Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (106)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Mey! Deci eu vreau sa spun ca de mult n-am mai participat (chiar si ca observator) la o discutie atat de interesanta, si pasnica, si civilizata, despre copii. Si despre mancarea lor. Si nimeni nu si-a liuat jucariile sa plece. Felicitari, continuati!
Pacat ca n-am timp sa va impartasesc din intelepciunea mea Dar va sugerez o reteta: mar ras amestecat cu piept de pui fiert, blenduit fin... un deliciu pentru astia mici! Si galbenus cu banana! Alt deliciu! (bleah pentru aia mari, dar ce mai conteaza?)

Doi la mana, am un deja vu... trebuie facut capitol nou... si eu ieri m-am umplut de penibil, cine se ofera?

Trei la mana, revin cu reteta cat de repede. Azi (la voi)

Patru la mana: surprize din Y%R... Phillip al lui Jill nu a fost Phillip al lui Jill. Mama-sa (Katherine... stiati?) l-a schimbat cand era bebe cu alt copil... care a aparut nu de mult in serial, dar desigur ca e un tip pompier style (copyright dianocica) care fura inima fetelor...

quote:
Originally posted by dianocica

donia nuuuuuu cred...jack cu sharon?!?!? eu am zis ca am facut diploma&licenta cu si despre gradinite. si am studiat din greu si cu naduf metode de educatie, evolutia lor in timp, si modul in care influenteaza cadrul arhitectural in care se desf activitatea. asta era? sau altceva?

Te-am atins cu jack si sharon, huh?
Da, deci tu erai! Si cand incepi sa ne faci rezumatul? Vreau! Vreau! (vezi cum eu va spun din Y&R?) [catelus cu doua labute ridicate si limba scoasa]

Dia, Cristi nici cu mana nu papa inca, e lipsa mea, recunosc. Doar bucatele de paine. Trebuie sa fac ceva in privinta asta.
Wow, felicitari pentru forme!

E culmea! Deja s-a ajuns la pagina 20 si eu inca n-am terminat de citit.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by a_deju
daca vreti si poza de la nastere, vor fi doua albume separate, da???

da da da
logic si corect e cu doua albume separate.
la 2 ani ce o sa facem? trei poze in una singura? nu.
e frumoasa ideea cu 2 in 1 - dar parerea mea e ca e mai bine cu 2 albume.

bebinuta pupam Ada mica sa se faca bine.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by dayanara

si asta e tare haios, poate multe il stiti, dar eu acum l.am gasit
http://www.220.ro/Un_bebe_si_o_lamaie-15406.html

Si Dani face la fel, se stramba s-poi linge iar...

ti.am trimis un PM.

Donia shapteshpe la mana... as face capitol nou dac-as stii

Chinico hai noroc..ca nici eu nu facui nimic toata ziua, nici la lucru nici acas...noroc ca azi mancaram la socrii, si pruncu vine schimbat de la cresa...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

oare ce-or face acum Lory si Rianna? petrec, petrec?

nu mai stiu cine spunea ca a remarcat la cheful nostru tricoul galben al Diei.
Buey - doar l-ati remarcat - ori ati si vazut www.flickr.com/photos/8904209@N07/1904143903/" target="_blank">ce scrie pe el?

Miro

Mergi la inceput

hai ca ma bag eu la capitol nou - ca mi-am trimis afara odrasla cu ta-su si socrela - si am primit un telefon cum ca a adormit in carutz.
deci se mai plimba pe afara nitel.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

CAPITOL INCHIS!!!

Va asteptam cu drag la capitolul urmator. Fulguiala placuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

intrebare: sunt fulguleti care papa singurei cu lingurita? ca citeam in ceva carte ca pe la 12 luni bebelusii incep sa pape singurei cu lingurita, dc li s-a dat ocazia sa se obisnuiasca... eu sincer, nu m-am gandit pana acuma sa-i dau lingurita si sa o invat sa pape cu ea, mi s-a parut prea devreme ..... ea papa cu manutele, dar atat .. e cazul sa ma apuc de treaba?

Crinuta papa singurica...,infuleca o lingurita...,apoi roade coada...,bate cu ea in masa...,mai ia o lingurita...,mai roada o coada...si tot asa...
frumos a fost faptul ca mi-a aratat ca este pregatita sa pape singurica...,intr-una din zile,in timpul mesei...,mi-a luat lingurita din mina...si si-a dus-o singura la gurita...,acum citeva zile a inceput

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput