Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (106)
Raspunsuri - Pagina 18
dianocica spune:
acs pai ne am inteles.
nu zic ca daca azi a gustat vita si nu i a placut nu mai pupa ever. ii mai dau in alta combinatie, cand e supervesel si mancacios...dar daca 2 luni o refuza si refuza orice cu gust de...adio si la revedere, incercam la anul...in nici un caz sa manance neaparat pt ca i face bine. pana acum a mancat numai din chiftelele lui alex.
deci ceva tot a dat roade. taman partea cu o sa mananc eu rahat pe bat daca asta e metoda prin care mananca cu placere. a, si n o sa i dau never ever cand nu e in forma. atunci doar mancarea favorita.
deci normal ca nu poate alege ce i place daca nu incearca. dar va incerca doar ce ii dau eu
si nu va incerca la nesfarsit, doar ca se obisnuiasca...
laura pai...sincer n are de unde sa manance parjoale ca nu stiu pe nimeni care sa faca
deci ce nu stie nu i poate face rau
cu oana cuzino...vin si eu 
Impotriva bannarii aelitei
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator
Dbunny spune:
Dayanara esti totala cu epidurala... si eu am cerut 5!!
in caz de vreuna-i defecta...Multumesc la D-zeu ca a functionat din prima!
Si multumim de intrebare, e mai bine Paco, dar azi dimineata a uitat sa-si ia medicamentele si la amiaz deja se plangea de deranjuri...azi are programare la medicul de familie sa vedem ce-i zice...
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
dianocica spune:
katrinela ai pus punctul pe i. asta ma tot impotmoleam eu sa spun. conteaza mai mult CUM mananca, adicatelea cu placere, decat CE.
donia nuuuuuu cred...jack cu sharon?!?!?
eu am zis ca am facut diploma&licenta cu si despre gradinite. si am studiat din greu si cu naduf metode de educatie, evolutia lor in timp, si modul in care influenteaza cadrul arhitectural in care se desf activitatea. asta era? sau altceva?
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator
dayanara spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
Dayanara esti totala cu epidurala... si eu am cerut 5!!in caz de vreuna-i defecta...Multumesc la D-zeu ca a functionat din prima!
Si multumim de intrebare, e mai bine Paco, dar azi dimineata a uitat sa-si ia medicamentele si la amiaz deja se plangea de deranjuri...azi are programare la medicul de familie sa vedem ce-i zice...
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
frumos nume francisco, dar as fi jurat ca.l cheama daniel, ca ai numit baietelul ca pe el cum se face aici, si eu i.am pus ivan si leonard dupa tata :)
ivan si dayanara
Dia1609 spune:
eu una nu sunt de acord cu varatul pe gatul copilului a alimentelor sanatoase, fie ca-i plac , fie ca nu... eu personal am o groaza de alimente care nu imi plac, imi vine sa vomit numai cand ma gandesc la ele.. as putea zice ca-s sclifosita :) .. deci nu mananc: ardei gras, conopida, vinete, carne de porc, si de alte oratanii (in afara de pui, peste), nuca de cocos, pepene verde, etc etc... lista ar putea ocupa toata pagina... dar sunt un om sanatos si imi iau necesarul de vitamine si alte alea din alte mancaruri... eu una n-o sa o fortez pe Oana sa manance un aliment care nu-i place, ca am vazut efectele unui astfel de comportament pe verisoara mea, care acum sufera de bulimie.. toata viata o sa-mi aduc aminte cum eram la aceeasi masa si eu nu mancam conopida, iar ma-sa i-o vara pe gat si ea vomita, o spala si ii dadea iar :((
deci oana o sa manance numai alimente care-i plac, si sunt convinsa ca vor fi alimente care sa-i placa din fiecare grupa de alimente, nu-mi fac probleme
dar intre mese dc nu vrea nimic sa pape, n-o sa o las sa se indoape cu dulciuri, covrigi, fainoase si alte cel... eu si acum ii dau intre mese ( de regula) doar fructe bucatele... si-i place sa rontaie la ele, pt ea sunt desert si sper sa ramana asa
o sa revin la discutia asta ca nu mai stiu ce am zis si ce nu, ca m-am intrerupt de vreo 20 ori :))
vreau sa ma laud: stiti melcul ala de la fisher price in care bagi forme? Oana stie sa le bage pe toate (sunt 3) si aproape ca nu greseste niciodata ... sunt asa de mandra de ea ! 
intrebare: sunt fulguleti care papa singurei cu lingurita? ca citeam in ceva carte ca pe la 12 luni bebelusii incep sa pape singurei cu lingurita, dc li s-a dat ocazia sa se obisnuiasca... eu sincer, nu m-am gandit pana acuma sa-i dau lingurita si sa o invat sa pape cu ea, mi s-a parut prea devreme ..... ea papa cu manutele, dar atat .. e cazul sa ma apuc de treaba? 
Dia
de
Oana 29.11.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez
chinico spune:
daca spun te rog
donia, primesc si eu reteta?
dbunny mai stii..logan..![]()
![]()
..fain asa cu forumul super activ. ma ajuta sa nu muncesc cu motiv.
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by chinico
daca spun te rogdonia, primesc si eu reteta?
dbunny mai stii..logan..
..fain asa cu forumul super activ. ma ajuta sa nu muncesc cu motiv.
Beatrice (13.12.2006)
dap...Logan
Dia1609 cine vorbeste de `varatul alimentelor pe gat`? Nici chiar asa...
chinico spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
eu una nu sunt de acord cu varatul pe gatul copilului a alimentelor sanatoase, fie ca-i plac , fie ca nu... eu personal am o groaza de alimente care nu imi plac, imi vine sa vomit numai cand ma gandesc la ele.. as putea zice ca-s sclifosita :) .. deci nu mananc: ardei gras, conopida, vinete, carne de porc, si de alte oratanii (in afara de pui, peste), nuca de cocos, pepene verde, etc etc... lista ar putea ocupa toata pagina... dar sunt un om sanatos si imi iau necesarul de vitamine si alte alea din alte mancaruri... eu una n-o sa o fortez pe Oana sa manance un aliment care nu-i place, ca am vazut efectele unui astfel de comportament pe verisoara mea, care acum sufera de bulimie.. toata viata o sa-mi aduc aminte cum eram la aceeasi masa si eu nu mancam conopida, iar ma-sa i-o vara pe gat si ea vomita, o spala si ii dadea iar :((
deci oana o sa manance numai alimente care-i plac, si sunt convinsa ca vor fi alimente care sa-i placa din fiecare grupa de alimente, nu-mi fac probleme
dar intre mese dc nu vrea nimic sa pape, n-o sa o las sa se indoape cu dulciuri, covrigi, fainoase si alte cel... eu si acum ii dau intre mese ( de regula) doar fructe bucatele... si-i place sa rontaie la ele, pt ea sunt desert si sper sa ramana asa
o sa revin la discutia asta ca nu mai stiu ce am zis si ce nu, ca m-am intrerupt de vreo 20 ori :))
vreau sa ma laud: stiti melcul ala de la fisher price in care bagi forme? Oana stie sa le bage pe toate (sunt 3) si aproape ca nu greseste niciodata ... sunt asa de mandra de ea !
intrebare: sunt fulguleti care papa singurei cu lingurita? ca citeam in ceva carte ca pe la 12 luni bebelusii incep sa pape singurei cu lingurita, dc li s-a dat ocazia sa se obisnuiasca... eu sincer, nu m-am gandit pana acuma sa-i dau lingurita si sa o invat sa pape cu ea, mi s-a parut prea devreme ..... ea papa cu manutele, dar atat .. e cazul sa ma apuc de treaba?
Diade
Oana 29.11.06
..scarboasa chestie cu vara-ta...
extremele.
beoaca e extaziata cand ii dau lingurita in mana la masa. ii pun eu mancare pe lingurita, i-o dau ei in mana. de aici cu dumnezeu inainte..in urechi. in par, in urechi. in ochi face aua..
cand ajunge cu ea in gura o suge ca pe bibe :)).
curatata luna mi-o da inapoi, si o luam de la capat.
chestia asta se intampla de cateva ori pe saptamana, ca nu poc in fiecare zi..de, nervi de cocoana batrana..
Dia1609 spune:
donia, da da da vreau si eu reteta pliiz
cu y&r m-ati facut curioasa si am aruncat un oki azi :)) ... bai dar chiar asa, sharon cu jack si nick cu phillys? pai ce naiba, s-au terminat oamenii pe planeta de se imbarliga atata intre ei?
v-am zis ca de vreo cateva zile oana se plimba singurica prin toata casa, nu mai pica la curbe, nu se mai izbeste de nimic? are deja siguranta mare cand umbla... bine, asta numai acasa, unde stie traseul ![]()
bebinuta, e mai bine ada?
Dia
de
Oana 29.11.06
simo29 spune:
Salut fetele!
Donia mai da detalii despre "Y&R" ca abia astept s-o sun pe mama!
Laura, Dianoicica - ce nu va place de fapt - Oana sau iaurtul Danonino ? 
Am mai vrut sa va zic ca si David are 9.100 kg. - dar ,sincer nu ma stresez - este super bine, mananca foarte bine de cand am scapat de otita. De ieri zice " dica-dica" mai scoate ceva sunete indescifrabile si bineinteles - mama ,da, tata etc.
Ma tot gandesc la povestea nasterii lui - o s-o scriu de ziua lui sau sambata....Nasterea lui David a inceput foarte bine (m-am dilatat in 5 ore) dar a fost foarte nasoala pe final (s-a terminat cu o cezariana de urgenta!!!)
Revin,
Pupici,
Simo si David (9 noiembrie 2006)