Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (106)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by eri_ka

quote:
eri_ka, au mai spus cateva fete ca sunt pentru album, nu mai tin minte cine. Iti propun sa faci o lista si sa centralizezi voturile
Eu ma abtin. Dar am totusi o propunere, in caz ca ma voi razgandi , ca doar oameni suntem... Albumul sa fie facut pe userul comun, mami a noastra, ca sa putem oricand sa retragem poza.
P.S. Cine e domnul cu motocicleta?
Da poze in care sa o vedem mai bine pe micuta cand pui

Nu cred ca-mi pot permite sa fac lista asta, n-as vrea sa insist prea mult cu treaba asta si s-o dau in bara.Suntt zile in care am programul mai relaxat si atunci pot intra si sunt zile cand nu. Albumul s-a aferit sa-l faca A-deju si probabil ca-l va face pe userul comun, eu nu am nici o parola de acces .

Ps – dl de langa moto e tati iar poze o sa trimit pe privat , daca-mi puteti spune la ce adresa ar fi indicat.

SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!

Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills

da, am spus ca ma ofer, dar: albumul sa fie in picasa, doar cate o poza pt fiecare fulgulet si fara nshpe mii de razgandeli la poze... nu ma puneti sa le bricolez in paint, photoshop sau alte mainunatii, ca nu ma pricep si deci, nu ma bag... si nici eu n-am insistat (si nici n-o sa, vreodata...), ca din cate-mi aduc aminte, parca doar asiza a zis ok...

Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

SERBAN,CATRINEL

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by dianarus78

despre greva foamei...

concret ce faceti cand refuza mancarea?
de ex. iau 3 lingurite din felul x, mai stau 5 min pe jos, mai iau 2 lingurite de felul y si gata. de aici incolo refuz complet. si eu ce fac? mai insist peste 15 min? mai peste 1 ora? sau dau ceva de baut in loc de masa aia? (lapte, ceai, suc)... sar cu totul o masa si nu ai are nimic-nimic in stomacel 5-6 ore? concret, ce faceti?

1. imi pun eu. separat, in alt castron. si mananc in fata lui. inevitabil vine si el la un mom dat sa vada ce e. poate sa fie si dupa 15min. mananc incet . daca gusta si tot nu vrea, ii dau ceva ce stiu sigur ca mananca. un biscuit, o bucata de paine, banana. nu mult. 2-3 bisc,,,, cat sa nu ramana cu stomacul gol. dupa cateva ore vine el si ma trage de maieu semn ca ii e foame. daca e nasol cu maselele oricum nu mananca mai mult de 3 lingurite. si o luam de la capat...ieri toata ziua a fost asa. (de 1 sapt de fapt..) aseara mi am pus eu paste cu branza si le am incalzit un pic la mw. bleah...cand a simtit calai in gura..a bagat mana cealalta si a scos tot dupa vreo juma de h s a dus singur la castron (lasat special undeva unde poate ajunge dar sa nu i stea in drum) a luat un bucatoi in mana, si a servit...vreo 3 bucati mari, de 7x3 cm. singurel, neblenduit, neincalzit...nimic. la juma de h dupa a mancat de la alex 2 chiftele cu paine (facute la cuptor, nu prajite). de la mine nu a vrut deloc la pranz.

deci ieri a avut masa de dim 3 lg fructe +1/4 de banana, pranz 3 lg legume, 1 bucatica chiftea, 3 biscuiti, seara...paste si chiftele...sa ne fie de bine!

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

"La orice copil care mananca prost, serviti portii mici."

" Unii copii sunt slabi deoarece pofta de mancare le/a disprut pentru ca au fost fortati de parinti sa manance."
Macar de mi/ar intra si mie in cap...

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Donia, ma inscriu si eu pe lista pentru reteta de muffins, te rog. Oare au voie si fulguletii? Da' las' ca le adaptez eu si pentru Victor, numai sa am reteta :). Tot vreau sa le pregatesc ceva special pentru duminica - sarbatorim sf. Victor :). Imi place de Roxana ca e inventiva. Si fetelor mele le face placere sa ma "ajute" la bucatarie. Daca ti-as insira ce am fost obligata sa gust... :).

Diana, jos palaria pentru toate mamicile, ca nu-s eu mai breaza :). Cat priveste somnul, rezist caci am inceput sa ma culc mai devreme. Dupa ce am bolit saptamana trecuta, am inceput sa am mai multa grija de mine. Mi se rupea sufletul cand vedeam ce disperata era Maria ca ma imbolnavisem si nu puteam sta cu ea. E cam sensibila printesa mea cea mare. Hai ca incep cu una si termin cu alta. :)
Si Victor doarme ziua in carucior, iar seara adoarme tot in carucior, dar nu leganat ca in timpul zilei. Banuiesc ca avem cam aceleasi motive :).
Cu greva foamei nu pot sa te ajut. Cand a avut probleme cu burtica si Victor a refuzat mancarea (de fapt nu chiar refuzat, dar manca mult mai putin), in schimb nu refuza laptele, asa ca insistam cu el. Sau cand nu-i place prea mult un fel de mancare, il accepta cu cascaval, biscuit, banana, paine.

Flore, fericita Alessia ca va merge la cresa unde lucrezi! Si eu cochetam cu ideea unei gradinite si un after school, dar am renuntat. E greu sa te desparti de un serviciu sigur si caldut, chiar daca pentru un vis. Poate-s eu mai comoda, dar nu e numai asta. Ar fi tare greu, daca nu imposibil sa castig cu gradinita salariul actual. Si ma gandesc ca pana la urma copiilor mei le e mai bine asa, cu confortul pe care pot sa-l ofer acum. Ii tot bat apropouri sotului ca vreau sa stau acasa cu bursucii, dar cica sa castige la bursa :) . Poate voi sta cu nepotii :) . Dianocica, sper ca tu sa reusesti!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

deci chiftele inseamna la noi asa: carne de vita maruntita bine, dovlecel ras, morcov ras, orez si verdeata. facut galme. pus cu rosii maruntite, cartof, verdeata si un pic de ulei la cuptor. si cu multa apa evident...acoperit cu folie, scos, racit bine si servit cu paine. obligatoriu. nu mananca carnea fara paine. a, si cu un catel de usturoi pe langa...daca n ar fi fost cu vita aproape ca as fi mancat si eu

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

Si eu ma confrunt cu problema asta cu refuzul mancarii. Tot timpul trebuie sa fie distras ca sa manance. Nu-mi dau seama unde am gresit...
Eu am ajuns pana la urma la concluzia ca nu-i place mancarea facuta de mine, asa ca-mi iau cartile de retete si ma duc sa pregatesc ceva pt la pranz...

O zi buna tuturor si LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi!

Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

LA MULTI ANI SERBAAAAAAN!!!
LA MULTI ANI CATRINEEEEL!!!

Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by a_deju

quote:
Originally posted by eri_ka

quote:
eri_ka, au mai spus cateva fete ca sunt pentru album, nu mai tin minte cine. Iti propun sa faci o lista si sa centralizezi voturile
Eu ma abtin. Dar am totusi o propunere, in caz ca ma voi razgandi , ca doar oameni suntem... Albumul sa fie facut pe userul comun, mami a noastra, ca sa putem oricand sa retragem poza.
P.S. Cine e domnul cu motocicleta?
Da poze in care sa o vedem mai bine pe micuta cand pui

Nu cred ca-mi pot permite sa fac lista asta, n-as vrea sa insist prea mult cu treaba asta si s-o dau in bara.Suntt zile in care am programul mai relaxat si atunci pot intra si sunt zile cand nu. Albumul s-a aferit sa-l faca A-deju si probabil ca-l va face pe userul comun, eu nu am nici o parola de acces .

Ps – dl de langa moto e tati iar poze o sa trimit pe privat , daca-mi puteti spune la ce adresa ar fi indicat.

SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!

Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills

da, am spus ca ma ofer, dar: albumul sa fie in picasa, doar cate o poza pt fiecare fulgulet si fara nshpe mii de razgandeli la poze... nu ma puneti sa le bricolez in paint, photoshop sau alte mainunatii, ca nu ma pricep si deci, nu ma bag... si nici eu n-am insistat (si nici n-o sa, vreodata...), ca din cate-mi aduc aminte, parca doar asiza a zis ok...

si eu am zis OK

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

pentru inca doi fulguleti frumosi

CATRINEL SI SERBAN

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

Mergi la inceput