Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (106)
Raspunsuri - Pagina 11
aka spune:
Catrinel
Serban
cand nu vrea sa manance de obicei raman calma. incepem masa fara cantecele, ia 2-3 lingurite si nu mai vrea. ne mutam la cutiuta muzicala. si in timp ce "sade rata pe butoi" mai ia alte 2-3 lgt si iar nu mai vrea. de obicei fac piure de legume pentru doua zile si la masa de pranz adaug carnita. asa ca incerc si cu piure simplu poate nu are chef in ziua aia de carnita. si incep incercarile cu banana, iaurt, cascaval, cereale, paine. de cele mai multe ori mananca 1/2 felie de cascaval si gata. iar la sfarsit nelipsita tzitzi. iar masa urmatoare sigur va fi mai devreme de 4 ore. si va mananca mai mult. la noi refuzurile la masa nu sunt foarte dese de asta nici nu prea am experienta la pacaleli.
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)
a_deju spune:
desiree, scuze, uitasem
Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
Dbunny spune:
Dianarus cand face figuri la masa e din diferite motive:
1. nu-i place(ceea ce e mai rar)
2. e betegut(rosu-n gat, muci) atunci bagam numai laptic..cat vrea el
3. nu-i e foame(atunci ii pun pe masuta bucatele foarte mici de morcov fiert, 3 boabe de orez fiertsau 2 bucatele mici de paine sau galbenus fiert sau fructe, etc). Daca le mananca ii mai pun, daca nu, il las in pace cel putin 2 ore.
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
a_deju spune:
cand eric nu vrea sa mananca, nu vrea, si gata... nu exista solutie, pacaleala, nimic... si il vad de la prima lingurita, daca deschide gura, inghite ce e acolo, si mai deschide gura si a doua oara, e de bine, inseamna ca avem sanse sa terminam masa... cealalta posibilitate este sa intoarca capul, sa-si bage mainile pana la cot in gura, caz in care..adio si n-am cuvinte. nu conteaza ce este in castron, de e fruct, leguma, carne, biscuit, vopsea de par sau lac de unghii... :)) eu ce fac?? pai ce sa fac, ma super enervez oricat as incerca sa fiu calma, si cu un colt al mintii, singurul ramas functional, incerc sa-mi aduc aminte de cand eram mica si cat de inventiva eram in a ascunde/arunca mancarea, ma amuz nitel, si cat de cat, pana la urmatoarea masa, imi trece. care urmatoare masa este sigur dupa 4 ore, daca nu si mai bine, pt ca daca e in criza, pur si simplu nu il intereseaza treaba asta cu mancatul, si nici nu da semne voluntare ca i-ar fi foame.. faza cu mancatul in fata lui n-a dat roade pana acum, dar mai speram... :)))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
desiree spune:
DIANARUS, la noi sta astfel treaba cu nemancatul:
daca nu ia decat cateva lingurite, ii pun pe masuta de la scaun cateva bucatele de paine sau de biscuite, el se serveste de acolo si printre ele ii mai var si cate o lingurita de mancare
daca refuza si asa il mai incerc maxim de 2 ori cu aceeasi mancare la un anumit interval de timp, juma de ora, o ora, depinde de activitati..sau dupa ce se trezeste...pe covor la locul de joaca, la televizor, etc
daca nici asa nu mananca, inseamna ca mananc eu mancarea si astept cu interes urmatoarea masa..care daca nu a reusit sa manance destule proteine ( adica macar ceva acolo din carne legume sau ou sau branza) facem tot o masa proteica si seara ( iaurt, ou, cartof cu branza, etc) si renuntam la clasicele fructe cu cereale..
daca nici asa nu mananca, bagam tz in gura si la culcare...
dimineata o luam de la capat..avme zile bune si zile rele..dar si zile foarte proaste...in care nu vrea muschiu lui sa atinga lingurita..si pace!
printre mese ii mai var cate un pic de biscuite in gura, un pic de banana,ii dau o coaja de paine sau biscuite la rontait in timp ce se joaca..inutil sa va spun cum arata sufrageria dupa ce se serveste singur din biscuite sau paine..sau mai ales banana...
sfat: da-i bucati de mancare in mana cand nu mananca bine, chiar daca nu vrea initial, instinctul de supravietuire isi va spune in final cuvantul..adica i se face sigur foame si va manca catusi de putin...
NU II FORTATI!
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
bamboletta spune:
Catrinel-Rianna de Lorym
Serban-Alexandru de Luciaro
Poezie de ziua voastra
Catelush cu parul cret
Sa ai Jeepul in cotet
Si o vila cu piscina
Cindy Crawford de vecina
O lopata pentru bani
Sanatate, La Multi Ani!!!
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
desiree spune:
quote:
Originally posted by a_deju
desiree, scuze, uitasem
no problem... da cu 2 flori nu se face primavara!
deci daca nu se mai anunta acorduri ( dezacorduri) o lasam balta...
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
danita spune:
LA MULTI ANI , sarbatoritilor . pupici si va doresc sa aveti parte de sanatate, bucurie , noroc si BINE !!
D
PS bagati un ochi prin zona asta ptr muffins. eu am facut de vreo 2 ori au iesit super bune . acum mi-am luat hartii d-alea speciale si odata cu ele si un metru de lene ..... www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=16193&hl=briose" target="_blank">Briose
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by a_dejuquote:
Originally posted by eri_kaquote:
eri_ka, au mai spus cateva fete ca sunt pentru album, nu mai tin minte cine. Iti propun sa faci o lista si sa centralizezi voturile
Eu ma abtin. Dar am totusi o propunere, in caz ca ma voi razgandi , ca doar oameni suntem... Albumul sa fie facut pe userul comun, mami a noastra, ca sa putem oricand sa retragem poza.
P.S. Cine e domnul cu motocicleta?
Da poze in care sa o vedem mai bine pe micuta cand pui
Nu cred ca-mi pot permite sa fac lista asta, n-as vrea sa insist prea mult cu treaba asta si s-o dau in bara.Suntt zile in care am programul mai relaxat si atunci pot intra si sunt zile cand nu. Albumul s-a aferit sa-l faca A-deju si probabil ca-l va face pe userul comun, eu nu am nici o parola de acces .
Ps – dl de langa moto e tati iar poze o sa trimit pe privat , daca-mi puteti spune la ce adresa ar fi indicat.
SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills
da, am spus ca ma ofer, dar: albumul sa fie in picasa, doar cate o poza pt fiecare fulgulet si fara nshpe mii de razgandeli la poze... nu ma puneti sa le bricolez in paint, photoshop sau alte mainunatii, ca nu ma pricep si deci, nu ma bag... si nici eu n-am insistat (si nici n-o sa, vreodata...), ca din cate-mi aduc aminte, parca doar asiza a zis ok...
eu sunt de acord oriunde ar fi albumul
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
lizzy spune:
quote:
Originally posted by flore26
"La orice copil care mananca prost, serviti portii mici."" Unii copii sunt slabi deoarece pofta de mancare le/a disprut pentru ca au fost fortati de parinti sa manance."Macar de mi/ar intra si mie in cap...
FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI
mai spune, poate-mi intra si mie la cap...
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia / www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Pentru Darius, acum!