mailul maminovdec06@gmail.com. daca nu, propuneti, discutam, etc etc... contul oricum exista, se poate folosi si in alte scopuri, sau deloc... :))
(...pana in prezent oricum nu a trimis nimeni nimic
Deea, mami de
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
chinico spune:
inca una si ma duc, ca N-AM FACUT NIMIC AZI!!!! rusine.
bebinuta super super!! ala mic care a picat pe spate pe pat...suuuuper!
salutare.
Donia spune:
acs, macar ai gustat chestii comestibile, sper?
Poate nonconformismul Roxanei la mancaruri i se trage de la mine, ca pe cand era in greva foamei ii dadeam carne cu fructe... asa ca nu am voie sa ma plang ![]()
dianocica, incearca sa faci chifetlele cu carne de pui, poate iti plac, sau curcan... si smecheria secolului... sa le fierbi! O sa scriu eu odata si odata ce am tot citit in ultimele saptmaani cu privire la prajire, coacere, gratar, etc.
A, chiftele fierte am facut si nu e nici o diferenta intre cele prajite si cele fierte. Adica isi pastreaza gustul. plus ca-s mai sanatoase.
porumbita, ce idee buna mi-ai dat cu mousul pentru tava... Ce elegant a fost Mario la ziua lui!
Laura, urzici
pe aici n-am gasit, dar nu renunt. Stii ca fratele meu s-a apucat sa manance peste, ca sa fie sigur ca mananca si copiii lui, iar sotul meu a inceput sa manacne putin miel si drob ca sa fim siguri ca accepta si Roxana...
"total total offtopic: daca o mai vad o singura data pe oana cuzino in reclama de la danone sparg tv-ul!"

madaluta, felicitari lui darius pentru primii pasi! 
chinico "vaaai..tre sa ma las si eu de cioco???) " NU, dar va trebui sa inveti sa vorbesti foarte firesc cu cioco in gura, si sa nu se vada ca ai ceva in gura, sau sa mananci pe ascuns.
Beeey... tzashti se cheama cand bagi spray cu ser in nas, da? Ca poate mai citesc si copii mici pe aici!
dayanara, i-ai dat mai bucatele pana la urma?
Ktrinel, era cat p'aci sa inteleg ce vrei sa zici... e scris adanc! dar marturisesc ca in clipa in care eram aproape de intelegere s-a facut o negura mai adanca... poate revii cu ideea.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
bebinuta spune:
Noi suntem la a treia zi de febra. Ieri a avut din nou peste 39, a venit pediatra si a diagnosticat angina ...(nu mai stiu cum) si ne-a dat antibiotic-azitromicina care este f rea si Ada a vomitat mai mult de jumatate ieri. Se da o data la 24 ore. Azi la 6 urmeaza tura doi, sa vedem ce iasa.
Azi a avut doar 38 febra toata ziua.
Sper sa terminam cat mai repede.
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
dayanara spune:
si asta e tare haios, poate multe il stiti, dar eu acum l.am gasit
http://www.220.ro/Un_bebe_si_o_lamaie-15406.html
ivan si dayanara