Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (106)
Raspunsuri - Pagina 16
saryta spune:
A-deju - multumim ... vad ca ai chef de treaba ... doarme Eric?

Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
roxanica2006 spune:
Ruxandra, draga mea...
Stau cuminte cuminte la tzucat
dar tu stii prea bine ca nu ma bucur daca un alt copilas are cu cateva sute de grame in minus fata de noi, totusi conu tau papa, uneori mai mult, alteori mai putin, dar cu placere, asa am inteles eu din postarile tale. si ma bucura asta. Si i-as tzuca mult, mult pe bucutze si obrajori pe toti copilasii mancaciosi. Si pe al meu si mai mult, chiar daca nu e mancacios..
Oricum nu ma las eu asa usor, mai fac inca o fetitza, o Maria macacioasa, da' mancacioasa nene, sa-mi pape si urechile, trebuie sa cunosc si eu sentimentul asta inaltzator, cum e sa-ti pape copilul. Ca merit si eu atata, ca nu-s chiar asa rea...
Apoi, Ruxandra, chiar tu scriai azi cat e de important sa manance bebe alimente variate, obligatoriu: carne, legume, lactate. absolut necesare pt. o dezvoltare armonioasa. Ei, vezi, asta ma macina pe mine...
sarytaaaaaaaaa, ce bine ne pica laudele tale, cuscra draga..Nici n-am mai indraznit s-o curtam pe Antonia ta frumoasa, am crezut ca a cazut intelegerea noastra. Dar tare ne bucuram ca suntem pe placul vostru!! ati vazut fetelor cu ce moldoveanca frumoasa s-a ales grevistul meu??? Frumoase si focoase moldovencele astea...
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
simo29 spune:

RIANNA 

SERBAN 

Sa cresteti mari, frumosi si sa fiti cuminti!!!Distractie placuta!!!
Simo si David (9 noiembrie 2006)
chinico spune:
vazut poze. si mario si david sunt neshte fromoshi nevoie mare!!
am balit la masa plina a porumbitei, si am balit la tricibicicaruciorul lui david. roxanica zi si mie de unde....
catrinel si serban la multi ani! 
vad ca iar s-a iscat o discutie. hop si eu!![]()
am fost crescuta pe principiul ca nu tot timpul poti face numai si numai ceea ce iti face placere.
am urat matematica si a trebuit sa o invat pana in clasa a 12-a...
nu-mi place sa cobor in pivnita sa iau o sticla de apa minerala noaptea.
nu-mi place deloc sa las anatomia lui grey pe orf (unde niet reclama nene..)sa ma duc sa fac un tzasht..
si daca tot am ajuns acolo...in retrospectiva pot sa spun ca nu prea mi-a placut deloc chestia cu nascutul pana si-a facut efectul epidurala ..
nici bea nu va putea face numai ce ii place. acum nu ii place ca o imbrac gros ca sa putem iesi afara.(am castigat pariul cu mine insami. ciuciul ninsoare. lapovita cat cuprinde). la 15 ani nu o sa ii placa ca nu o las sa plece sa cutreiere planeta ca sa-si gaseasca-regaseasca eu-ul pierdut..
nu o sa o oblig sa manace x mancare daca nu ii place, dar nici nu o sa o invat ca e voie sa halim nestingheriti biscu, cola si cioco (vaaai..tre sa ma las si eu de cioco???) si asa nu murim de foame...
teoria din capul meu spune ca au nevoie de reguli.nu pentru ca asa vreau eu, ci pentru ca asa este structurata societatea in care traim. si ca aceste reguli se aplica in toate fatetele vietii de zi cu zi.
in principiu si, desigur, pana la proba contrarie.
...
amen. mi-a venit cheful de muuuncaa!!
dayanara spune:
dbuny - ce.ti face sotul? mai are dureri?
chinico apropo de epidurala, data viitoare mi.o pun din luna a 8.a sa fiu sigura :)) si sa.i dea dumnezeu sanatatea aluia de.a inventat.o -n.am de gand sa nasc fara ea
la faza cu mancarea eu sunt tare sensibila, cu toate ca mi.am dat seama ca am un copil care mananca mult, in schimb cand nu mananca inseamna ca are ceva si nu vrea nimic, cand e ok, mananca mult cu o sticla in mana sau un telefon, si la tv se uita cand are chef,
nu.i dau paine in mana de frica , ca se ineaca
plus ca de la 6 luni pana acum mananca aceeasi mancare la pranz, ma apuca schimbatul retetei cand vad ca nu vrea, dar m.am invatat minte ca orice i.as face cand are ceva nu mananca nimic
seara ii dau lucruri noi cateodata
nu mi.am dat seama de.o chstie, daca ii dau o leguma sa zicem cand e cu noi la masa o mananca, daca ii dau aceeasi leguma cand e singur nu o mananca, i.o place sau nu i.o place nu stiu
ivan si dayanara
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
Ruxandra, draga mea...Stau cuminte cuminte la tzucat
![]()
dar tu stii prea bine ca nu ma bucur daca un alt copilas are cu cateva sute de grame in minus fata de noi, totusi conu tau papa, uneori mai mult, alteori mai putin, dar cu placere, asa am inteles eu din postarile tale. si ma bucura asta. Si i-as tzuca mult, mult pe bucutze si obrajori pe toti copilasii mancaciosi. Si pe al meu si mai mult, chiar daca nu e mancacios..
Oricum nu ma las eu asa usor, mai fac inca o fetitza, o Maria macacioasa, da' mancacioasa nene, sa-mi pape si urechile, trebuie sa cunosc si eu sentimentul asta inaltzator, cum e sa-ti pape copilul. Ca merit si eu atata, ca nu-s chiar asa rea...
Apoi, Ruxandra, chiar tu scriai azi cat e de important sa manance bebe alimente variate, obligatoriu: carne, legume, lactate. absolut necesare pt. o dezvoltare armonioasa. Ei, vezi, asta ma macina pe mine...
Iubita nu sa te bucuri ca al meu e mai "slabanog" ca al tau.. ci sa vezi ca uite, in ciuda grevei, David s-a dezvoltat frumos. Cat despre a manca si carne si peste si.. si.. asta e idealul spre care tindem. Dar sti cum e cu idealul.. mai greu sa-l si atingi..
Cateva saptamani de mancare mai speciala&selectiva nu inseamna nimic.. Ba chiar o sa vezi ca or sa mai apara fulguleti cu faze de-astea de-acum incolo.. caci ne indreptam vertiginos spre teribilii 2 ani.. 
.. cat despre visul de a abea un bb rotunjor.. asa precum Adina sau d.. hi, hi asta era si visul meu cand era Matei bb. Dar pana si ei au zile cand mananca asa si asa.. Eu nu cred ca exista bb mare, si cu atat mai putin copil mic, care mananca mereu cu pofta de lup si termina mereu toata portia. Fara mofturi, fara figuri. Au si ei zile si zile, preferinte, tralala..Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
lizzy spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
A luat chiar 200 gr in ultima luna. Stupoare! Are 9 kg.
ROXANAsi
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
auzi la ea... stupoare...
tu nu sti ca unii baaga ca nebunii si nu se pune nimic, iar altii asimileaza tot-tot?! iaca explicatia...
Doamne-ajuta, daca nu e bolnav, doar mofturos de felul lui... asta e. Bine ca e vesel si progreseaza, bine ca ia cate un pic in greutate... Sunt 100% alaturi de tine la faza cu greva, jur pe roshu

Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04) Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
dianocica spune:
parerea mea proprie si personala este ca fortandu l sa faca ceva, de ex sa manance cand nu vrea/poate nu rezolvi nimic. asa ca atunci cand este o problema ii dau ce stiu ca ii place.
si nu ii place neaparat gustul ci textura. mananca cu pofta banana intreaga sau para moale taiata felii, dar le scoate frumos cu mana din gura daca sunt blenduite. si vb acum de mom cand ceva nu ii e bine. nu cred ca asta il va face sa inteleaga ca e ok sa..'faca figuri'. de multe ori nici nu il mai incerc cu altceva pt ca nu inteleg rostul. e clar ca e intr o pasa proasta si nu va vrea. de ce sa il mai chinui? cand usurel usurel dispare supararea singur cere altceva. azi, in a 3a zi ce camomil, a mancat niste legume..odioase..din alea congelate facute la cuptor. doamne, erau groaznice. apoase si fara gust...a bagat, ca se simtea mai bine si simtea nevoia sa compenseze dupa toate zilele de pauza.
cred ca un copil fericit, fara frustrari/suparari/probleme nu va face figuri. a, daca vrea sa atraga atentia parintilor..asta e alta problema. dar un copil fericit si sanatos isi va asculta corpul si iti va spune si tie ce vrea.
incerc sa ii asigur un meniu sanatos si echilibrat. dar daca nu vrea, nu risc sa ii stric si moralul. da, va face ce vrea, ce ii place. va copilari. da, eu voi fi langa el si voi incerca sa fac cat mai interesante activitatile...'alea bune'. pt ca daca va vedea la mine cat de fun e sa mananci..rahat pe bat...sigur i se va parea la fel. si voi manca rahat pe bat.
Impotriva bannarii aelitei
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator
Laura13 spune:

total total offtopic: daca o mai vad o singura data pe oana cuzino in reclama de la danone sparg tv-ul!

Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Laura13 spune:
dianocica hai sa mai torn si eu gaz pe foc
: daca pe la 5-7-10 ani va decide ca ii plac: cartofii prajiti, ochiurile, snitelele, parjoalele, etc. intelegi tu? toate mancarurile pe care tu nu le consideri sanatoase. ce faci atunci? continui sa ii dai ce ii place? stiu, pt ca te cunosc, ca o vei lua ca pe o discutie constructiva nu o cearta. asa ca nu va agitati, nu ne certam![]()
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006