Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (106)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

dintre creme am folosti eucerin doar pt corp si maini, si vichy
am gasit in schimb o crema buna de tot pentru conturul ochilor, anticearcane de clinique e extraordinar de buna, mai ales ca aveam niste semne sub ochi....de putin somn etc

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by dianarus78

quote:
Originally posted by Dia1609

exact asa si la noi ... parca ar fi trasi la indigo :))

Dia de Oana 29.11.06

Impotriva bannarii aelitei

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

insist... si ce faci, Dia? accepta macar un pic de lichid, lapte sau suc de ex? sau un biscuite? sau nimic la burdihan pana la urmatoarea masa? sau amani masa vreo 2 ore si incerci iar, exact aceeasi oferta?

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia / www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Pentru Darius, acum!

doar apa accepta cand e in per din asta ... si astept masa urmatoare.. pe care nici pe aia n-o vrea, de regula :((

Dia de Oana 29.11.06

Impotriva bannarii aelitei

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

quote:
Originally posted by Laura13

dianocica hai sa mai torn si eu gaz pe foc: daca pe la 5-7-10 ani va decide ca ii plac: cartofii prajiti, ochiurile, snitelele, parjoalele, etc. intelegi tu? toate mancarurile pe care tu nu le consideri sanatoase. ce faci atunci? continui sa ii dai ce ii place? stiu, pt ca te cunosc, ca o vei lua ca pe o discutie constructiva nu o cearta. asa ca nu va agitati, nu ne certam

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

cine se cearta??
ai reusit sa-mi faci pofta de cartofi prajiti,ochiuri, snitele si parjoale.
si eu acum cum mai lucrez???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

de 10 ani chiar mai mult caut pe cineva sa.mi explice cum se fac parjoalele, dar nu chiftele simple, reteta exact , am mancat de la vecina cand eram mica, era din moldova, de atunci n.am mai avut parte, si.mi plac enorm demult, imi amintesc in afara de gust ca erau ca niste chiftele de aspect dar mari si nu f umflate

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Scuze pt interventie, da' eu intelesesem ca sa trimitem 2 poze, una cu fulguletul din dotare de la nastere si una la 1 an(asa pt comparatie!!!)
Deci cum ramane?

quote:
Originally posted by a_deju

din acest moment, avem si cont de picasa cu user-ul: maminovdec06@gmail.com si parola pe care o stiti
repet ce am editat mai sus, in caz ca ati trecut peste:
una bucata poza fulgulet cu descrierea aferenta, pe adresa de mail maminovdec06@gmail.com (de acolo, le voi salva la mine in calculator, iar din picasa le voi incarca in web album) - asta in virtutea transparentei

Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Nu mai reusesc sa tin pasul cu voi...never (but never say never)
So, LA MULTI ANI Rianna si Serban...
Si pupici tuturor...
PS. Altfel sintem bine, Luca tot vesel si tipator, cu ochii dupa blonde si eu... tot cu chef de indragosteala (asta e boala lungaaaaaaaaaaa)

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Dianocica, nu te supara pe mine , dar te contrazic in privinta mancarii.

Scriu cu litere mici doar pentru cine e curios. Si nu vreau sa isc polemici, doar imi spun punctul de vedere.
Deci nu sunt de acord mai ales cu: "cred ca un copil fericit, fara frustrari/suparari/probleme nu va face figuri". Stiu exemple concrete si foarte apropiate mie: eu + sora-mea :). Am avut o copilarie fericita (amandoua :) ), fara frustrari/suparari/probleme. Nu voiam sa atrag atentia nimanui asupra mea, dar: mancam numai "carne alba, supa galbena si pilaf". Sora-mea manca orice, pentru ca i se daduse sa guste orice si nu numai o data. Poate prima oara nu vrea copilul ca nu se simte bine... In fine...
Nu sunt pentru obligarea copiilor sa manance si nici nu practic lucrul asta. Adica insist sa manance cand ar prefera sa se joace, sa se uite la tv sau sa faca eu stiu ce alte activitati si daca e cazul sa manance, dar NU cand copilul nu vrea sa manance. Insist sa guste mancarea care nu i-a placut acum o saptamana sa zicem (sa nu credeti ca pastrez mancarea o saptamana :) ), dar nu mai mult de o gura daca pare sa nu-i placa.
Si fetele mele nu refuza legumele, fructele, carnea, lactatele si nici nu exagereaza cu dulciurile, fainoasele etc.

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Si eu ca Yagmur, nu am timp nici sa zic 'numar pan la 5 si respir adanc'
LA MULTI ANI RIANNA!
LA MULTI ANI SERBAN!
Sa cresteti mari si frumosi, sa fi-ti sanatosi tun, sa aveti parte de noroc cu caru' , si sa va bucurati parintii!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

dianocica si restul...asa cum se vede de pe partea asta a oceanului...vorbiti fiecare despre 2 exterme ale cazului...dianocica, deja ai hotarat pt el , cand ai decis sa ii diversifici meniul...si ai decis si ce e bun ...si ce nu e ...deci pasul e facut ...de aici incolo...intervin nuante ce tin de fiecare `bucatarie`...chiar si acum decizi pt el cand ii dai para si nu capsuni, par exemple...si cand ii dai vita, dar tu nu mananci, deci stii ca e bun pt el...intelegi ce vreau sa zic? asa ca CE mananca e una si CUM (obligatia) e alta...despre ce vorbeam ?

chinico, da-mi si mie din cheful tau de munca....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

La multi ani Rianna

La multi ani Serban

Felicitari Lorym si luciaro! Sa va creasca mari copilasii si sa va bucurati de minunatia lor in fiecare zi!

Dia, de fapt nu am folosit reteta de muffins, ci una de prajitura cu fructe, pentru ca Roxana vroia neaparata cu mere, si am pus totul in forme de muffins. Dar azi am gasit o reteta de muffins si o sa o incerc si pe asta, pare la fel de simpla (de fapt vad ca singura diferenta e ca in loc de ulei se pune unt... hm, poate voi folosi tot ulei, mai vad eu) si daca vrei iti dau si tie reteta. E usor de tot, nu freci albusuri, nu framanti...
Asa deci, flore era educatoarea cu smecherii pentru educatie.

da, dianocica si Laura, si acum ghiciti cu cine e maritata Sharon? Cu Jack, nici mai mult, nici mai putin! Iar Nick e insurat cu Phyllis, daca puteti sa credeti!

Hi, hi, acs, si eu le romanizez numele, ca sa sune mai ca pe la noi , Victorita, Sharona... Na, te-am mai pus si noi la curent, poti sa-i povestesti lui mamaie ce va fi in viitor.

Ktrinel, da, cred ca e indicat sa ii ceri teste de alergie, ar trebui sa i le faca, stiu ca dupa varsta de 6 luni se pot face deja.
Cu vaccinurile... nu stiu... parca n-as risca in veci o poliomielita sau o difterie hai, ca de varicela mai scapi, de pojar la fel, dar unele boli is chiar pacatoase.

Oanacat, ma bucur ca ai mai intrat sa ne dai vesti despre voi.

dianarus, gresit mey! femeile i-au avut pe barbati! Oricum, trebuie sa se combine in toate felurile posibile si apoi sa se intoarca iar de unde au plecat
Trimit reteta pe PM putin mai incolo. Da, si mie imi convine sa manance Roxana ceva facut in casa, pacat ca nu fac mai des. Dar daca tot vine iarna si nu mai putem sa stam prin parcuri cred ca ne strangem mai des pe lang cuptor...
Cu greva foamei... de pe vremea Roxanei iti spun acum, lua 2-3 lingurite cu chiu cu vai si apoi nu mai accepta nimic. Nimic, deci puteam sa ma pun si in cap. Asa ca nu ii mai dadeam nimic pana la masa urmatoare, pe care o manca bine. La noi problema era cu legumele cu carne, pe care le avea cam la 15-16, manca apoi bine fruct cu orice in combinatie pe la 19-20. Si la 21 avea ultimul laptic.

Dbunny, da, magdalene, de ele era vorba in Proust, madeleine... Am mancat si in RO magdalene, era desertul preferat la mare. Roxanei nu-i plac coacazele... si cica is o sursa foarte importanta de vit. C.
He, he, telenovelele se mai si termina, da' soap opera ba!

flore, deci nici tu nu ai zis de chestia cu educatoarea? Cine oare? a_deju? dianocica?

Tre' sa iau o pauza.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput